Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
A karburátor alján lévő túlfolyó csőből, ömlik a benzin ha megnyitom a csapot. van valami okosság rá?
Tőlem még mentek egy másik motorért is valahova Győr közelébe azt is előre szétszedette a srác..
akkor valószínűleg nem ők voltak,de tény hogy rengeteg mindent vesznek innen...
Egy Audi a6 kombi ezüsttel jöttek.
Végre elkészült!
Lehet egy kérdésem?Ungvárról jöttek? esetleg Iván József vagy x Sándor?
milyen kocsival voltak?
az első kérdésük nekem is az volt,hogy milyen kulcsok kellenek,hogy szét tudják szedni...mondom ezek meg mit akarnak...persze...náluk erre vámot kell fizetni,így meg megoldják okosba...
Jogos!
A minél kevesebb derék erőltetés miatt gondolomra ezekre a járgányokra..
A gyári dugója konkrétan Vertex...
Csak árultam!Mostmár nem adom el.Megtartom inkább mert nekem többet ér mint a vevőknek!
Elég széles a paletta! Szuperlotyó,enduro,monster.
Üdv!

Valaki medgtudja nekem mondani, hogy KTM EGS 125 (1996) hez hol lehet venni gyári hengert? Sajnos nem találok!
Mert a legtöbb jót erről a márkáról hallottam!
Nálam is...de miért Wössner?
Hahó!
Olyan kérdésem lenne hogy KTM 250SX-F (2006) Wösner dugattyút honnan tudnék rendelni? Valami ötlet? Előre is köszi!
Egyenlőre semmi .Crosst hanyagolni akarom Pár hónapig biztos nem lesz semmi, aztán meg meglátjuk. superlotyó, enduró vagy egy ducati monsters... lesz.
Bugic Te véletlen nem árulod a motorodat? 9100km-el 525 06 mint a tiedé ebből gondoltam! megpróbálok majd megegyezni a csávóval a 08 450-re, ha sikerül az lesz, ha nem akkor majd keresgélek tovább.
Az első mondatot elolvastam,aztán azt hittem ellopták!

Mi lesz helyette?

U.I. A haverom eladta a kocsiját,és mikor megkérdeztem mi lesz helyette,azt mondta: Végtörlesztés bazdmeg!
Sziasztok... Elvitték most este a motoromat Szétkellet szedni darabokra hogy beférjen az autóba. Kivitték Ukrajnába..
Mert rászoktattad őket. Azt hiszük te vagy a cukros bácsi...
2007 es 250-es cr honda?
jahh ha vicc az más... nálunk is volt már hogy mondtam viccböl hogy nincs nálam,... aztán elég vicces volt az a fej amit vágtak hogy most akkor mi lesz
Girafe.. ha az a gurtni mesélni tudna... hány motort huzott már ki az erdőböl porázra kötve...
meg katlan alján bedöglött motort cibált fel a járhato utra..