Amugy pár jótanács ingyen
magas kerités garázsba be,kamera,kocsival ráállni a motorra akkor már eleve buktás nem tudja kivenni ha a kocsi mögött van keresztbe
nem villogni a sportmotoron hogy de jó új mocim van aputól kaptam sok a pénz...
gyertyapipa le azt had rugdossa ....
kutya ..bár azt is el lehet altatni...el is altatják...
aki figyel a dolgaira, nem egy garázssoron tartja ,vagy egy risz rosz fássufniba vagy pl szölöhegyen 100éves dohos pincébe 2008 as 525 lakat minden nélkül ,de vittek el má 2db SXF et EC verseny után TESZKÓ parkolóbol utánfutót átakasztva mig a vidám 2500Ft os kupával villogó ifju Pastrana bement egy Red Bull ért...
zsir új 450 faluba probakörön lopott ladával 1km re meg állt a ducato az erdöben ....
Szalonból kirakaton át...stb
ne foss gasgast nem lopják
450 525 a meg mindent amit el lehet mozditani
rissz rossz kék fiat dobloval 2 suttyó amatör forinttalan felkészületlen béna szerencsétlen amugy aki profi az elöl nem lehet elrakni még ha rajta ülnél akkor sem!
Nekem exc 250, 2t, 2001-es gépem van.
Br8ecm-es gyertyát ír bele gyárilag a gyártó.
Valahogy az nem igen jó az enyémbe, mert nem megy tőle.
Most Champion rn9yc van benne és teljesen fasza, már 2 éve.
Cseréltem ngk gyertyapipára a régit, de lefulladt tőle.
A kérdésem az, hogy konkrétan mibe jó a champion rn9yc gyertya?
Valaki írhatna valamit.
Pivot is jó, csak talán drágább
Ti előbb mentek mint én az tuti részemről úgy állok, hogy állok na jó nem teljesen, épp a kuplung kosaramat csinálom az nemsoká kész, utána jöhet a többi, van még bőven
Ha kell segítség, jelzem, köszönöm
Lehet az lesz! Rocconak 3/4ig van kész még,csak össze kell rakni!Hasinak nem tudott Kornél prox szettet szerezni így Pitvor lesz talán neki a héten!Múlthéten szedtem ki neki a féknyeregből a csavart bele volt rohadva,plusz megcsináltam neki az egyik himba csavar mert azt ki kellett vágni,úgy össze volt rohadva,plusz a régi tűgörgőket szedtem ki még! Szal neki is össze kell csak rakni!
Te hogy állsz?Kell valamiben segíteni!?!?
Ülj rá a tankra és tegyél fel olyan vas rezo védőt, mint ami nekem van fent, nem lesz gond azzal, hogy kapkodja az elejét
Akkor most már csak a hidegnek kell elhúzni és mehettek motorozni, ha jól értem Rocconak is kész a verda, a héten szerintem Hasinak is meglesz a szett ha jól számoltam a 3 hetet, amit Kornél modnott és rakhatja össze.
Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem, 250-es GS/MX KTM kuplungagy kellene, 105mm az átmérője, 26 fogas lamellák illeszkednek rá, a régebbi, utolsó power nélküli blokkhoz kellene, ami készült vizes és levegős változatban is. Képeim között a GL 250 galériában láthattok képet a motorról, ehhez a blokkhoz kellene, teljesen megegyezik a régi MX blokkal, csak levegős henger van rajta, a vízpumpa ledugózva, és automata kuplung van benne. Egy barátomnak van ugyanilyen vasa, és ő szeretné átépíteni manuális kuplungosra, nem véletlen
"HG79
Foxiracing: Ha utcán is akarod használni SM ként akkor inkább az EXC 520 jobb választás, abban még vasszelepek vannak nem Titánium mint az 525ben.Strapabíróbb ilyen téren..."
igaz lenne főnök?
pl a hüvelybombáról!