köszi zsiráf h írtál! tudsz te jófej is lenni.. ha el akarsz adni valamit!.. amúgy igen kell a váltókar, megmondom majd h mikor. mert most elugrunk haverokkal siófokra pár napra VEDELNI és meglátom mennyi pénzem marad, mivel ez az egész pénzfüggő! :P de mindenképpen kell
Én sem értem mi lett az emberekkel.Tavaly itt még zsongtunk júniusban 2napos túrát szerveztünk voltunk 10-en meg állandóan csörgött a telefon hogy menjünk hétvégén csapatni.Idén mindenki megzakkant vagy fasztudja.A családomban is bátyámnak az asszony tett be azt eladta a motorját a sógorom meg anyagi problémák miatt adta el.Egyik haver építkezik a másik meg beköltözött a csajához.Úgyhogy lassan már csak én maradok.De leszarom én nem könyörgök senkinek hogy motorozzon.Nem kell már csak én meg a motor úgyhogy járok egyedűl
én az nem értem, hogy 5-6 éve minden hétvégén mentünk motorozni ( akkor se volt olcsóbb a motorozás) és minden nap végén nyakig sárosan/dzsuvás jöttünk meg. Most meg szinte semmi sincs nem is emlékszem utoljára mikor lett koszos a motor. Tavaly le se mostam 1x se, és idén se még.
Én is inkább hétköznap járom a terepet akkor nyugalom van úgyahogy.De hiányzik a csoportos bandázás.Sajnos egykét haver maradt csak akiket néhanapján el tudok hívni.2hete pl egy érdi haverral mentünk Érdnél a dunaparton végig az M0-án át csepelre azt ott le Halásztelek lejjebb meg át a komppal Battára onnan meg haza.Az tuti kis nap volt.Sajnos kevés az ilyen mert egyre többen hagyják abba ezt a hobbit.Meg is értem hogy miért
múltkor elindultam az Érdi dunapartom az M0 felé, ugattak mutogattak. Átment oda felétek a "törökbálinti" részre ott is elém ugrottak meg ordibáltak az emberek, és teli lett a tököm az egésszel.
A brigád itt is széthullott. Lehetőségem lenne hogy bedobjam a furgonba a motort és lemenjek mondjuk várpalotára az erdőbe, de időm nincs rá.
Viszont vmi kis utcai rohangálós jó lenne, mert van hogy csak 20 pecre kell átugranom Érdre a telepre a kamionhoz vmért, arra meg néha sajnálom előásni a kocsit, de az exc vel meg kroszgumit koptatni...
Na részvétem
Nekem is ugatnak mindenhol mindenki de én már megszoktam hiszen ez megy mióta motorom van itt a környéken.Nekem nem ez a visszatartó ok hanem hogy az összes motoros cimbi akikkel jártam most majdnem mind lerakta a motort.Nekem sincs sok időm se pénzem de azért még mindig jól kitudom ereszteni a fáradtgőzt ha kimegyek egyet csapatni.Úgyhogy nekem kell ez a hobbi.Majd ha lenyugszom akkor meg gyűjtök majd béjeget meg makettezek
Én is sajnálom eladni, de még jobban sajnálnám sm szettel szétbaszni.
Idén 3x mentem vele, abból 2x úgy jöttem haza, hogy meghirdetem a fenébe mert bár merre mentem mindenhol csak ugattak meg mutogattak.
ezért gondolkodtam vmi lc4 sm ben vagy smc ben, mert néha azért jó lenne vmi utcai gép amivel el tudok ide-oda ugrani nem mindig a kocsit kell előrángatni.
Ja láttam hogy árulod a motorod.Sajnálom pedig még csapathatnánk párat a környéken.Én nemtudom hogy mi legyen a motorommal de nincs szívem eladni valahogy.Másfél éves kora óta nálam van.Meg az az igazság amit még Zoozee is mondott nekem hogy lehet ezt eladom és veszek egy olcsóbbat de arra meg ugyanúgy költhetek és majdnem ottvagyok mint ha ezt használnám max 2-300ezret spórolok ami kiszalad a kezemből pikk pakk faszságokra.Ezért is töröm a fejem hogy mi a tosz legyen.Terepmotorozni szeretnék csak kevés rá az idő de én nem akarok utcán motorozni.Ott van a kis XT-m azzal elmegyek bárhova.Úgyhogy fasz se tudja mi lesz a KTM-el.Szerintem kivonatom a forgalomból jövőre azt megmarad mostmár vén fasz koromig
ezen a környéken már egy gyalogosnak is több joga van mint a motorosnak
exc 450 hutovedo van elado neked?mi piz?
A brigád itt is széthullott. Lehetőségem lenne hogy bedobjam a furgonba a motort és lemenjek mondjuk várpalotára az erdőbe, de időm nincs rá.
Viszont vmi kis utcai rohangálós jó lenne, mert van hogy csak 20 pecre kell átugranom Érdre a telepre a kamionhoz vmért, arra meg néha sajnálom előásni a kocsit, de az exc vel meg kroszgumit koptatni...
Nekem is ugatnak mindenhol mindenki de én már megszoktam hiszen ez megy mióta motorom van itt a környéken.Nekem nem ez a visszatartó ok hanem hogy az összes motoros cimbi akikkel jártam most majdnem mind lerakta a motort.Nekem sincs sok időm se pénzem de azért még mindig jól kitudom ereszteni a fáradtgőzt ha kimegyek egyet csapatni.Úgyhogy nekem kell ez a hobbi.Majd ha lenyugszom akkor meg gyűjtök majd béjeget meg makettezek
Idén 3x mentem vele, abból 2x úgy jöttem haza, hogy meghirdetem a fenébe mert bár merre mentem mindenhol csak ugattak meg mutogattak.
ezért gondolkodtam vmi lc4 sm ben vagy smc ben, mert néha azért jó lenne vmi utcai gép amivel el tudok ide-oda ugrani nem mindig a kocsit kell előrángatni.
de szerintem 10X1 es