Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy itt van ez!2T-is jó nem?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc_six_days-5374384
Nem olcsó de meg van kímélve így képről?A régebbi tipusokkal mi a bajod?Én jobban félnék ezektől a 08-as új blokkosoktól!06-07-est is kapsz ilyen állapotban csak 3-400ezerrel olcsóbban!
nem olcsó de jónak tűnik
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc_r-5463812
ezt az Exc-ét ismeri vki?
Olvastam és utána kommentáltam
Látom, hogy legközelebb színes nagy betűkkel oda kell írom, hogy: Vigyázat, vérszívás következik! Olvasd, értelmezd, és utána kommentáld...
Azért ilyen Erdély fajta vidéken nem árt ha felkészülsz minden eshetőségre.Nem jó ha a semmi közepén lerohadsz motorral,rád esteledik azt megbasz a medve
Jajjjj kezdődik...huszon éve motorozom, tudom mi a dörgés. Sőt, nálam is van mindig ez-az. De azért mi szoktuk szívni egymás vérét. Tudod, viccből...
Gondolj bele, mennyit pislognál, hogy ha nem lenne senkinél az az 5m kötél és tolhatnád haza hegyen-völgyön át 100km-t a motorod
de az összes többi cucc is életmentő tud lenni
Vazze, te szerelni mész vagy motorozni? 5m gurtni? Néha megálltok 1-2 szekrényt felvinni a panelba?
A Castrol A747 a növényi alapú, vagy inkább ricinust tartalmazó 2T olaj. Ennek az ára is más kategória, mert anno 1988-ban is már 1.000,- Ft volt belőle 1 liter, és most kb 9-10.000,- Ft egy flakon...
Ez nem teljesen így van! Mindkét olaj neve Castrol Power 1, csak az egyik TTS 2T, a másik meg Racing 2T. Elvileg teljesen egyforma tulajdonságokkal bírnak. Szerintem olyan ez, mint a Motorex esetében. Az egyiket a terepmotorosoknak kínálják, a másiknak meg hangzatosabb a neve, és sportmotor logó van rajta, hogy az utcai motoros is megvegye.

"A Castrol Power 1 TTS 2T a nagyteljesítményű kétütemű motorok speciális követelményei alapján fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj."
a castrol power 1 az teljesen szintetikus olaj (az az mesterségesen elöálitott olaj) jobb a kenése,jobb gázreakciók,és jobban elégeti a motor az üzemanyagot, és magasfordulatu motorokhoz tervezték. míg a TTS ásványi olaj, nem olyan jók a tulajdonságai mint a power 1 nek.
Ha jók az infóim (azért nem 100%os) akkor a racing növényi olaj alapú, míg a TTS nem. ugyanazt tudják, csak a racing nem bírja addig bekeverve a benzinben. Érdemes elhasználni egy napon belül ha be van keverve. Mondjuk ez mindegyikre igaz.
Köszi a cuccost
Hali!
Ha erre gondolsz, akkor van, 12eft.
Helló!
Új vagyok ezen a topicon, és a segítségeteket szeretném kérni!
Erről a motorról ki,mit tud? Valami paraméter, kategória, tipus hiba?
Holnap hozzá jutok, és szeretnék előtte tájékozódni róla, ha tudnátok benne segíteni!
Előre is köszi!
Heló!
Valaki meg tudná nekem mondani mi a különbség a Castrol Power1 Racing 2T és a TTS között?
Nem.
most nincsen
WP pds EXC 525
XC 250
komplett 1.fék SX,EXC
Üdv. KTM-hez sm szetthez fékátalakitot vki nem tud használtan olcson _?