Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva

Képet tudnál küldeni róla ide vagy emailra?
v.denes@freemail.hu-ra

Üdv
hát igen....
Karcos se legyen, újszerű legyen, olcsó legyen....
Akkor ajánlom az Ebay-t
Tdr 125 után KTM EXC 520.....?
Hmmmmm....csak nehogy úgy járj, mint az egyik kollegánk..
mennyiért nézted a gépet?
5e/db.
Szeva

Mennyibe adod azokat a sérült kipufogókat?

Üdv
Helló! Tudna nekem valaki valami véleményt mondani a KTM Exc 520-ról egy 2002-est néztem csak nem hallotam még róla sokat kinek mi a véleménye?
Sziasztok
Eladó vadonat uj alpinestars 1részes ruha.56 méret
195000ft
Megyek
Hello! Ma este 7-8 körül leugrok a rakpartra, ha van kedved, időd gyere!
Hívd ezt a számot: 06305574863
Csinos
1960
naná !
Sziasztok
Mi a véleményetek az axo börruhárol?
Vadi uj 99000ftért leértékelve:
ahham hivj fel ha érdekel: 0630/3122-314
Szia , meg van még !
ittvan:

KTM Knieschutz
KTM Knee Brace mit optimalem Schutz und Tragekomfort. Doppeldrehpunkte imitieren die Bewegung des Knies für optimale Bewegungsfreiheit. Aufwändige Innenpolsterung mit abnehm- barem, waschbarem Innenleben. Exklusiv für KTM by Thor.
Groessen: S/M, L/XL
Preis: € 89,00
hát figy nincs külön méret mivel tépőzáras nyelve van,2 méret van van az S/ M illetve az L/XL az enyém az L/X-l szoval nem a körméret a gond hanem a sipcsontom meg a lábam nem olyan nagy mint kéne,amugy körbe tépőzárral állitható. többet nem tudok mondani,max ha valami kérdés van lemérem:D
Nagyok az igények...
Monnyuk lehet nagyobb volna rá az érdeklődés ha tudnánk, milyen méret (ami nem jó rád)...
ohh hát nem köszi nekem majdnem karc mentes kéne de ujjat meg venni 63400ft kicsit sokallom
egyszer SEM volt használva
szevasztok!

ELADÓ a képen látható THOR original ktm powerwear!

Sajna mutterék rossz méretet hoztak és elég necces lenne már visszacserélni ausztriába...

Új ára 89euro(~~20ezer ft)

én 17ért odaadom postával,van hozzá egy zacskó plusz csavar.

akit érdekel irjon!
Van egy Doma is de az nemcsak horpadt, hanem el is van hajolva valahol mert fel se tudtam szerelni (vagy az eleje stimmelt vagy a hátulja)...gondolom ez se kell