Van, de aranyárban. Veszel benzin/olaj álló 'O' gyűrűt akkora méretben, hogy kiadja az úszóház kerületét, méretre vágod, és pillanatragasztóval összeragasztod.
35?kicsit sok ha nálam van illyen szar 15 ért szoktam eladni de ide be sem írom mert nem fogok az occsójánosokkal alkudozni mert elvárnák hogy mindent ingyen csak úgy mert nekem biztos ingyen van persze elküldöm meg még rakok 1 kis pénzt is mellé a borítékba matricaszettre ,mert motorozni úgyse tudnak Amúgy meg mi a fasznak egy hardendurora kibaszott km óra mit nézel rajta a pontos idöt?hazaérni a barátok köztre?vagy megy e 100 at a faluvégen5.be?
neked amugy ha lesz adok ingyen is mert nem vagy egy FASZFEJ!
persze a ti döntésetek meg minden , én személy szerint soha a náthás életben nem vennék enyi pénzért egy ilyen haszontalan kacatot...
35-böl rohadt sok benyát lehet venni... amivel szétkapratom a fél hegyet is...
Város szélén lakok, aztán otthon dolgoztam, de mondom beindítom a gépet, úgyis régen ment, aztán kimentem bukó nélkül meg minden (nem rendszámos motorral)
aztán megfordultam és látom jön a niva :D
aztán annyit mondott, hogyha kimegyek legalább egy bukót vegyek fel..
aztán mondtam neki, hogy ott lakok kb 200méterre!
aztán ennyi, azt mondta na menjek, ne is lássuk egymást :D
jó fej volt!
Hasonló a két váz!2005-től ovális csőböl van a váz oldala kialakítva.De amúgy kompatibilis a tankkal,blokkal,hűtővel stb!A hűtő meg szerintem egyforma.Persze a 2T és 4T-k között van különbség vázba is hűtőbe is!
de nekem tényleg csak akkor kell ha tök feleslegesen otthon fetreng ... amugy nem vagyok ráizgulva..