Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anit hirdetnek azok miért nem jók
Sziasztok.végre volt egy kis szabad időm leszedni a lánckereket hogy megnézzem hogy miért folyik az olaj.Le volt lazulva a fogaskerék rögzítő csavar.szimeringet szeretnék cserélni.De valahogy nem igazán akar kijönni.Hogyan szedjem ki hogy azért ne sérüljön annyira mert ez lenne a minta hogy vegyek egyet.
köszi a válaszotokat.
nekem egyben kellene egy! nem aproba
most raktak fel egyet apróba!
Heló beszart a freemail dél óta próbálok küldeni maill-t de nem megy az adatlapomon van a cím arra küld már képet légy szíves.
Köszi!
Hát kinéztem már a következő motort de szerintem mire az enyémet elviszik addigra azt is . Amúgy maradna de mivel endurozásra nincs lehetőség mifelénk(mindenhol totál egyenes a terep) és crossozni szeretnék ezért meg válok tőle . (125ös lesz ismét csak crossba elvileg )
Ktm 560 smr-t keresek.rendszámost. 1-1,5 millio-ig irj ha van vagy.tudsz.
Hali Srácok!

Az lenne a kérdésem, hogy a KTM SX 125 elvileg 2000-es évjáratúként hirdetik:
- Milyen külső jellemzői vannak hogy 2000-es évjáratú és nem öregebb?
- Honnan tudom hogy ausztriába vagy olaszba rakták össze, milyen betűk jelzik ezt az alvázszámba?
- Milyen típus hibái vannak ezeknek
- Motorja mennyire megbízható?
kár hogy nem cserélsz:) ;)
hali van.. dobj egy emailt és küldök képet..
uazosember@gmail.com
nem, nem ilyesmire gondoltam.. :D de sztem annak nem sok teljesítménymódosító szerepe van...
4-T exc-nél az olajcsere 100 liter benya-vagy 1000 km.
Viszont a 20 üzemóra,az nekem 650 kilométer-amatőrként motorozva
Én így tudom,vagy nem jól tudom?
Méghozzá micsoda nő (mondjuk amilyen vén f@sz vagyok, nekem inkább kiscsaj )
Égés, egy nő jobban képben van mint te
hát ott van HE! az a fém cső szerű biszbasz! nem igaz hogy nem látod, a szemed kiüti
valami ilyesmi csak szar telefonnal csináltam..
ja igazad,van,bocs en ma szet vk csuszva teljesen,a motoron rajta h a szivatot,nem tudtam miert nincs alapj,leallogat,jol megszopattam magam+2 eses.....de a vegere rajottem,h faszkalap lehet a tulaj
hát nekem ott kajak semmi nincs.. még a helye se sincs ott semminek.. :D
LC4 típusú nagyrobogó Eddig ugyanis csak arra használtam, amire egy nagyrobogót is tudnék
Most mivan?Nem olvasom a Klubbot mostanába ide se sűrün van időm benézni.De most Nagyrobogód van vagy LC4-ed
Biztos nem lett jobb tőle ez csak gázelvételkor (motorféknél) lép működésbe.
És ez nem EGR szelep tehát nem vezet vissza semmit éppen ellenkezőleg, levegőt juttat a kipufogó rendszerbe ami által javul a káros anyag kibocsájtása a vasnak.
szép gép újra egy SC
visszavezeti az elegetl kipu gazok egy reszet,az emisszio miatt van,egy faszsag

vedd le ,le kell blindelni,h ne kapjon fallsot