hali! le videóztam a motorom mert már nem tudom mi a fos baja van szól mint az állat mióta beleraktam a balance tengelyt! mindegyik csapágy új a belső és a külső is! itt a link a videóról: http://youtu.be/cHUfjEwJZNo
Repsol olít ne tegyetek motorba De főleg ne KTM-be ha jót akartok, pénteken lecseréltem az olajat Repsol 10-50 volt benne kuplungot is szétkaptam lamellákat megfújkáltam féktisztítóval majd vissza minden. Bele a Castrol 10-50 és lám kurva jó lett a kuplungom, előtte csúszott.
És a másik dolog hogy mintha csendesebben is járna a motor.
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, egy hete vettem agy KTM első teleszkópot, főfékhengert, és kerékfékhengert egyben, méretileg megegyezik az én motoromon lévővel,így patentul illet a helyére. viszont próbáltam lelégteleníteni és az istennek nem sikerül.
Elég gyengén is fog, és nem keményedik be ahogy kellene neki, légtelenítés meg volt, már mindent kipróbáltam és semmi ugyan olyan mintha levegős volna..
Köszönettel,
Lehet én vagyok a hülye, de annyira nem értem, hogy mi baja van... Kicserélem a tömítést töltök bele új olajat és ha akkor se lesz jó akkor tippem nincs mi baja :\
Sziasztok! Megint hozzátok fordulok! Leszedtem az alsó kuplung munkahengert és elöször az tünt fel, hogy a tömítés cafatokba... aztán este ebay-en nézegettem a munkahengereket és akkor esett le, hogy nekem hiányzik onnan valami... Mégpedig valamiféle fedél! Mellékeltem 2db képet az elsőn az én munkahengerem látható, másodikon meg, hogy minek kéne ott lenni a golyó körül! Valami tipp, hogy mit lehetne vele kezdeni? Legyártatni vagy esetleg valahol kaphatok hozzá ilyen alkatrészt?
Jóreggelt KTM-esek!
TJD!Polisportnak van egy Halogén fejidomja szerintem elég pofás és a fényereje nagyon jó!Havernak ilyen van az EXC-n a gyári helyett és tutin néz ki.RMC-ben lehet kapni!
merthogy a vevőt először az ÁR érdekli, utána majd megnézi az állapotot, a mesét meg leszarják... és ezt nem leszolásbol irtam hanem ez a reality ...
amugy van egy olyan ott fent hogy keresés ebben a topikban, használd bátran..
És a másik dolog hogy mintha csendesebben is járna a motor.
ELADÓ KTM EXC 200
Segítségeteket kérném, egy hete vettem agy KTM első teleszkópot, főfékhengert, és kerékfékhengert egyben, méretileg megegyezik az én motoromon lévővel,így patentul illet a helyére. viszont próbáltam lelégteleníteni és az istennek nem sikerül.
Elég gyengén is fog, és nem keményedik be ahogy kellene neki, légtelenítés meg volt, már mindent kipróbáltam és semmi ugyan olyan mintha levegős volna..
Köszönettel,
ilyen az enyém:
ha felmegyek rmc-be szted fel lehet próbálni rá? :D
TJD!Polisportnak van egy Halogén fejidomja szerintem elég pofás és a fényereje nagyon jó!Havernak ilyen van az EXC-n a gyári helyett és tutin néz ki.RMC-ben lehet kapni!