Olyan dumát lenyomott nekem a motorozásról reggel a kocsik mellett,hogy már kezdtem befosni,hogy itt ma engem keresztbe lemotoroznak. Aztán 100 méter után kiderült,hogy nem kell beszarnom!
Kicsit fura,de jó gyerek!
Kapott kölcsön egy EXC-t mikor itt voltak.Azt mondta,ezt a motort felkapja a hátára,aztán felszalad vele bárhol! Bevittem őket egy helyre,aztán mondtam hogy akkor itt kapd fel,aztán futás. Ha jól emlékszem,neki sem állt felmenni,csak pislogott!
Na és látod majd az ilyen ugat majd a KTM-re hogy szar hulladék aztán a haverokra hallgat legközelebb mert ők megmondták hogy Ténérét kell venni!Gondolom az olajat is 15óránként cserélte.Buta fasz
Azt néztem Dombóvár-Budapest 170km.Oda-vissza 340 attól függően pesten hova megy. Ha "csak" tízszer tette meg a távot egygázon az 3400km.Aztán csodálkozik rajta hogy csörög valami benne? Az a csoda hogy már nem előbb kezdett csörögni!
Nagyon vicces a táv szerelő had de aki beírt de a csávó az az igazi nem normális érzéketlen műszaki analfabéta... nem százas az tutti...!
Hogy megy az ilyen orvoshoz?! doktor úr a minap beleállt egy szögvas a gyomromba és azóta fura hangok jönnek lentről! meg hamar elfáradok pár lépcső után meg kell állnom!
Olyan már jött hozzánk motorozni aki azzal kezdte a parkolóba a kocsik mellett,hogy én ne magyarázzam már neki mi az endurózás,mert ő benne van a teneré klubban,és volt már a sivatagba is motorral! Kb 20 perc múlva a hátán pörgött a sárban,mint a büdös bogár!
Az XT660 Ténérém-ben (1986) benne van 55ezer km, ebből vagy jó 45 utcán, és semmi hangja, pöcc-röff mindig, pedig ment városban, pályán, országúton, félországokat keresztül, sőt sivatagban, nyélen is, bírt mindent.
Nekem ez tetszett a legjobban! Halvány lila fingja nincs hogy miről besszél!
Kapott kölcsön egy EXC-t mikor itt voltak.Azt mondta,ezt a motort felkapja a hátára,aztán felszalad vele bárhol! Bevittem őket egy helyre,aztán mondtam hogy akkor itt kapd fel,aztán futás. Ha jól emlékszem,neki sem állt felmenni,csak pislogott!
bazze holnap belépek, hol kell alá irni...?
Mikor velem jöttek,9-kor indultunk 10-kor már köpködött és azt kiabálta hogy mennyire utál engem!
320 as fékátalakítót keresek egy 320as tárcsával... ha valaki tud... írjon......
Nagyon vicces a táv szerelő had de aki beírt de a csávó az az igazi nem normális érzéketlen műszaki analfabéta... nem százas az tutti...!
Hogy megy az ilyen orvoshoz?! doktor úr a minap beleállt egy szögvas a gyomromba és azóta fura hangok jönnek lentről! meg hamar elfáradok pár lépcső után meg kell állnom!
Többet nem jött motorozni!
Nekem ez tetszett a legjobban! Halvány lila fingja nincs hogy miről besszél!