Nincsen semmi szaga mivel téli pihenőjét tölti minden le van belőle engedve olaj kivételével.
Ha büdös lenne kiraknám a garázsba, féltem de annyira nem hogy megdögöljek a benzinszagtól.
Nemrég árultam a technikát és az egyik vevőjelölt mesélte, hogy ismerősének úgy vitték el a motorját, hogy az autó előtt volt keresztben. Maga a garázs olyan szűk, hogy a hátsó ajtón (terepjáró) szokott ki-beszállni, mert nem lehet normálisan kinyitni az ajtókat. Nos az "ügyes emberek" az autó tetején át húzták ki a motort (EXC450)
Egy a lényeg GAS GAS-t kell venni az nem kell a francnak sem
hali..szerintem lc4-et eröltesd hébe-hóba a faluba ökörködni jobb az exc,de ha túrázni is akarsz stb...jobb az lc4 szerintem(exc-vel is lehet persze)csakhát az nem oda való....meghát pénztárcakímélöbb az lc4
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Motor vásárlás elött vagyok. 525 exc,vagy lc4 640? Inkább utcán szeretném használni sm-ként. Talán még az 520 exc is játszik,bár nem ismerem. Köszi a válaszokat.
Komoly lenne betolnám a motort a szobába.Főleg hogy most voltam vele nemrég és van rajta sár egy kevés.De akkor gondolom van a szobádba egy kis motorszag Valamennyi benzin azért párolog belőle ígyis.
Anyámék röhögnek de én meg pont ezért tartom télire bent a szobában a gépet, mondjuk nyáron is ugyan úgy rabolnak nem arról van szó de legalább addig is nagyobb biztonságban tudom.
Garázson egy baszott zár nincsen egy darabig csak lelakatoltam egy vastag zárral de akkor is fostam mikor egész napokra nem voltam itthon.
Ráadásul ha zárt garázsokat simán feltörnek akkor nem lesz nekik nehéz az éjjel nyitva maradt kapun besétálni mert ugye nálunk elő fordult iylen is már most kezdenek leszokni róla...
Én szépen megoldottam a motorvédelmet.Lehet olvassák ezt a fórumot de leszarom legalább tudják hogy mihez ne nyúljanak!Bent a motorom egy lemeztárolóba ahova kutya macska nem tud bemenni és a motoremelő bakra rányomtam a 220-at ezenkívül van még pár finomság ami rájuk vár ha el akarják vinni a gépet!Amúgy legjobb ha nem nagyon hagyja elől az ember a motort udvaron.És minél kevesebbet legyen szem előtt.Ha valamit alkatrészt eladsz akkor inkább hozd ki és takard le a motort ne mutogasd senkinek.Sajnos ilyen világot élünk Azért sajnálom hogy nem küldted őket hátba söréttel
Jött ma egy vevö a kocsira ilyen anyuka a fiának akarja megvenni Mondom de jó 1eseknek mind1 azt alkudni akartak ez is jó de hogy anyuka mondta nem járok rosszul !mert ö most egyedül van.......?!jaaaaaaaaa jóó mi !
mikorra kellene a cucc