Teljesen felesleges bármit is írni vagy bizonygatni.Múltkor már leírtam hogy milyen korrekt dealer vagy úgyhogy tudod te miről van szó!Részemről téma lezárva.
Ohh elnézést. A számolást nem neked szerettem volna írni.
De írd le kérlek mi a problémád.
Ha lehet valami bizonyítékot is, mert habokba én is tudok mesélni.
Mert látom hogy szoktatok a bakonyban csapatni, mi meg itt álmodozunk h 1x majd eljutunk a bakonyba, csak nem akartunk egyedül menni, mert szerintem én nem ajkán hanem bécsben kötnék ki. Gyakran mentek? Egyszer esetleg hozzátok csapódnánk (2-3 ember) persze csak ha nem gond
ja igen győri vok csak,az is a baj hogy nemigazán tudom kiprobálni a motort itthon mert elég buzeráncsok laknak itt ahol lakom meg sok most erre a rendőr is.csak azért értetlenkedek.....
de azért kössz Jimmy
kössz srácok igeen csak mákom volt,végigvizslattam a garázs alját és meglett.
már össze is raktam.de most igen alacsonynak találom az alapjáratot,gondolom ez a levegő benzin arányt befolyásolja ez a kis tekergető.
még annyit h a kitekerésel gondolom én a kis fejemmel elvileg ég jobban visszaesik a fordulat a betekeréssel meg nő.csak az a gáz hogy talán 2 teljes fordulatot tudok még tekerni azt ennyi.nálatok is így van?
De írd le kérlek mi a problémád.
Ha lehet valami bizonyítékot is, mert habokba én is tudok mesélni.
Idézem:
"A bácsi nem tud számolni"
Kistrojak
ha kell valami..hivj..
ott van mellette a számom.
fórumon csak az érdeklődő barátkozós téma van ..a komoly dolgok... telefonon mennek
csere ktm sm szettre
KTM LC4 és LC8 bontott motoralkatrészeket találtok honlapomon:
www.kistrojak.com
kistrojak@gmail.com
Kistrojak
de azért kössz Jimmy
már össze is raktam.de most igen alacsonynak találom az alapjáratot,gondolom ez a levegő benzin arányt befolyásolja ez a kis tekergető.
még annyit h a kitekerésel gondolom én a kis fejemmel elvileg ég jobban visszaesik a fordulat a betekeréssel meg nő.csak az a gáz hogy talán 2 teljes fordulatot tudok még tekerni azt ennyi.nálatok is így van?
Ha megtudod valahogy mérni,én is körülnézek itthon.Fateromnak van elég sok órás cucca,azok között szokott még lenni ilyen kis alátét.
kakukkosóra vagy gyerekjáték akármibe ...kb akkora az alátét mint a rugó átmérője a furat rajta az egyértelmű......
amúgy a keveréket állítod...