Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a power szelep? az menyinek számit?

basszus ez a loerő már mekkora vicc... volt triálom az komoly 27 loerő 67 kilo, aztán művelt olyan gonosz dolgokat mint valami kibaszott szado-mazo korbácsos picsa....

másik kedvenc kérdésem a mennyit eszik, ha csak endurozni használják
Na ennyi megmondtam vagy megmondtam? Pedig nem vagyok kurvaokos csak titokolvasok éjjel nappal onnan a tudás
F a nagy Faszt ezt a hűlye ferdeszemüek találták ki biztos azt a labanc is rákapott 2008-ban de azelőtt nem volt ilyen F sehol a világon vagyis osztrákoknál egyáltalán!
kibaszottt dagadt hattyuk azok....egész nap tömik őket a hűje turisztok...

tőlem soha nem kanak egy morzsát se... lofaszt...
bazze nem szopatja senki sztem. el lett mondva
250 EXC RACING=4T
250 EXC = 2T
a hírdetésben sima exc-nek írta de látható hogy 4ütemű, van baj
Akkor nekem 11,mert az itatós hátizsákon is van szelep! De akkor az meg változó szelepszám,mert nem mindig van rajtam hátizsák. Akkor mostmegmárteljesenelvesztettemafonalatkinekhovahányszelep!
Csak kérdezem,a suzuki RMZ-ben hol az F? Tényleg nem kötekedni akarok,csak eszembe jutott,így hirtelen.
ha a kerékben lévő szelepeket is beleszámolod akkor 7t... aztán ugye ott vannak a vakszelepek (elfordulásgátlok) elöl egy , nekem hátul 2... bazze akkor az már tiz szelep

