Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt pasizol? :P
erre szoktam én mondani hogy "egyenesbe szédülök" régen a kisebb motorral elindultam Pest felé... Hatvannál már nagyon untam úgyhogy visszafordultam majd egyszer ráveszem magam. na meg monoton 110-120nál megvan az a kellemesen bizsergető hatása amit még most is érzek a lábamban .. ja és bocsi hogy szét off-oltam már a topikot.
Lehet, hogy agyilag bele is zombúlnék mire odaérnék a lotyóval és már egy értelmes mondatot sem tudnék összerakni, csak annyi jönne ki a számon, hogy "Höö...?"!
"Erdőzni" meg rövid szakaszú szerpentinen csikicsukizni vagy városban tökéletes a lotyó és nincs is nála élvezetesebb, de a hosszú egyenesek agyhalál vele, az a tartós 100-110km/h, a motor szétpörgi magát miközben kivési az ember agyát a koponyájából érzéstelenítés nélkül! De szép is az! Csak sajnos már öregnek érzem magam hozzá! Régen nagyon élveztem.
nem biztos még, mondjuk tényleg inkább a Mátrába ölöm a benzint mint ott a totyorgásba, csak hát 1-2 ismerős felhívott
végül is nekem mindegy mivel vagy. ha fent meglátsz odajössz aztán beszélgetünk nem értem mások is miért olyan félénkek, volt aki 6* végignézte ahogy a parkolóba végigmegyek mire odamert jönni hozzám.. nem harapok ha lotyóval jössz az meg megadja pluszt
Nekem vhogy nem jött be az a citadella, elég csúnyán néztek minket mindig Na meg a végére mindig beőrült a tempó így jobb volt abbahagyni az superlotyózást mielőtt megint baj lesz
...azt hiszem inkább maradok "Dobogókőnél"!
....,végül is csak pár dolgot kell vennem:
-egy supermoto szettet az Rxv-be
-vonóhorog a kocsira
-új vizsga a kocsira
-motorszállító utánfutó
-spaniferek
-és egy éves autópálya matrica

....számoljunk csak....
Cirka 700e és már tudunk is együtt supermotózni a Mátrában!
Mit szólsz?

...de ha nem ragaszkodsz a supermotóhoz, akkor jó lesz a mai lovacskám is, ha legközelebb arra járok...!
uggyan máárrr
Már megbántam, hogy szóba hoztalak itt, mert hirtelen túl sok lett a "riválisom"!
ha nem is szokok át, de biztos megyek arra áprilisba ha addig nem is, de Bp-ig megyek, Citadellázni egyet
pontosan. bár a suli miatt Egerbe vagyok sokat, de hivatalosan Gyöngyös
Szerintem sokkal jobb lenne ha átszoknál mint "látványosság" Dobogókőre, mert ha az Rxv-vel kell mennem a Mátrába, hogy együtt tekeregjünk párat, akkor vinnem kell olajat és olajszűrőt is magammal!
Gyöngyösön laksz? Tavaly sokat jártam arra, ha minden igaz idén is fogok
úgy tűnik. de még olyanok is felismertek akikkel még a Suzukis koromban ismerkedtem meg a Mátrában. mondták is hogy jól meghízott a kecske azóta
egyre gyakoribb "látványosság" leszek odafent, ahogy jön a jó idő
jó volt nagyon az út, nem bírtam abbahagyni, csak a pénztárcám húzta meg a határt
A 125-öst jóformán kizárólag utcán használtam, szóval az 8000 alatt nem sokat forgott (kb. mikor a lámpánál álltam)...
Nahát már mindenki téged lát? Keleten te leszel a KTM-es lány a fekete elcénéggyel
Kérdéseddel megfogtál!
Kékestető környékén valahol, parkoló és jópár kajálda volt a háttér és te a telefonod nyomkodtad a motoron ülve!
Én meg....
Én viszont ma többször láttalak,sástón a parkolóban fordulva,vissza fel,meg le,meg fel Nédda mondom csaj ,nekem is juttathatott volna ilyen vérű nőt a mindenható
ez egy nagyon jó ötlet amúgy hol voltál hogy láttál? házán a parkolóba?
Azt hiszem vennem kell egy sm szettet az Rxv-be és jobban meg kell ismernem a Mátrát!
Valaki megtudná mondani, hogy a hidraulikus kuplungot, hogy lehet állítani? Túl puha és nem emel ki eléggé!