Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!
Amúgy én is sokáig keresgéltem a neten, de nem nagyon volt patika gép elfogadható áron. Aztán már nézegettem a Giz Gaz 300-as "csettegőit", amikor az ismerősöm ismerősének az ismerőse... tud valakit, akinek van és eladó. Aztán így lett ez.
Azt nem tom h lc4re jo e mert nekem excn volt! Mit adnal erte, neked mennyit erne meg!?
Neked mennyit erne meg?
Szia

12.000Ft az ára.

Kistrojak
helló! a fejidomot menyiért adod? lc4 re feltudom szerelni?
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy nincsen-e valakinek eladó hátsó kereke,vagy kerékszettje? KTM exc450-hez kellene 18-as hátsó kerék!Üdv: Peti
Hello! Mennyiért eladó? Üdv: Peti
Heló ez kellene nekem ! Menyiért adnád ?
érdekelne a csizma:Dmennyire gondoltàl?
Sziasztok!

Eladó cuccok:
KTM Racing Pro bukó (M-es)
KTM Racetech kesztyű (L-es)
SIDI Crossfire SRS csizma (45-ös, ritka színben)

Minden keveset használt és nagyon szép állapotú.

érdeklődni joci232@hotmail.com
Gratulálok a géphez, szerencsés vagy nem volt pénz érte, bezzeg én meg nem találok elfogadhatott számomra
Igazad van. 2006-os a motor, nincs mese. Amúgy úgy gondoltam, hogy gyárilag megvan, hogy X üzemóránként cserélni kell, mint az olajat.
900 000 birodalmi krajcár. Ehhez járt a sportdob, egy garnitúra zsír új cross gumi, egy garnitúra Metzeller vastag belső, 3 db új első lánckerék, 2 db új hátsó lánckerék, motoremelő és egy KTM-es crossszemüveg, valamint rendszám. Garantáltan 92 üzemórával vettem.
Valakit érdekel egy bontatlan fékbetét ?
ára: 6000 Ft
Hali! Megtudhatom mi pénzbe fájt a gép, mert képről ítélve fullos
Szia!
Sajnos ez nem olyan mi nekem kellene,de azért köszönöm!
Benocz.b@hotmail.com elkuldened ide a szamod felhivlak es megbeszeljuk! Koszi
Szia

Küldj egy képet ide: kistrojak@gmail.com
Talán?
Szia

Én csináltam a képet, tehát van :)
12.000Ft az ára.

Kistrojak
Részvétem
Addig ürülj még lángokat csap az enyém tegnap 170-nél beállt mint szög, alig 3000 km-es dugó asszem kuka...
Sziasztok!
Tegnap olyan történt velem, hogy csapattam a mocival mintt az állat és még a piros lámpa is megfogott. nagyon melege lehetett és motorféknél úgy durrogott, hogy csapta ki a lángokat
mi lehet a baj?
6ban simán megtudtam tolni, szóval a vezérlés nem ment el.
és amikor visszahűlt akkor rendben volt.
Mi okozhatta ezt a jelenséget?
Találkozott már valaki ilyennel?
nekem van ha erdekel!
Ilyet szeretnek amugy jahh! Ha neked van legyszi irjal!