Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Ilyet kerestem!
upsz... egymás után van a 2 link
hogyha szépen csörög kuplungzaj,
hogy ha igy krrrssspifffdurrcsittpafssssssrrrkkkrrrr az baj
Okés, értemén csörög akkor csörögjön,. Csak nehogy az csörögjön aminek nemkéne.. értitek?
inkább csörögjön akár 50évig, minthogy egyszercsak hirtelen ne csörögjön
Laci ha hallanád hogy a 450SMR hogy csörög, akkora mosoly ülne az arcodra, hogy körül repedne a fejed!
eggy a lényeg
ameddig hallod hogy csörög,addig tudod hogy van benne kuplung
rooftop mindjárt leirja..én nem vagyok otthon ez ilyen leirásokban
csörög ha kell ha nem....
nem egy halk motor(blokk)
Csá! A tiéd is csöfög?

Szombaton veszek egy LC4-et, de azt mondta a srác kicsit csörög a kuplungja, amitől elsőre kicsit megijedtem, aztán mondták többen is hogy ez nem ujdonság. Tudom nehéz de letudnád irni hogy miből lehet felismerni hogy az kuplungzaj és nem e esetleg valami más? Nameg utánnanézek Youtube-n is hátha van valami videó amin hallani.
költs többet motorra
kitünő-kipipálva
kuplungzaj-kipipálva
sajnos a ráköltésbe se tudok belekötni
Esetleg engem keresel
ez nagy duma!
Kítűnő Terep-Motorokról, amik Kuplungzajjal is Tökéletesen Működnek. Ha meg nem akkor Kőccsetekrá Ti Marhák
igen néha nekem is lenne kedvem gizdulni eggyet ,meg odaverni a sok tuningkocsos majmot
de azért a pálya biztonságosabb.meg ügye odavaló amotorom
ja télleg.a ktm topicban miröl kell beszélni?
ebből a szempontból akartam mindenképp rendszámost, ad egy bizonyos szabadságot, hogy bárhová mehetsz vele - igaz most nem sokra megyek vele, jogsi meg sm-kerekek nélkül, de majd nyár végére zsír lesz. abból a szempontból én még szerencsés vagyok, hogy nálunk itt a határban a cross-pálya, gyakorlatilag zéró kockázattal ki tudok rá jutni, meg társaság is van, akivel motorozni, csak az nem annyira az én világom. imádom azt is, de mégjobb amikor megúnja az ember, és elmegy körülnézni a környékre, kicsit lecsiszol a majréból, meg hazafele meg tud állni lepacsizni a haverokkal az utcán... na meg a városi forgatagról ne is beszéljünk. na de inkább nem fosom ki tovább az agyam - ez a KTM-topic
kicsit hasonlít
á utcán nem.nem kockáztatok.néha annyi h lábon viszem ki a pályára.igy is sokba kerül a motorozás nam hogy ha még meg is büntetnek

hát igen endurozni veszélyesebb egyedül azt elhiszem.végüls azért mindig vannak a pályán ,csak nem supermotosok.a többi ügye meg más világ.általában féltik a vasat,csak körözgetnek,vagy van egy két gyorsabb de az nagyon ritka.
magam is sm-eznék ha tehetném, de nyárig biztos nem lesz belőle semmi - így sem látszok ki az adósságból..
viszont amíg a cirmi volt, addig nem volt gond, mert felültem és mentem, sőt még jobb is volt egyedül, nekem sem kellett lassabban menni, mint ahogy jólesett, meg rám sem várt senki. viszont endurozni elindulni egyedül az neccesebb, mert ha valamelyik erdő közepén ledob és nem tudsz esetleg még mozdulni sem... inkább nem is gondolok rá. már büdösen találnak meg ha elolvadt a hó...
elhiszem... és utcán is nyomod ?
ezzel én is igy vagyok csak supermoto ügyileg
már tök rossz mindig egyedül motorozni...
kereszt-fiam....

nővéremé