Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán?
Jó de attól még 2006-os évjárat tökmindegy mikor lett forgalomba helyezve.Amúgy egybe van a masina azt látom.Vezérműláncot akkor kell cserélni mikor megnyúlik.Van a henger oldalán egy láncfeszítő onnan lehet tájékozódni!
Akkor úgy fogalmazok, hogy 2007-ben vette meg az első tulaj. Azóta 97 üzemóra van benne. Ez igaz, mert ismerem a gyereket, 4 évet állt.
Amúgy vezérműláncot mikor kell cserélni? Akárhogy olvasom a gyári könyveit, sehol sem találom.
Hali !
lenne egy kérdésem honnan tudnék venni olcsó aksit 525 exc-be minnél nagyobb indító áramút?
Ez 06-os
Tudom mert ez van nekem is
Szervusztok,
Múlthéten hozzájutottam egy 07-es 525 EXC-hez. Ha már egyszer ktm-em van, akkor benézek a kluba is, remélem nem baj.
Azért köszönöm az infót!
Ilyen már nincs.
Szia
Konkrétan ilyenre gondoltam(bocs ha valaki fotóját felhasználtam),vagy ez is van?
Üdv ! Esetleg nincs valakinek fejidomja lámpával együtt exc re ?
Üdv uraim!

Nincs valakinek KTM hűtőtakaró rács eladó 2db? Szín az teljesen mindegy és bontott is jó!
Keresek 240es hátsó féktárcsát behr kerékre,ha valakinek van eladó,szóljon...
Ilyen van neked?
Már bocs, de én először azt ajánlanám, hogy kapcsold be a gépeden a helyesírás ellenőrző programot.
Valakinek EXC 450re hűtő ventilátor eladóóó!?
Kellene!
Elképzelhető.
Lemérem a dolgokat, mi hogyan merre hány cm.
kontakt e-mail -ben.
asconarider@gmail.com
Tudtam szerezni.Ez megoldodott,de most meg egy 240es hátsó féktárcsa kell behr kerékre,supermoto alakításba vagyok,esetleg az is van?
Ezekre a felsorolásokra a legeslegjobb egy púposteve,de 2 púpúúúú
Sziasztok motort szeretnék venni mert tetszik mert az olyan vagány nagyon a KTM re azt mondják ,hogy Yók nekem azért tetszik mert sárga és szép egy SXF 450 at jó szupermótónak? mert az LC4 az szar mert nem ready to rész az smc meg nem sxf de én SX s vagyok azzal szeretnék motorozni utcán meg néha akarok crossozni is oda meg crosspályára szeretnék 660dakart mert az biztos bírja mert hát a dakart is megnyerte amúgy a KTM az Swéd vagy az a Huszkvarna?
Amúgymost DUKÁTTIM van KTM csere érdekel de csak utcai krossz vagy sivatagi versenyupermoto ugróegér
milyet ajálnotok ?
Sok rosszat hallottál?Meg kell tankolni?Vagy el lehet vele esni?Mi a rossz ebben a motorban?Kex lány már leírta helyettem
és akiktől ezt hallottad azok feltételezem mind ilyen géppel rendelkeztek, és nem csak a "haverom bátyjának a nagynénjének a..."-tól hallották ne röhögtess már, ezek utcára szánt gépek (főleg az LC4) 5000km olajcsere intervallum ám rohadt nagy szervízigény! figyelj, biztos ki lehet fogni szétnyúzott gondozatlan sz@r gépeket, de egy normális vassal nem lesz semmi bajod, ha picikét odafigyelsz rá! az alkatrész meg melyik hasonló kaliberű géphez olcsó?
Ne ijedezzé,zsiráf ad hozzá mindent pici pízé
Sziasztok! Motorvásárlás előtt álok, és a ktm 640 lc4 meg a 660 smc jön be a legjobban, de sok rosszat hallottam felőle. Hogy nagyon szervízigényesek, és hogy nagyon drága hozzá minden. Tudnátok pár információt adni? Előre is köszi.
13.700,- az új belőle...az van...