és a seggemen lévő szelep...
Nekem a kerékbe is van két szelep! Az számít?
Most mit szopatjátok szerencsétlen gyereket, tényleg általában F-el jelöli a 4t-endurokat/crossokat a gyár...
Látod fiam de tudatlan vagy! Nem befőttes üveg kell,hanem lavor,meg ácskapocs!
Ne is mond a hattyúkat! Minden nap a gyerekek megetettek velük 1kg kenyeret!
A6 audi vót ma málam,de abba nem nézhettem bele,csak azt láttam vajszínű bőr a bele,meg minden ótómata Be is csuktam a szemem,nehogy kisüsse,így nem láttam a szelepeket,csak 4-et me 4 kereke vót,bár van egy pótkerék,ha van és akkó 5 szelepes
A balatonra lejött haverom,bérelhető teherjét vitték volna reggel tovább,teli tank vóóóóót,reggelig,megfúrták szakosan,de 4 utcáét egy este Na ,ott vót okosság a kúva annyukat
Na ez a baj,hogy a legjobb tudásukkal válaszolnak Fúrd meg a dugó tetejét a gyertyanyíláson át,és megfúrta,sőt tovább is adta,me csika mondta Na, ez a tudás Bassameg,mai napig tanulok, azt hót hülye vagyok azt hun van még a megdöglés
Ülj le Csika fiam, egyes. Az 5 szelepes az az R5, de olyan csak az Audinak van...
Csak mellékesen én 18évesen melóztam össze a 400ezret fizikai munkával de nem ültem a netre hogy kérdezősködjek 2éven keresztűl hogy melyik jó melyiket ne vegyem meg.Vettem egy Honda CRM 250-et 0 motorozási tapasztalattal de leszartam ki mit mond meg mit ajánl nekem az a motor kellett.Neked most több tapasztalatod van már a sok kérdezősködéstől mint nekem akkor de mégsincs pénzed hogy vegyél valamit.Akkor meg minek?Előbb szedd össze rá a pénzt aztán ráérsz utána járni hogy milyen motor kell!
Dzsimmi bácsiiiiii, léccciiiiiiii, taníts minket halandókat. Vissza kell vinnem az üres üvegeket ahhoz, ha benzint akarok venni a motorba, vagy elég egy befőttes üveg, meg egy gumicsőőőő? És mi van azzal a fránya hattyú izével? Vagy az csak a Balatonon van?
Te zsiráf,segíts már nekem légyszíves Ha most 2 szelep van egy motorban akkor az 2T?Ha meg 4 az 4T?És amiben 5 szelep van az 5T?Nem értem Köszönöm válaszod előre is
Én most ideültem teljes lelki békémmel,kevéske tudásommal.Mond mit szeretnél tudni.
teljesen igazad van! de te is jól mondtad...érdeklődtem! nem azt mondtam, hogy meg akarom venni mielőbb! érdeklődtem! másrészt teljesen igazad van..te tapasztalt motoros vagy, tudod mi hol merre. tudod hogy a gyár mit ad meg és mit nem. én NEM! ezért kérdezek...ha tudnám nem kérdeznék semmit sem. szerintem ez így logikus.
2 éve ugyan ott tartok...teljesen igaz. nekem a pénz nem hullik a zsebembe...egész nyáron melózok...kíváncsi lennék hány tizen éves csinálná azt a unkát amit én. akárki mondhat akármit...nekem a szüleim nem fogják a seggem alá tenni a motort wezt meg is mondták. magamra vagyok utalva...ha ki tudom gyűjteni lesz motor ha nem nem. de gondolom addig lehet kérdezősködni, érdeklődni még is mi hogy működik. érdekes mások nem kapják fel a vizet ilyen dolgokon...tisztába vannak, el tudják olvasni hogy nincs motorom és ha kérdezek valamit válaszolnak rá a legjobb tudásukkal és úgy hogy meg is értsem...nem parádéznak hogy, hogy vagy ekkora faszkalap és kérdezgetsz minden féle hülyeséget holott ezt mindenki tudja...igen mindenki csak én nem!
Pedig ez azért a zsiráftól elég ritka,hogy normálisan fogalmaz!
Hahóóóóóó, te fordítva ülsz a lovon! Nem emlékszel már arra, amikor az EXC 200 után érdeklődtél? Írtál egy oldal hülyeséget emailbe, majd amikor válaszoltam, és megadtam a telefonszámomat, és azt is felajánlottam, hogy gyere át (szomszéd faluból), aztán kérdezz, akkor hebegtél-habogtál, meg kitaláltál ezt-azt. Azóta eltelt majd 2 év, és pont ott tartasz, mint akkor. Egy tanács: motort akkor kell venni, amikor van pénzed. Addig meg bújd a netet, és ne a fórumokat bombázd a hülyeségekkel, amiket általában ráadásul meg is ad mindig a gyár...
Szerintem egész normálisan megfogalmazta zsiráf azt amit tudnod kell.Mit számít mi van ráírva?Tudod a köbcentit ránézel a blokkra aztán már ki is találhatod hogy hányütem enduró e vagy krossz stb...Hiába kérdezősködsz itt úgyse tudod meg milyen motor.Elmész megnézed kipróbálod persze ha egyáltalán motort akarsz venni és van pénzed rá.Fasznak ennyit kérdezősködni?Látsz egy nőt aki kurvajól néz ki elmész hozzájuk megkérdezni hogy szopik? Ki kell próbálni!Ha jó megveszed ha szar otthagyod ennyi
ha ennyire nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább ne is válaszolj. annyira szerencsétlen én se vagyok hogy ne tudjak megkülönböztetni egy 2T motort egy 4T-től. kíváncsi voltam...kérdeztem. választ nem igen kaptam. ha a következőkben se tudsz olyan választ adni amire kíváncsi vagyok legyél szíves ne is írj.
köszöntem!
Amúgy sose értettem mit kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni EXC,EXC-F,.XC XCW,SX,SX-F meg stb
meg hány Le mennyit kg meg a többi faszságok elég erős mind... még egy 25ös is ahhoz hogy ,nyélgázon...félgázon is szarrá töri magát a veréb okoskodnak meg álmodoznak meg mennyit eszik -üzemórás, faszomfütty, meg hányas keverék,mennyi olaj kell bele,melyik azolcsóbbpfúúúú ennyi isten barmát esküszöm ..10éve azeket a mocskokat kerülgetem csak úgy körülbelül mind1ik volrt már vagy 5minimum sose értettem akik órákat tudnak beszélni róla ugy hogy még életükbe nem is ültek rajta vagy megkockáztatom még nem is láttak tisztavicc jókat szoktam röhögni
2T 125SX/EXC
144SX
200SX/EXC/ 09-XC-W
250SX/XC/EXC/ XC-W
300EXC/XC/XC-W
4T
250EXC/EXC-F
250SX-F
350SX-F/EXC-F
350 Freeride/Freeride-E electric
400EXC
450EXC/SX/SX-F/ 2009-XC-W
520EXC/SX
525EXC/SX
530EXC
500EXC/XC-W
ésatöbbi...................................................