és a szervízmester miatt áll ennyi ideje? (mármint a sztoriát ismerem, hogy mi volt legutóbb, de még azóta nem csinálta meg ) mert akkor már lassan ő kell fizessen... (bár azt is tudom hogy haveri alapon megy, de akkor is)
a hátsó 17-es volt - egyébként meg 16.5 előre jobb is állítólag - jobban fordul talán aztán ki tudja már nem igazán érdekel, az a lényeg, hogy megvan a vas tényleg amúgy a tiéd még azóta is szét van dobva?
jaja, nem akartam megvárni, amíg kicseréljük, mert igazából én még egyszer se tettem vissza őket, és késő is volt... ki tudja mennyi idő lett volna (ha véletlen becsúszik valami necc, amiről elfelejtkeztem.. ), meg úgysem tudtam volna mit kezdeni velük, nem kell senkinek
jaja beszámolta a srác, meg rátettem még 400-at. szépnek annyira nem szép, mert karcosak az idomok, mint az állat, meg látszik rajta, hogy nem szobabiciklinek használták, viszont műszakilag elég jónak tűnik.
persze mindenképp, de szerintem csak hétvégén tudom lekapni.
Beb: köszi az infót, közben körülnéztem pár helyen, és lehet hogy majd csak tavasszal vagy nyáron veszek rá inkább, az SM-kerékkel együtt. addig meg igyekszem majd gondos gazdája lenni.
üdv
Örülök, hogy emlékszel rám-ránk Zolinak is volt 2002-es 520 EXC-e, arra is volt lábtartó gyártva, majdnem 2 évig volt meg, nagyon szerettük. Remélem te sem fogsz benne csalódni és jó gazdája leszel. Az idomszettből nem feltétlen muszáj megvenned a gyárit, vannak egész jó utángyártott idomok. Ha aktuális lesz szívesen mondok árakat is, addig gondolom te is körülnézel mi mennyi.
de jó, hogy pont te írtál emlékeztem, hogy múltkor mondtad, hogy barátodnak is van rajta lábtartó, azért gondoltam, hogy rákérdezek, biztos lesz rá. (elvileg a crm is versenyenduro, és ahhoz volt gyárilag - bár az még 15 éve volt...) na mind1, akkor azt már nem keresek, majd valamit ráeszkábálok. 2002-es a vas, 520-as, és ami kellene rá nekem, az egy üléshuzat, meg talán idom-szett, de persze ezek is csak pár hét múlva, egyelőre örülök, ha át tudom íratni
Szió! EXC-re ne keress hátsó lábtartót, mert nincs gyárilag. Versenyendurót vettél, ami elvileg 1 személyes. Ha ügyes vagy bontóba találsz más motorról való lábtartót, amit kisebb nagyobb átalakítással fel lehet tenni. Üléshuzatban vagy bármilyen KTM motyóban tudok segíteni.
volna valakinek ötlete, honnan lehet óccsó KTM cuccokat szerválni? konrétan most exc-re kellene nekem hátsó lábtartó, meg talán üléshuzat. használt is érdekel. üdv
de én már azota belenyomtam a drzbe egy 10-est meg a ktm-be is egy 10est
szal jobb hogy vártam a 620-ra,igen fasza egy szerkezet,a drz tömte az olajat ez meg egy cseppet sem eszik szal orange POWER