Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haliho 2006évj Gyári Ktm Duke2 alkatrészeim vannak eladok 6ezer km esek..
egyben v darabokban is..
érdeklödni email..
uazosember@gmail.com
és az a füst mi felette? elvitted szélcsatorna tesztre jo lesz-e az áramlás...
Vazze, fél percenként beírod ugyanazt, de senki nem reagál rá, nem gyanús? Hívjál már fel egy KTM kereskedést, ott annyi van, hogy el is adnak belőle...
3 leeresztő csavar van, 2 papír, és 2 mosható műanyag szűrő...
Kész a vas
helló esetleg valakinek nincs ilyen fejidom eladó?
KTM 520 Sx 2002 Hello! Olajat csreélném kitekertem az olajleeresztöt de az oldalablakon ha kicsit megdöntöm még félig van. Hogy lehet telejsen leengedni? 2 olajszüröt is kivettük.
ja,vagy építek valamit egy crf vagy yz-ből.
SMR-re váltasz mi ?
annyiért nem adom el. Hibátlan motor.
sose volt ilyen jó motorom!
ha 3ért adod a bátyámat érdekelheti
de majdnem. elvégre KTM-ed van nem vesznek amugy itt semmit az emberek. CBR-em is már 400 ért árulom aztán egy telefon nem jön rá. pedig jó gép.
hőőő, bolond nem vagyok!
van rajta látható, de nem tapintható kopás. viszont most alig ereszt (a 3. tömítéssel, ami amúgy az smc-ből lett kivéve használtan, úgy hogy abban eresztett..) nagyon elenyésző volt 150km alatt
Vagy el van kopva a ház vagy elcsípted összerakásnál az "O" gyűrűt.
Hali srácok!

lehet most cserélem el a gépemet '00 KTM SX 125-re, és az lenne a kérdésem szerintetek ez tuti 2000 évjáratú?

http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
cölöp olyan levernivaló . szevassz
Szevasz celeb
nem azok
Köszönöm a választ :D
még ami fontos lenne, hogy külön olajzásúak-e ezek, mert ha nem elfelejtem az exc-t sajnos, marad a husqvarna...
2 éve csináltam A1 jogsit, hogy majd most letehessem korlátlanra 2 év tapasztalattal... de köszönhetően az idióta változtatásoknak megszűnt az átmeneti vizsga lehetősége, 21 év a korhatár, ami jövőre 24 lesz én pedig csak 19 vagyok. Különben nem gondolkoznék 450 4T felé húz a szívem. Azért köszönöm az ajánlatot, de 125 11kw-os határértéken belül kell maradnom :S
ecsém te hogy meg vagy veszvem mindenhol reklámozol vigyed lefelé az árat, egyszer csak elviszik vagy 500 ért
vedd meg inkább az én smc-met. az százszorta jobb választás ezekre.kiv földút
8-tól fekvő 8-asig