Sziasztok.végre volt egy kis szabad időm leszedni a lánckereket hogy megnézzem hogy miért folyik az olaj.Le volt lazulva a fogaskerék rögzítő csavar.szimeringet szeretnék cserélni.De valahogy nem igazán akar kijönni.Hogyan szedjem ki hogy azért ne sérüljön annyira mert ez lenne a minta hogy vegyek egyet.
köszi a válaszotokat.
Hát kinéztem már a következő motort de szerintem mire az enyémet elviszik addigra azt is . Amúgy maradna de mivel endurozásra nincs lehetőség mifelénk(mindenhol totál egyenes a terep) és crossozni szeretnék ezért meg válok tőle . (125ös lesz ismét csak crossba elvileg )
Az lenne a kérdésem, hogy a KTM SX 125 elvileg 2000-es évjáratúként hirdetik:
- Milyen külső jellemzői vannak hogy 2000-es évjáratú és nem öregebb?
- Honnan tudom hogy ausztriába vagy olaszba rakták össze, milyen betűk jelzik ezt az alvázszámba?
- Milyen típus hibái vannak ezeknek
- Motorja mennyire megbízható?
4-T exc-nél az olajcsere 100 liter benya-vagy 1000 km.
Viszont a 20 üzemóra,az nekem 650 kilométer-amatőrként motorozva
Én így tudom,vagy nem jól tudom?
ja igazad,van,bocs en ma szet vk csuszva teljesen,a motoron rajta h a szivatot,nem tudtam miert nincs alapj,leallogat,jol megszopattam magam+2 eses.....de a vegere rajottem,h faszkalap lehet a tulaj
Biztos nem lett jobb tőle ez csak gázelvételkor (motorféknél) lép működésbe.
És ez nem EGR szelep tehát nem vezet vissza semmit éppen ellenkezőleg, levegőt juttat a kipufogó rendszerbe ami által javul a káros anyag kibocsájtása a vasnak.
köszi a válaszotokat.
Köszi!
Az lenne a kérdésem, hogy a KTM SX 125 elvileg 2000-es évjáratúként hirdetik:
- Milyen külső jellemzői vannak hogy 2000-es évjáratú és nem öregebb?
- Honnan tudom hogy ausztriába vagy olaszba rakták össze, milyen betűk jelzik ezt az alvázszámba?
- Milyen típus hibái vannak ezeknek
- Motorja mennyire megbízható?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
uazosember@gmail.com
Viszont a 20 üzemóra,az nekem 650 kilométer-amatőrként motorozva
Én így tudom,vagy nem jól tudom?
És ez nem EGR szelep tehát nem vezet vissza semmit éppen ellenkezőleg, levegőt juttat a kipufogó rendszerbe ami által javul a káros anyag kibocsájtása a vasnak.
vedd le ,le kell blindelni,h ne kapjon fallsot