Szeva Zoozee!
Titokolvasó lettél?Gondolom nem unatkozol mostanában.
Szoktál Dorogon kerékpározni OKR-es pólóban?Mert akkor téged láttalak mikor mentem XT-vel strandolni.Ha nem akkor vmeik kolegád lehetett aki hasonmásod volt
És ezt hogy szereled fel a motorra?
Amúgy ez nem is karbon, hanem (a belseje legalábbis) hibrid (szén-kevlar). Mondjuk az rugalmasabb, úgyhogy nem feltétlenül hátrány...
Az off-road láncspray-k direkt kevésbé ragadósak, hogy ne tapadjon bele a dzsuva a láncba. Sőt, enduro versenyző ismerős szerint pl. homokos talajon egyáltalán nem szabad semmivel sem fújni a láncot!
üdv!
Eladó karbon (szénszálas) kartervédő KTM LC4 tipus motorhoz. (szerintem más gépekre is jó)
Könnyű, nagyon erős anyag. Sérülésmentes.
asconarider@gmail.com
ára: kb 7000 Ft
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó láncsprayt ami nem verődik le a láncról? KTM GS 125-re kellene, de szerintem amit az SX/EXC-re használtok az is jó erre bőven.
Üdv, Bence
Üdv
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2003 előtti és 2004 utáni ktm 640 adventure között mi különbség van.
Eddig csak azt láttam, hogy az újabbnak lent van az első sárvédője, dupla tárcsa elől, és talán pár literrel kisebb a tankja.
Van még valami, Mennyire megbízható ezek a gépek?
Soha nem volt KTM-em.
Fasztudja talán akasztófa.Ha eladtam majd okosabb leszek.De a mai piacon inkább a lepukkant darabokat keresik szóval ráérek még ezen gondolokozni szerintem.
Még semmi csomag ügyben?
Titokolvasó lettél?Gondolom nem unatkozol mostanában.
Szoktál Dorogon kerékpározni OKR-es pólóban?Mert akkor téged láttalak mikor mentem XT-vel strandolni.Ha nem akkor vmeik kolegád lehetett aki hasonmásod volt
Csak nem tudom melyik szám melyikre értendő
Amúgy ez nem is karbon, hanem (a belseje legalábbis) hibrid (szén-kevlar). Mondjuk az rugalmasabb, úgyhogy nem feltétlenül hátrány...
Úgy tudom 0,12
Senki nem tudja mennyire kell állítani 450 exc szelephézagját?
Eladó karbon (szénszálas) kartervédő KTM LC4 tipus motorhoz. (szerintem más gépekre is jó)
Könnyű, nagyon erős anyag. Sérülésmentes.
asconarider@gmail.com
ára: kb 7000 Ft
Üdv, Bence
Árban megegyezünk! Több infó: legzepp@gmail.com
A tanksapka az nem zárható? Nem volt ebből még gondod?
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2003 előtti és 2004 utáni ktm 640 adventure között mi különbség van.
Eddig csak azt láttam, hogy az újabbnak lent van az első sárvédője, dupla tárcsa elől, és talán pár literrel kisebb a tankja.
Van még valami, Mennyire megbízható ezek a gépek?
Soha nem volt KTM-em.
KTM kompatibilis Csak nem tudom melyik alkatrész az