Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hupikék Bazuka...
Így van a Senda a legjobb.Mondjuk a Bazuka se rossz hárdendurózni
az biztos hogy az 525 kezesebb joszág... a háromszáz joval bolondabb agresszivabb stilust igényel..

mondjuk tőlem aztán mindenki azt csinál amit akar...a legjobb akkor is a rozsaszinű derbi senda...
Mert még 19 ezért gondolom nem nőtt fel az 525-höz
Hárdendurózni megértem a 300-at de még talán arra sem Finom műszer mindkettő.
08-as..... az új olyan 1,6-1,7 környéke...

amugy miért akarod eladni az 525-öt, nem most vetted?
Már van egy kilátásban. Ha új, akkor tudok rádobni egy kis lőszert.
Apám arra mondja, ha valami nagyon de nagyon jó állapotú. A valós jelentését ne mtudom.
én elcserélem veled az EC 300-at, attol függ menyit fizetsz rá...
A novicsentó az újat jelent, nem?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Eladó a motorom ! Lehet, hogy sok, de ez novicsent, nincs szétbaszva, bontatlan a blokkja, valamint valós üzemóra van benne, 104. Fogd és vidd, csere érdekel, kizárólag Gas Gas EC-re!
ugyanitt. eladó egy db komplett boyesen tuning membrán, házzal együtt. újszerü hibátlan. minden csatlakozójával stbstb... 2003-2012 ig sx-exc 250/300 ktm/ husaberg esetleg más keihin karbis géphez is jó. amcsiból lett behozva ,2008 as 250 xc n volt. robbantott ábrán rajta van a ktm partsban. a v-force alatti. ára 16000.-
Guminyomás megfelelő
Szerintem nem irtam hulyeseget. A nagyok mind igy csinaljak. Azt akatod ne fustoljon? Haa nr rakjal bele olajat.

Bittedanke Cshikano
Helló Mindenkinek.

Veszettül keresek 2004-es KTM 525 EXC-re stendert.
Nincs valakinek elfekvőben?

Üdv.: Szabolcs
Nan egy 2004 es EXC 450 magyar papiros forgalmis
hitelre is ha érdekel sok extrával
Na már lehet nem is kell adapter, mert visszajeleztek neki 1 helyről, hogy van 1db viszont a 320as tárcsába nincs mágnes a km/h-hoz, lehet olyat kapni valahol?
Szia! Ugyan ezzel küzdöttem elég sokáig! Át kell valószinű fúvókázni,mert sokat kap!Nézd meg a benzinszintet,szívató zár-e rendesen,plusz gyújtás is lehet ha nem égeti el a benzint rendesen!
Sziasztok!
Egyik havernak kellene 450es EXC-hez(2008) 320as tárcsához fékadapter. (sm szettbe, mert kicsit kókány módon van 2 különálló vasdarabbal távtarva az egész munkahenger) Nincs valakinek feleslegessé vált darabja?
Szerintem meg ha ilyen hülyeséget tudsz csak irni akkor ne is irj !
Inkább irhattál volna egy normális választ!
Szerintem kovetkezo tankolasnal csak benzint rakjal bele, tobbet nem fog füstölni.

Nincsmit 6 ezer
Helo!
Van egy 125-ös ktm exc-m (99 évj)és olyan problémája van hogy nagyon füstöl , a végdobbol csöpög az olaj + a hengernél,és nem tud kipörögni!
1:45,1:50-es keveréket használok!
Szerintetek mitöl lehet ez!
Powerparts kuplungmunkahenger védők újak
akciósan SX:125/200 1998-2006ig
EXC:125/200 1998-2007ig
Üdv. Mindenkinek!

A segítségeteket kérném hogy akinek vagy aki ismeri a KTM sx 125 crossmotorokat 30üzemóra állás utána mik a teendők kellesz valamit cserélni? Mivel endurózásra volt használva nem volt annyira szét csapatva
Mit kell cserélni vagy miket kell átnézni inkább? 2003-as modelleknél!