Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó : 2004 ktm sx 250 . 2007 es lengővilla, 2010 modellévjáratú új hengerrel, barnette kuplung kosár új ,komplett belső résszel és lamellákkal. 13 literes gyári nagy tank,8 literes gyári tank, alu rezónátorvédő páncél ,alsó blokkvédővel, sxs teleszkópok, 18 colos kerék tireballsal, új elsőkerék muzzal, 19 colos kerék muzzal, régi komplett hengerszett (alapméretes) 3 db hibátlan rezonátor, 3 db tompító , 2 db hűtőpatron beépítve a hűtőkörben, 1,8 as hűtősapka, tágulási tartály a rajtszám mögött.Plusz műanyag idomok,új fékbetétek külön ,új 49 es supersprox lánckerék,új did x ringes lánc, ..... és még rengeteg felesleges kacat................ ára : 620.000.- ft érd. 06305217211
gyúrok hejj de 150kg csak 150kg.. hiába, az én 55 kilóm sose fogja dobálni
Gyúrjá wazze
Eladó KTM adventure 28literes tank és fejidom lámmpákkal és digitális kijelzővel együtt!
Fenntartásba sokkal több mint egy LC4, amibe pl 5000Km az olajcsere (jó én azért azt nem várom meg). Mire akarod használni? Mert ha hosszútávoznál vele, marhára nem fog szeretni! A monotonitás a halála. Az LC4 még csak-csak "eltúrázgat" neked, persze sose lesz egy viffer emellett közúton a szerpentineken is szépen lehet borogatni, meg szedi a lábát
Múltkor összefutottam egy sm EXC525el.. picit volt tán harapósabb az elején, de annyira nem számottevő. Számomra egyetlen pozitívuma lenne: könnyű, ami nekem jól jönne
Lehet, általában az LC4-eseket nézegettem, így valószínű, hogy csak azért találtam egyet.

Ha már itt tartunk 525EXC supermotoként mennyire költséges? Érdekelne olyan, hogy hány üzemóránként cseréltek olajat sm-ként, és kb mikor kell már belenyúlni a blokkba? És ezek kb. mennyik levetítve kilométerrre? Fogyastás?
Köszi előre.
Helló! nekem van duke CDI ha érdkel
Üdv!

Ktm Duke 2001-hez keresek gyújtás alaplapot, meg CDI-t. Akinek van eladó az kérem jelezze! toft@freemail.hu
Köszönöm!
Motorom eladása miatt megmaradt alkatrészek! Egyben 200.000Ft! Csak az arany Beriner/Ktm fékszett volt 164.000Ft! +Behr kerekek, (féktárcsával, lánckerékkel), idomok(két oldalidom volt csak motoron a többi teljesen új, új eloxált gyári váltókar, új markolatok, motoremelő, lánckerekek, slick gumik,
Itt a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-5925134
Ha valakinek kell 4000Ft a kettő egyben!
06304596533
Üdv, engem gyújtás elektronika érdekelne, csak az a kérdés, hogy egy 2005-ös 625 SMCbe jó-e? Valamint, hogy mennyi lenne a legalja?
már hivtam és utána kérdeztem és nem lehet vizsgáztatni!
De van itt az aprón egy 1 milláért, majd megszólal olyan gyönyörű. Nem tudod levizsgáztatni? Mintha számlája is lenne és így lehet megoldható a vizsga is.
Megmaradt superduke 07 alkatrészek eladóak:
http://www.ebay.co.uk/sch/kist...

Fórumozóknak kicsit olcsóbban persze :)
akkor nem figyelmesen nézed a hirdetéseket. mert volt 2db is fent az egyiket ki is probáltam személyesen az 1mill volt itt pestmegyében csak le csusztam rola. a másik debrecenbe volt 1,3 millért de azt is elsdták! németben van most 3db de 1,3- 1,4millio plusz regdij az kb 1,7millio az pedig drága 2007motorért szerintem.
Hívd fel ezt a számot: +3628/423-498 Tudnak neked segíteni ebben...
Srácok tudja vki exc520 hoz a 2 olajszűrő típusát, számát hiflo filtro olajszűrőbe?
SMR-ből rendszámos jó, ha 100-ból egy van. Kb. egy éve rendszeresen követem a supermoto piacot a neten, mert én is SM-et szeretnék kövinek, de 1 db olyan SMR-t láttam ami rendszámos. EXC fejidom volt rátéve.
Sziasztok!
KTM duke 200-asat szeretnék vásárolni. Valaki tud olyan helyet ahol esetleg árulnak itt Magyarországon? Tudom h elvileg nem kapható Európában meg nem ide szánja a KTM, de hátha.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm mindenkinek a gyors választ és segítőkészséget!
rendszámost nem találok! fontos a rendszám mert hébe hóba mátra visegrád ra is mennék vele motorozni a barátokkal. ezért fontos hogy rendszámos legyen.
Mintának?Minek?Látni,hogy rajta van a méret
Az is jó.De sajnos én nem szereltem még ilyet és valahogy nem vagyok tisztába vele.Azért kérdem hogy feltétlen cserélni kell a szimeringet vagy elég ha meghúzom a csavart.mikor levettem a fedelet le volt lazulva.Nem tehette tönkre?
Miért nem jó oda a gyári szimmering?