Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

G-Style úgy hallottam lehet neked van 4TEXC jobb oldali hűtőd! ha van menyi az ára?
Mijaza a sárcsapó gumi? Régen a bringákra is azt mondták, hogy zörög a sárhányó, miközben a hátsó kerék hányta a sarat...
Naggyon szépen köszönöm
nekem egy exc. 125 ösöm van. és kétsszemélyesre akarom levizsgàztatni. HOL TUDNÁK RÁ UTAS LÁBTARTÓT VENNI?. elöre is köszönöm.
Én sem tudom, csak képet láttam róla, ezért kérdezlek titeket Ktm-eseket, hogy hátha tudtok erről a tipusról vmit. Egs-nek írják, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az a kategória lenne :S Azért lenne fontos, mert ha hozzá jutok, legalább tudjam, ha alkatrész kell, milyen tipusra kérjek!
legalább te tudod hogy mit veszel?mert nekem nem világos,hogy ez mi akar lenni
Helló!
Új vagyok ezen a topicon, és a segítségeteket szeretném kérni!
Erről a motorról ki,mit tud? Valami paraméter, kategória, tipus hiba?
Holnap hozzá jutok, és szeretnék előtte tájékozódni róla, ha tudnátok benne segíteni!
Előre is köszi!
viccelsz 82-ben még apámék se tudták, hogy leszek, nem hogy még én
nem tudom mikor volt, de még az ikarus padlójából vágtam ki gumilapot
És az mikor volt, 1982-ben?
Mert már az autókra se kötelező a sárcsapó gumi vagy 10 éve (addig tényleg kellett motorra is, anno az MZ-mre kellett gyártsak egyet gumiszőnyegből )...de ha ez így lenne, a legtöbb motor új korában sem vizsgázhatna le
utoljára mikor "hivatlosan" vizsgáztattam úgy volt. az más kérdés hogy soha senki nem nézi
Tetszetős
KTM első- hátsó- kerékagyban ugye ugyanolyan méretűek a csapágyak?
Tegnap elkészült :)
"hátsó kerék tengelyig leérő sárvédő" kötelező

Ezt a faszságot honnan vetted
hátsó kerék tengelyig leérő sárvédő

KTM-nél pont megvalósítható
index nem kötelező de ha van akkor működni kell.

2db tükör kötelező, elvileg a hátsó kerék tengelyig leérő sárvédő és macskaszem kötelező lenne, de sokban függ a rendőrtől, és hogy te hogyan állsz a yardhoz.
nem jó helyre viszed. Én csak a tükröket szoktam feltenni az a kressz szerinti követelmény.
Az enyém sm szettel vizsgázott vágott slick gumikkal . Tesómé krosz gumival és azon röhögtek a vizsgán, hogy hogyan rezeg a motor ahogy a görgőn fut a krossz gumi
Mondjuk sztem féklámpa kell is egy endúróra. Gondolom a többség nem utánfutóval viszi ki a motort terepre, odáig meg nagyrészt közúton kell menni .
Én kaptam hozzá minden szirszart!Indexet,visszapillantókat,bazinagy hátsó idomot lámpával stb...Egyik sincs fent csak műszakira díszitem fel mint a karácsonyfát de már műszaki se kell mert kivonattam a forgalomból.Egyébként ledöbbentem 2éve műszakin minden fent volt a gépen és a gyári KTM SM szettbe kötöttek bele hogy nem azzal jön ki a gyárból!Bezzeg a bátyámén vacsiúj crossgumi amivel utcára nem mehetnél senkit se zavart!Buzik ezek!Jattolj az a lényeg arra mennek mindig
Gyárilag van rajta tükör is meg index is...
éppen ezt írtam.. ha ÁT IS MEGY! magyarul jó fej mindenki akkor a rendőr nem szól?.. én jó helyre viszem mert kereszt apámnak műhelye van és vizsgáztat is autót motort kamiont mindent! :D csak én ezt hogy nem kell de ha van működjön dolgot a simsonos titánkoromban hallottam utoljára..
Rossz helyre viszed műszakira!
Azt nem tudom hogy baszogat-e érte a rendőr,mert csak az erdőbe használom,ott meg nem nagyon van rendőr.Ha van,akkor meg nem állok meg neki!
index nem kötelező, tükör kell, meg a rendszám alá macskaszem (prizma) ha jól tudom....
ha az exc-n nincs gyárilag index se tükör, akkor h mennek át a műszakin? ha ott át is megy a rendőr nem baszogat érte exc tulajok? :D mert nekem már ott tartottunk hogy hol a macskaszem.. :S