csak úgy tipp-nek mondom, hogy elvileg holnap délután megyek ezért a motorért, és az extrákat lehet hogy otthagyom, szóval valszeg eladó lesz de ha nem hagyom ott, akkor én eladom neked az egyiket szívesen
Nekem 04-es 450EXC-m van. 0,12 a szívó és a kifufogó hézag. Ez a tutti énis sokmindenkit körülkérdeztem mire közölték velem. És utána kiderült hogy ez a gyári adat.
A 2000-es 400/520 EXC,SX angol nyelvű adatai a következők:
Valve clearance cold: 0,12 mm (feeler gage 0.10 mm light, feeler gage 0,15 mm should not be inserted)
Gyönyörű, hibátlan gyári állapotú motor, sok extrával (kipufogó, bukógomba, tanktáska) sürgősen eladó. Ez valóban 2007-es modell, nem csak akkor lett forgalomba helyezve! Jó állapotú LC4-est reális áron beszámítok! Hitelre is vihető! Tel: 20/3508433 v. 20/2227783
nem,sajna most újra nem tellett...és nem is eloxálva van...
Majd tavasszal mégegyszer szét lesz bontva, akkor porfújatok mindent, amit csak tudok...van egy haver, fillérekért megcsinálja...addig meg csak teszteljük a voltaképpen új blokkot...
vagy te csináltad rá vmiből?
nem tudom a tiedre jó-e ha igen akkor annyit megért h megkérdezed nem-e adná el eggyiket
Valve clearance cold: 0,12 mm (feeler gage 0.10 mm light, feeler gage 0,15 mm should not be inserted)
Gyönyörű, hibátlan gyári állapotú motor, sok extrával (kipufogó, bukógomba, tanktáska) sürgősen eladó. Ez valóban 2007-es modell, nem csak akkor lett forgalomba helyezve! Jó állapotú LC4-est reális áron beszámítok! Hitelre is vihető! Tel: 20/3508433 v. 20/2227783
Nekem van egy 18 literes, 25-ért odaadom! 20/3508433
sajna nem jó a 620-ra a venillátor!kicsi a hely a hűtő és a tank között.
Majd tavasszal mégegyszer szét lesz bontva, akkor porfújatok mindent, amit csak tudok...van egy haver, fillérekért megcsinálja...addig meg csak teszteljük a voltaképpen új blokkot...