Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy ktm exc 125 öm és van vele egy olyan problémam hogy mikor elindulok motorozni vele akkor egy idö után elkezd szaggatni és megáll, és aztan meg elsöre gyullik. Nem tom mi lehet a baj a gyujtásra gondolok de nem tom biztosan. Ha valakinek volt mar hasonlo baja , vagy tudna segiteni kérem irjon mert én tanácstalan vagyok
Szerinted ha ironikusak lennénk, KTM-et vettünk volna?
nézzétek meg ezt:
http://geo.kvvm.hu/tir/viewer....
Csak hogy tudjátok, hol büntetnek...
Hello
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
nem is!
Azért kis irónia is érződik abból a röhögős fejből
ennyi
http://www.ktmklub.hu/rendezve...

holnap 9.00-től lesz pálya építés ! akinek van kedve jönni segíteni az jöjjön egy ásóval, lapáttal !

halásztelek, M0 felől az utolsó utcán (diófasor u.) be jobbra !
Kurvára Tuti Motor
egyszer láttam 150-ért komplett blokkot...csak nem volt pénzem.Most van pénzem de nem találok blokkot...
épp ezért mondták hogy nem csinálják meg garanciálisan...magyarán menjek a garanciámmal az anyámba...
Hát igen elég nehéz találni!Vagyis olyanokat amik 03tól jöttek ki.Pár darab van de 800ból nem kapsz olyat papírral....
Én inkább a 400-ast ajánlanám, sokkal barátságosabb mint a 450...csak sajnos sokkal ritkább is
Az tényleg szép lehetett...
Nincs mit!Remélem összejön a 450!Bőven elég,és ha megvan kezdhetsz felnőni a feladathoz..... én már lassan növök naon lassan.....
Drprofessor kösz a tanácsokat! Valószínű a 4t mellet döntök majd(450)..olyan max 2003-2004-es évjárat..arra lesz pénz..meg az tetszik legjobban!
860.000 ? abból már veszel egy komplett motort (2003körülit) nem lehet valahonnan papír nélkül nagyonolcsón gasgas-t szerezni? neked úgy is csak a motor kellene belőle
hu ez naon sok lóvé........
MINDENT ki kellett volna cserélni...láttam a blokkot szétszedve, tényleg igaz...a komplett hengerfej csak 460ezer...
ííííííííígy van!
Figyelj cross gumival is nyomhatod ha van zséd.....!Én naon bele voltam szédülve.h utcán is nyomjam meg minden de végül terepen megy csak!Köztes gumival el lehet mászkálni sztem,vagy supermotyó cucc!motornak nem ártassz semmit se ha utcán nyomod sztem....de terep gépek(kényelem nem előnye 450-ek)
Köszi! Majd lesz neked is csak spórolj rá ha tudsz még!Nem tom Andris írta-e nekem régebben ,h spóroljak még ha naon KTM-et szeretnék mert jobban fogom magam érezni mint pl 1 drz-n!ÉS igaza lett 2hónap spórolás után megvettem EXC-t!És csak azt mondtuk Tesómmal mikor hazahoztuk"nem hiszem el itt áll az udvaron"--na jó érzés !Nem kell elkapkodni a vásárlást,szét kell nézni!
Nagyon szép géped van! tudom hogy nem aszfaltra tervezték de ha ilyen köztes gumival csak ellehetne ott is használni az biztos nem árt neki..!?
nem olyan rossz,de ezeket el kell menni és megnézni,h milyen is......!Képről nem lehet ítélni..