Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beírtam oda is köszi
Hi! Valakinek esetleg 2004-2005 légszűrő ház eledó?
itt nálunk boltba a vékony 1200, a vastag 3000. bocsi..
A supermoto topicba keresd a Lukit, ő az illetékes...
Ha valaki tud esetleg eladó használt go pro kamerát az jelezze
Jah esetleg új is érdekelne iszonyat akcióba, esetleg áfa nélkül stb...
robertoka09@gmail.com
HELLÓ!Van egy kosár eladó belsőgumim.kb 60 db
normál,"vékony",és erősített vastag enduro kivitel:Vee Rubber
17,18,19 és 21 coll,sok méretben,pár látszik a fotón!
vékony 2100,vastag 3200 Ft
Több darabot olcsón,esetleg mindet pofátlanul adom!
csao
Azért ha mégis kipróbálod az eredményt jelezd!
nem tudom.. az eladót kéne megkérdezni
ne húzzátok már fel a faszomon a bűrt
ott a link,minden adat le van írva, ha esetleg több infó kell,akkor pedig rácsörögtök az ürgére!
ugy lehet el van már kopva és csak a végén fog
lamella csere vagy a rugó alatti alátét megforditásával(pl 525nél) tudod erősiteni a kuplungot.
adj már egy email címet Robi...köszi
Hello!
Egy kérdésem lenne azzal kapcsolatban, mitől van az, hogy a kuplung szinte csak az utolsó néhány milliméterben kezd el fogni (ktm 250 exc)? elvileg nem az utolsó harmadától (1-2 cm) kéne már érezhetően fognia? Nincs valami állítási lehetőség? Válaszokat előre is köszönöm.
meret ?
Pont azon a helyen ahol a horpadás van valakiért nem akart az a jég miliméterekkel többet tágulni,fúrjál lyukat a horpadással szemben és üsd ki egy dornival.majd hegeszd be a lyukaz kór pálcával vagy co-val...csak ha nagy a horpadás,amúgy meg szard le ugyan olyan lesz
milyen sikerekkel.. 0% 50% vagy tönkre megy és akkor az meg 100%
ne bakker..nekem csak kis horpadás van kettő.. két hüwelyk úlynyi
igazándiból melenhgetni fúvogatni nem akartam..de mondom ez a jegelés.. ez szimpadikuss lett volna
Itt volt tőlünk talán 10km-re.
Ne ájulj el tőle mert szart sem ér,többen többféle képen próbáltuk..ledugózva vagy anélkül.
beszarok.

ez állat..és el is tudom képzelni..a 4tknél..mert a viz tágul feszit és mindenhol a kör alakot próbálja felvenni a kipufogó mert a nyomás ellen az a legellenállóbbott ugyanis a feszültség egyenletessen oszlik el...nem is célszerű agyig tölteni..csak az a rész legyen viz alatt ami horpadt...kb holnap az sx 525 kipufija is ki lesz horpasztva
a bedugózás semmi képp sem mert a jégnyomása ott tud távozni..igy nem nyomja szét a kipufit..
2tnél ezt senki ne próbálja ki..ott a viz tágulása fagyáskor gyakorlatilag ugy kiegyenesitené a nagy csőkígyót mint a fény.. és valószinűleg több helyen is megrepedne.
de 4tnáél ez nagyon működhet...
hát majd én teszek rá..mekkora kell..10es..20as..50es..vagy mekkora kéne zsolti... egy diszperzites wőődör is átférjen rajta .
Sziasztok segítség kellene mégpedig az a baj hogy néha összeakad a berúgókar az önindítóval ! Hogyan tudnám orvosolni
igen.lehet hogy az a tengej csapágy szól ,amire felvan fogatva a kuplung?
http://mxmania.unas.hu/spd/KTM...

Phiuk vigyétek akire jó!