Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg, hogy sokat kérsz érte...
Oké mehetünk.Az üzletem nem rontod,kb.2 éve állnak a polcon,ellesznek ott még vagy 4-et...
se fékek elöl hátul, de gyanitom a fél blokk sincs meg belül...

szerintem mindenki maga döntse el. neki megéri-e ..
Hello! 540 SXS-re szeretnék hűtőventilátort. Nem kell gomba se kézzel kapcsolnám! Hogy tudnám megoldani? Előre is köszi!
Heheheee h 'üles kiszakadva',meg még pár emlitesre méltó apróság,hiányzik a karbi ,komplett kuplung ,gyujtás,hátsó gátló,kipufogo,önindito,hütök ...
Ebből vajon ki lehetne árulni az árát?
szerintem hanyagold a hűtőgombát hozzá.. célszerübb kis kapcsoloval felrakni... amikor melegszik a szitu bekapcs, viszont nem fog leállitás után is még percekig forogni...
aztán meg nem indul a technika..

persze nem akarom Mirko üzletét rontani.. ha ragaszkodsz a gombához hajrá...
szeva.. ... mehetünk bármikor..
ilyen bővebb infókat nem kérdeztem róla,mert nem vevő szemmel néztem meg...szerintem beszélgessetek a sráccal ,nem egy kamuzós csávó...
Az elméleti oktatás megvolt,mikor lesz a gyakorlati?
Ha esetleg csak hűtőgomba kellene,nekem van 2db is elfekvőben nem túl drágán,viszont olcsón...
Ott már nincs,talán elvitték.
Azért köszönöm
krosszmotorok.hu-n van, csapj le rá mert kelendő dolog... az új ára 30 körül van, ha jól emlékszem.
Helló!
Ktm exc 450 hez keresek hűtőventit,+gombát!
Ha tudna valaki......
Enduro Tippek 3. pár okosság jotanács. ingyé.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Amúgy most pont van egy régebbi eladó!Ha valakinek mégis kéne ez a haszontalan dolog.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
A gyári alkatrész mindig moslékdrága!De nem csak a motornál hanem az autóknál is!Én vettem anno Km órát az EXC-re még GD-től 40-ért.Visszagondolva jó nagy hülye voltam hogy annyiért megvettem Aztán rá egy évre volt fent hirdetésben egy majdnem vadiújj km óra 15-ért.Azt is megvettem 20üzemóra volt benne.A GD-ét meg eladtam 25-ért és lett egy 20üzemórás motorom Na jó nem voltam geci és megmondtam a srácnak aki megvette a motort hogy cseréltem az órát
Bizony! Kicsit erős árban!
De valószínű hogy még az a kényszernézet sem szűnt meg teljesen hogy a motoros, ha már megvette a gépét, akkor biztos miller bármit el lehet adni neki, fogjunk rajta rendesen!
Tisztelet a kivételnek!
üdv
ezt a motort tavaly októberben meg akartam venni. 1.6-ért hirdették 1.4-ért még talán áment is mondtam volna rá,de akivel beszéltem nem győzött meg. akkor még nem a szerelő srácé volt, legalább is a telefonba nem ezt mondták...meg azt sem értettem, hogy 80 óránál miért húzták le a hengert...
http://www.ebay.com/itm/Trail-...

ez kb 33e ftra jön ki :D
jobb mint a 70.... :D
Miért és amit gyakran kerestek LC4 szögletes fényszóróbetét most 22213 ft újonnan és ez két éve még több volt
Árképzésben ne keressünk logikát
Ja Amikor még az LC4-be akartam venni egy olajleeresztő csavart, azt' valami 4500 forint lett volna (5-6 évvel ezelőtt)...
nem tudom ... ezek a motoros alkatrész árképzések sokszor ütik a durván vicc kategoriát...csak éppen akinek pont olyan kell az nem tud röhögni rajta..
Azért erre én is kíváncsi lennék miért kerül ennyivel többe?!?
De ez sokszor más típusnál is igaz:
Még régen XR400-asomon leamortizáltam a fejidomot lámpástól! Bementem kereskedésbe hogy ugyan már mennyi az annyi?
Az eladó meg csak csóválja a fejét, te szerintem ne ilyet vegyél!
De azért megnéztük: a lámpa foncsorostól + a műanyag keret 70ezer
Mindez 2003-4-ben...