Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor miért szedték le az SMC-ről? azt mondták jobb lett tőle
amúgy mire jó az akkor?
Kipufogó könyökcsöved van még vagy elvitték a blokkal?
Január óta nálam van, meg ügyködök rajta (volt mit ), de hivatalosan csak április végén került a nevemre.
A kép már régebbi, azóta került rá pár apróság (kézvédő, stb.) meg kicsit koszosabb is lett
Klubos fórumot is kéne olvasgatni néha

Neked mondjuk amúgy se tetszene, kiskerekű, aszfaltra való nagyrobogó
Az nem fojtás kár hozzányúlni...
Sziasztok!
Mi a módja a Secondary Air System (ez a gázvisszavezetős fojtás) eltávolításának az LC4-en? A henger elején ahol a 2 kipufugócsonk kijön, azok közt csatlakozik ez be, mit kell oda tenni ennek a helyére? Az SMC már úgy lett véve hogy ezt leszerelték róla, csak nem tudjuk van-e valami amire oda kellene figyelni.
50 fogas gyári új
légszűrőház EXC 04-07ig
Szia!

A beta magyar kereskedoje volt az első tulaj, innen a sok kiegészítő. Csak terepen ment. Kisebb esztétikai hibákon kívül ami hiba egyelőre:
Töltés nem megy 13,4 v fölé. Kuplung valszeg gyári hibás ugynezki átmegy a kuplumgolaj a blokkba. És a muszerfal jelenleg nem működik.
Meglátjuk, jónak tűnik a motor. 740be hoztam el azzal amit a képen látsz!
2005os gyártás 2007es forghelyezes.
Köszi az infót!
képet! mióta? lc4?
nagyon szép! :) szívesen kipróbálnék 1 ilyet! :P
Szép vasad van nagyon.Elég megkíméltnek látszik.Szabad tudni mennyiért vetted?Jó blokk van benne ha elötte rendesen karban volt tartva akkor nem lesz gondod vele!Olajat meg olajszűrőt 15-20óránként cseréld le benne 1,25 ha meg az alsó szűrőket is kiszeded akkor 1,4litert önts bele!
Üdv GD neked van 4T KTM-ed?Nem is dicsekedtél róla
Eladó KTM lc4 elektronikai alkatrészek! SM sárvédő, lánckerék,gyújtás elektronika,index,relé,trafó,kábelköteg,kormány kapcsoló!
Motul 5100 10w50
Én most Elf 10W-60-ast raktam, eddig kb. 200 km-t sikerült menni vele...egyelőre működik, bár a váltó néha kicsit furának tűnik...de lehet hogy csak képzelődöm, vagy nem is az olajtól van (kuplungcsapágy is lett cserélve)...
Az előbb nem töltötte fel a képeket.

Edem
Sziasztok!

Pár napja beújítottam egy 2005ös gyártású Beta 525 RR-t.
Mivel a blokk 525 EXC tudtommal vasszelepes verzió, remélem tudtok segíteni pár hasznos infóval

Gondolok ilyenre:
- Tapasztalatok, mire érdemes odafigyelni
- Olajcsere 3 tankonként vagy 20 üzemóra? (8,5 liter egy tank)
- Legmegfelelőbb olaj típus? Repsol 15w50et kaptam egy litert hozzá, a két szűrő cseréjével 1,25 kell bele?
- Bontatlan a motor, elméletileg 100 üzemóra lehet benne, jövő héten megy átnézésre, csak terepen ment. Ha ez igaz, egy darabig még örömre számíthatok?
- A kuplungja amit tesztben is hibának írtak, az megvan. Elhagyja a nyomást, megjavul, de akkor se tökéletes... ez az amit át kell nézni rajt.

Bármilyen segítséget szívesen fogadok, előre is köszönöm!

Edem
az én LC4embe Midland 10w50 van - de ez akármilyen jó, olyan drága hogy legközelebb Motul 10w50et rakok bele
barátom SMC-jében Motul 10w40 van, nem panaszkodott
SZiasztok ti milyen olajat raktok a 4T KTM jeitekbe?(motorexen kívül)... motul? abból melyik a jobb?
üdv!

valakit érdekel egy Gaerne csizma?

http://www.kepesmotor.hu/kross...
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek KTM exc450-hez egy 18-as hátsó kereke eladó? Remélem valakinek van egy felesleges és eladja is! Üdv: eti
apróságok
SX/EXC tengely első
Kormányszivacs
lánckerékvédő
hello.
nekem exc 125 ösöm van. 2002 es. nekem semmi bajom nincs ezzel a géppel. power nyitás allatt kb 80-as tempónál 50 km en olyan 2 liter körül eszik. de ez NAGYON FINOM MENET ! ha terpen rendesen megyek akkor kb 4 ora egy tank, az kb 10 liter. amugy az én gépem elado ! igaz hogy kb 20 üzemora van a blokkba mert komplett felujitás volt. ezt egy HONDA SZERVIZBE VÉGEZTÉK ÉS TUDOM BIZONYÍTANI, ÉS TÉLLEG SEMMI BAJA SINCS A GÉPNEK, UJ LÁNCSZETT UJJ GUMIK, UJ MARKOLAT, FRISS MŰSZAKI. 590 ért eladnám. ha érdekel írj. nagyon olcsobban nem adom mert tökéletes a gép ! hibát nem találsz rajta. supermotozni akarok és azért adom el. ha nem veszik meg akkor marad és nagyon sokáig még motor lesz :)
Valaki használt ilyet?
http://www.kepesmotor.hu/offro...