Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűű de extrém hangja van
hali! le videóztam a motorom mert már nem tudom mi a fos baja van szól mint az állat mióta beleraktam a balance tengelyt! mindegyik csapágy új a belső és a külső is! itt a link a videóról: http://youtu.be/cHUfjEwJZNo
Az én csajom így pucolja a hagymát
Az már a múlté! Sajnos összetört! Nyugodjon békében!
Nagyon Alien lett az arcocskája Amúgy csinos csak azt a visszapillantót cseréld le mert ocsmány már ne is haragudj meg rám
jézusom Dávid... hiába irsz 3 oldal litániát, ha nem irsz árat...

merthogy a vevőt először az ÁR érdekli, utána majd megnézi az állapotot, a mesét meg leszarják... és ezt nem leszolásbol irtam hanem ez a reality ...
talán 1-2 napja beszéltük ki pont ezt a fék témát, hogy ki kell vákumozni belőle a megbujt bubit...

amugy van egy olyan ott fent hogy keresés ebben a topikban, használd bátran..
Ez sem egy utolsó darab, és még olcsó is volt...
Repsol olít ne tegyetek motorba De főleg ne KTM-be ha jót akartok, pénteken lecseréltem az olajat Repsol 10-50 volt benne kuplungot is szétkaptam lamellákat megfújkáltam féktisztítóval majd vissza minden. Bele a Castrol 10-50 és lám kurva jó lett a kuplungom, előtte csúszott.
És a másik dolog hogy mintha csendesebben is járna a motor.
Eladó a motorom, akit érdekel keressen!
ELADÓ KTM EXC 200
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, egy hete vettem agy KTM első teleszkópot, főfékhengert, és kerékfékhengert egyben, méretileg megegyezik az én motoromon lévővel,így patentul illet a helyére. viszont próbáltam lelégteleníteni és az istennek nem sikerül.
Elég gyengén is fog, és nem keményedik be ahogy kellene neki, légtelenítés meg volt, már mindent kipróbáltam és semmi ugyan olyan mintha levegős volna..
Köszönettel,
Dani és hogy bírta ezt az EXC generátora táplálni? Nem pislákolt nagyon alacsony fordulaton mint a Pannonia T5 lámpája?
Lehet én vagyok a hülye, de annyira nem értem, hogy mi baja van... Kicserélem a tömítést töltök bele új olajat és ha akkor se lesz jó akkor tippem nincs mi baja :\
milyen fedélre gondolsz?nekem nem tűnik fel a különbség...
ilyen az enyém:
Sziasztok! Megint hozzátok fordulok! Leszedtem az alsó kuplung munkahengert és elöször az tünt fel, hogy a tömítés cafatokba... aztán este ebay-en nézegettem a munkahengereket és akkor esett le, hogy nekem hiányzik onnan valami... Mégpedig valamiféle fedél! Mellékeltem 2db képet az elsőn az én munkahengerem látható, másodikon meg, hogy minek kéne ott lenni a golyó körül! Valami tipp, hogy mit lehetne vele kezdeni? Legyártatni vagy esetleg valahol kaphatok hozzá ilyen alkatrészt?
nem akarom elcsöppenteni, és a photoshop majd megoldja :D
Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem! Mielőtt a "turmixgépbe" vetnéd magad előtte jó alaposan nézz bele a "tükörbe"...!
Izzócserével ne nagyon játsz a gyári lámpabúrával ha nem akarod hogy leolvadjon a búrája!Ugyanis nem bírja az erősebb izzókat
Nemhiszem hogy kibontják neked a csomagból de egy kis ügyességgel össze tudod vágni a motorod képével aztán meglátod az összképet
ez nem olyan rossz!
ha felmegyek rmc-be szted fel lehet próbálni rá? :D
én beraktam egy 7000k h4 55w xenont és azt mondták h sipirc haza még van forgalmim és szedjem ki :))))))
Jóreggelt KTM-esek!
TJD!Polisportnak van egy Halogén fejidomja szerintem elég pofás és a fényereje nagyon jó!Havernak ilyen van az EXC-n a gyári helyett és tutin néz ki.RMC-ben lehet kapni!
úristen :D mivanitt
Tudod..., a te életed! "Dobd bele egy turmixgépbe" a szíved és az agyad, nyomd meg a gombot és Dönts!
Talán passzol.. de most nem a sokat akarásra gondoltam