Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EXC /SX 450 526 04-07 ig 1.lánckerékvédő műanyag
EXC 450 2004 komplett légszűrőhouse
SX 65 ülés hibátlan
POWERPARTS kuplung védő új sx exc 125/200
Racetech merecitő nélküli kormányhoz való kormányszivacs
EXC 250/300 légszűrő
EXC/SX első kerék tengely komplett anyával
,Shift mezek L/ XL
Sziasztok!
Most gondolkodok egy EXC 125 vásárlásán supermoto szettel. Nagyrészt közúton szeretnék vele közlekedni, esetleg kisebb földutas kalandozásokra, na meg néha gokartpályára. A véleményeteket szeretném kérni, hogy jó választás lehet-e erre a célra az exc? Meg nagyon érdekelne, hogy ez a motor különolajzással rendelkezik-e? Tudom, hogy ezek a motorok nem a fogyasztásról szólnak, de mégis sokat szeretném használni és érdekelne mit fogyasztana a motor kb. 80-as sebességnél, powernyitás alatt?
Nagyon szépen köszönöm előre is segítségeteket! Marci
Az azért is furcsa, mert ha a papír tömítés végzi a dolgát, akkor te nem is láthatod azt, ha folyik a munkahenger, mert befolyik az olaj a csapágyon keresztül a motorba. A kuplungmunkahenger megegyezik a 125/200 EXC/SX modellével, és dugattyút lehet rendelni bele, vagy komplett az egészet. Bár a dugattyú majdnem annyiba kerül, mint az egész kompletten. Az 'O' gyűrű mérete egyébként 24x1,75
új tömítést tettünk oda, és gyári O gyűrűvel kezdtünk! folyt, jobban mint előtte!
azt is cseréljétek ki meg rendeljetek egy gyári o-gyűrűt is szerintem.
Mi az, hogy jobbra-balra billeg? Fényképezd már le. Akkor billegne ide-oda, ha nem lenne csapágy alatta, vagy annyira szar lenne...
Ha a gyári tömítés 1,78 vastag, akkor hiába akarsz te nagyobbat belepréselni...
Helló! esetleg valaki nem tudna KTM prestige fejidomot használt is jó! köszi
igen van (bocsi hogy én válaszolok, de együtt szívunk vele)
hali megint szétt szedték a kuplungot és a kuplung kosár ,jobra balra billeg.most azt mondták hogy nincs rendesen kihézagolva a kuplung kosár és azért jött a morgo hang.lehetséges?
hali igyekszem,de külfőldőn dolgozok a hétvégén leszek
tömítés van alatta?
Heló!
Videó lessz?
Mióta egyszer nekem is elfogyott az olaj azóta hordok magamnál 1dl olajat kicsi flakonban.
Volt már akit megmentettem vele egy kúton, mert hasonló módon járt Ő is.Úgyhogy folytathatta az útját tovább
az szép.. nekem egyszer pesten adta meg magát elfojt.. örültem hogy hazáig eltudtam menni :D ... fél kuplungal..:D
Egy kis buzi 30ft-os szar szopat meg
Olyan szinten folyik, főleg nagy tempónál mondjuk 110 felett ahogy rázkódik a motor hogy ahogy lefolyik a munkahengerből a blokk aljára és onnan lecsöppen a menetszél ráviszi a hátsó kerékre, az meg szépen belülről körbeveri az egész sárvédőt.
Kb 300km-t ha kibirna egy tartály folyadékkal
hát ha sikerül valahol gyűrűt bele intézni és működni is fog az majd lehet engem is érdekel..kitudja a mostani meddig fogja birni :D
Haveroknak is ugyanez a helyzet...
SX125-től kezdve 520-525EXC-ig...
Már azon gondolkoztam hogy egy kicsit kimaratom a belsejét és esztergáltatok bele egy új tányért.Én nem fogok ezért új munkahengert venni tízezrekért...
Már hoztam hidraulika boltból 24x2mm, 24x2.5mm, 25x2mm, 25x2.5mm-eset de nem jók mert túl vastagok és nem megy bele a nútba.
A 2mm-es még jónak is tűnik csak mivel 24-es igy ha belenyomkodom kinyomódik az egyik oldala úgyhogy holnap megnézünk még bele egy 22x2mm-eset vagy egy 23x2mm-eset.Ha ezek után sem lesz jó akkor csináltatok bele X vagy négyzet alakú gyűrűt oszt szarok a farmra...
ez valami nagy ktm betegség lehet én is küszködtem ezzel... kiszedtem aláraktam az O gyűrű alá darabig jó volt aztán megint el eresztette... aztán vettem 1 másik használt munkahengert az kb bit 1500km t :D ..aztán hasonló.. most ami van az is használt de ez birja :D
nem tudnátok megnézni a motrot?hol a szervizetek hejileg?
Milyen méretű O gyűrű kell hidraulikus kuplung alsó munkahengérbe?
Ugyanis folyt a kuplungom, nem nagyon de folyt.Mondom kicseréltem az O gyűrűt benne legalább nem fog folyni.El is mentem haverhoz aki elég sok KTM-el foglalkozik adott is O gyűrűt viszont ahogy beleraktam még rosszabb lett mint volt!
Gyanitom hogy rosszat adhatott.
Erre a folyós kuplungra nincs valami ellenszer amivel ki lehet küszöbölni?
Ha O gyűrű helyett négyzet alakút tennék bele vagy X gyűrűt többet birna szerintetek?
KTM 660 SMC-ről lenne szó
Köszi
az internet átka az informácio szabadság..
ha ennyi pénzért valahol megy..szólj tömegével olcsóbban odaadják...
keresünk a buzikon egy navarra árát .... egy hét alatt
akkor én szarabban .mert itt szegeden a vékony amit használok két-három évente max egy kiszúrós defekt! és 1500 ill a vastag 2800
de jó boltolást hozzá
Mert Te jó helyen laksz,örülök,hogy megosztottad velünk ezt az információt.....