Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szemelyesen Ronistol kerdeznem...
nem mondjuk meg senkinek
már írtam erről a gasgasba.....
Mit jelent a PDS,nem tudod?
zééé ezt olvasd el a komentekben ezt a taschner nevü "vérkabocát" sokat röhögök rajta...
defekt spray, meg lejön az enduro felniröl a festék, meg szétmegy a csapágy ha kalapálod... ááááá...

ööö,, csak neked megmondom..semenyi.. önkenős..de pssszt ez titkos..

jahh és jössz 6000-el..
mennyi olaj kell egy 525 -be ?
na látom csak sikerült megtalálni, a "keresés ebben a topikban" sort..

szinte alig várom hogy holnap valaki megkérdezze mi az a PDS, vagy a rezonátor mire valo, meg menyi olaj kell egy 525-be...
Szia! Nekem vn 1 kapcsolóm 2006.os 250 exc-n volt ha szerintem ugyan az a csatlakozása!Lefényképezem! Ha adsz emailt átdobom megnézheted!
hát igen... rendes ára van...
hát majd az okosok megmondják a tutit de szívesen.. :)
Viheti (dél pest)vagy posta,de akkor övé a posta is.
Írj a mailomra ne terheljük a fórumot.
270 ezerért ne csak távozzon MENEKÜLJÖN az a gáz !
Köszönöm!
igen ez egy gázgyorsító, hamarabb távozik a gáz a csőből, aztán ennyi kb.. :) http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Hát köszönöm a segítséget.......
Csak segíteni akart neked,hogy választ kapj a kérdésedre Pontosan.De kár volt fáradnia látom.......
jó akkor egy kicsit több kell hozzá

Aki nem tudná:
A DUAL POWER ( POWER BOMB )egy olyan szerkezet, ami legalább olyan egyszerű mint amilyen hatékony!

A leömlőhöz egy adott helyen egy plusz csődarabot hegesztenek, aminek az átmérője - mind külső, mind belső - megegyezik a leömlő elején mért átmérővel.

Ennek a csőnek a segítségével a motor hangja jelentősen halkabbá válik (kb. 1 db. ) , ugyanakkor javul a motor teljesítménye minden fordulatszám tartományban.

Azonban nem minden motor reagál hasonlóan a DUAL POWER ( POWER BOMB )-re!
Némely motornál ugyanúgy emelkedett a maximális teljesítmény, mintha normál XRACING kipufogó dob lenne rajta, de a teljesítménygörbe a közép és alsóbb sebességtartományokban jobban emelkedett.

Némely motornál viszont egyenletesen emelkedett a nyomatékgörbe, mind az alsóbb, mind a felsőbb tartományokban, ezzel is elősegítve, hogy azt az előnyt, amit a DUAL POWER ( POWER BOMB ) kipufogószett ad hasznosítani tudják mind a versenyeken, mind a mindennapi vezetés közben.
Ne felejtsd el, hogy csak egy komplett kipufogórendszerrel érhetsz el kimagasló teljesítménynövelést!
annyi karakterből nem lehet leírni
ha nem lennél ennyire alpári, leírtad volna mire jó.
mivel kurvára leszarom, csak szimplán kíváncsi voltam, ezért raktam ki.
meg nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te.
általában a motorosok segíteni szoktak egymásnak, de amennyi karakterből leírtad, hogy hogyan kell keresni, leírhattad volna mi is az a "powerbomb."
Köszönöm, hogy ilyen segítőkész voltál!
akkor oks! :) köszönöm!
Na ez az ember aztán képbe van
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Én csapágyboltban vettem csapágyat és porvédő szimeringet.Teljesen jól bírja(Koyo)pedig én terepen használom porba,sárba,homokba!A csapágy amúgy is dupla porvédő gyűrüs(2RS) szóval nem nagyon megy abba bele a retek csak ha elkopik vagy megsérül!Ja és 3500Ft volt első hátsó párban szimeringgel együtt!
Akkor ebben már nem a gyári volt mert nem fémházas szimering van most benne... lehet ezért engedte be a vizet

Esetleg a csapágyméreteket meg tudnátok mondani sajnos a fék oldali csapágy darabokban van, a külső részét még ki sem tudtam venni, gondolom a magasnyomású mosó miatt, na meg mi a fa...ért kell nekem tengelyig sárban szaladgálni
Lc4 620 ról lenne szó.