szerintem hanyagold a hűtőgombát hozzá.. célszerübb kis kapcsoloval felrakni... amikor melegszik a szitu bekapcs, viszont nem fog leállitás után is még percekig forogni...
aztán meg nem indul a technika..
persze nem akarom Mirko üzletét rontani.. ha ragaszkodsz a gombához hajrá...
A gyári alkatrész mindig moslékdrága!De nem csak a motornál hanem az autóknál is!Én vettem anno Km órát az EXC-re még GD-től 40-ért.Visszagondolva jó nagy hülye voltam hogy annyiért megvettem Aztán rá egy évre volt fent hirdetésben egy majdnem vadiújj km óra 15-ért.Azt is megvettem 20üzemóra volt benne.A GD-ét meg eladtam 25-ért és lett egy 20üzemórás motorom Na jó nem voltam geci és megmondtam a srácnak aki megvette a motort hogy cseréltem az órát
Bizony! Kicsit erős árban!
De valószínű hogy még az a kényszernézet sem szűnt meg teljesen hogy a motoros, ha már megvette a gépét, akkor biztos miller bármit el lehet adni neki, fogjunk rajta rendesen!
Tisztelet a kivételnek!
üdv
ezt a motort tavaly októberben meg akartam venni. 1.6-ért hirdették 1.4-ért még talán áment is mondtam volna rá,de akivel beszéltem nem győzött meg. akkor még nem a szerelő srácé volt, legalább is a telefonba nem ezt mondták...meg azt sem értettem, hogy 80 óránál miért húzták le a hengert...
Azért erre én is kíváncsi lennék miért kerül ennyivel többe?!?
De ez sokszor más típusnál is igaz:
Még régen XR400-asomon leamortizáltam a fejidomot lámpástól! Bementem kereskedésbe hogy ugyan már mennyi az annyi?
Az eladó meg csak csóválja a fejét, te szerintem ne ilyet vegyél!
De azért megnéztük: a lámpa foncsorostól + a műanyag keret 70ezer
Mindez 2003-4-ben...
szerintem mindenki maga döntse el. neki megéri-e ..
aztán meg nem indul a technika..
persze nem akarom Mirko üzletét rontani.. ha ragaszkodsz a gombához hajrá...
Azért köszönöm
Ktm exc 450 hez keresek hűtőventit,+gombát!
Ha tudna valaki......
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
De valószínű hogy még az a kényszernézet sem szűnt meg teljesen hogy a motoros, ha már megvette a gépét, akkor biztos miller bármit el lehet adni neki, fogjunk rajta rendesen!
Tisztelet a kivételnek!
ezt a motort tavaly októberben meg akartam venni. 1.6-ért hirdették 1.4-ért még talán áment is mondtam volna rá,de akivel beszéltem nem győzött meg. akkor még nem a szerelő srácé volt, legalább is a telefonba nem ezt mondták...meg azt sem értettem, hogy 80 óránál miért húzták le a hengert...
ez kb 33e ftra jön ki :D
jobb mint a 70.... :D
Árképzésben ne keressünk logikát
De ez sokszor más típusnál is igaz:
Még régen XR400-asomon leamortizáltam a fejidomot lámpástól! Bementem kereskedésbe hogy ugyan már mennyi az annyi?
Az eladó meg csak csóválja a fejét, te szerintem ne ilyet vegyél!
De azért megnéztük: a lámpa foncsorostól + a műanyag keret 70ezer
Mindez 2003-4-ben...