Bálint igazad van 450ről volt szó én kanyarodtam el, sokat agyaltunk kérdezősködtünk mivel másabb blokkon belül az xc,xc-w és exc, de esküszöm leszarom,mennek az a lényeg!
ideért a fejidom! fel is raktam,bíztam azért benne hogy megvan a fékcső határoló és telóhoz fogató is,sebaj,a narancsét meghekkeltem rá :)
Pénz ode ért-e már? köszi
Nem tudsz valahol olyan online katalógust, ahol a korábbi modelleket is meg lehet találni? A KTM honlapján csak a 13as gépek vannak.
Gugliban sem találtam, így hirtelen semmi jót.
köszi
Hello,
Köszi a válaszokat.
Én konkrétan az alábbi példány miatt kérdezem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_xc-f_450_xc-590
7305
Nekem endúrózásra kellene, így ránézésre meg tudjátok mondani ez melyik lehet? Nem akarok vakon elmenni megnézni...
Az enyém pl. XCF-W 250 4T. A váz és a blokk megegyezik a krossz verzióval, annyi az eltérés, hogy hosszabb a váltó, és rajta van az önindító, és a butított lámpa. Így 2,5 kg-val nehezebb csak, mint az SX-F. A teló nem puhább, hanem teljesen más, mint a krossz verzió. Sokkal butább, nem a nagy asztalokra van kitalálva. Az meg, hogy endurózásra alkalmatlan lenne, azt cáfolom. Ez Enduro és EC motor igazából, nem krossz.
XC 450-esröl volt szo...
tudomásom szerint a 2t egészen 2010-ig XC-W-nek hivták,mondjuk fasz se tudja az a W minek volt ott...
2t-ben , 2011-töl megint elhagyták a W jelölést tudja rosebb miért , ami azért is hűlyeség a KTM piárosok részéröl mert a qvadnak is XC 525 a megjelölése...
van némi képzavar mit is akarnak mattighofenben a betükel...
amugy kimondott amcsi piacos holmi lágyabb futomű, a hat fokozatbol az első kettő a krosszé, a többi az exc... nincs rajta lámpa,a vezeték benne van, van viszont 3 hétig működő önindito...
meg még régen 04-05 környékén létezett XC 450 jelölés az is kimondottan amerikai piacra lágyabb futomű, amugy full krossz,4 gang, olyanom volt arrol beszéltem...na az alkalmatlan endurora bolond mint barom,
amugymeg leszarom mivan ráirva..xcwfqpcrwf...
a legjobb motor akkor is a rozsaszinű derbi senda ...
bár ez attól függ milyen modellre gondolsz..lehet a te volt 4sebességes xc-d nem való endurora,de több ismerős is ezt használja,van egy 450xc is 2010es még Nagy R is azzal ment,az ő motorjáról van szó...sőt a 2T XC modellek kivállóak,6sebességes,önindítós,könnyű és a futómúve eszméletlen jó 12-es 13as modellnek...azzal volt lehetőségem menni,azért írom...
Sziasztok
Valaki használ 450 XC-t? érdekelne a tapasztalata, illetve, hogy ezek az exc-k és az sx-k között állnak félúton, vagy miben tér el ezektől?
Köszi
L
ha krosszozni akarsz arra jo...endurora nem ajánlom...
Bálint igazad van 450ről volt szó én kanyarodtam el, sokat agyaltunk kérdezősködtünk mivel másabb blokkon belül az xc,xc-w és exc, de esküszöm leszarom,mennek az a lényeg!
ideért a fejidom! fel is raktam,bíztam azért benne hogy megvan a fékcső határoló és telóhoz fogató is,sebaj,a narancsét meghekkeltem rá :)
Pénz ode ért-e már? köszi
Gugliban sem találtam, így hirtelen semmi jót.
köszi
Köszi a válaszokat.
Én konkrétan az alábbi példány miatt kérdezem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_xc-f_450_xc-590
7305
Nekem endúrózásra kellene, így ránézésre meg tudjátok mondani ez melyik lehet? Nem akarok vakon elmenni megnézni...
tudomásom szerint a 2t egészen 2010-ig XC-W-nek hivták,mondjuk fasz se tudja az a W minek volt ott...
2t-ben , 2011-töl megint elhagyták a W jelölést tudja rosebb miért , ami azért is hűlyeség a KTM piárosok részéröl mert a qvadnak is XC 525 a megjelölése...
van némi képzavar mit is akarnak mattighofenben a betükel...
amugy kimondott amcsi piacos holmi lágyabb futomű, a hat fokozatbol az első kettő a krosszé, a többi az exc... nincs rajta lámpa,a vezeték benne van, van viszont 3 hétig működő önindito...
meg még régen 04-05 környékén létezett XC 450 jelölés az is kimondottan amerikai piacra lágyabb futomű, amugy full krossz,4 gang, olyanom volt arrol beszéltem...na az alkalmatlan endurora bolond mint barom,
amugymeg leszarom mivan ráirva..xcwfqpcrwf...
a legjobb motor akkor is a rozsaszinű derbi senda ...
Valaki használ 450 XC-t? érdekelne a tapasztalata, illetve, hogy ezek az exc-k és az sx-k között állnak félúton, vagy miben tér el ezektől?
Köszi
L