Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. SUPERMOTO szett elado gyári KTM BEHR hátul 5coll elöl 3,5 coll féktárcsákkal elöl nagyfékkel hátul gumi nem jo elöl jo.. távtartokkal ..
Szép lett!
Helyileg merre van ez? kezdek én is már fosni!
joci525 téged mennyire hatnak meg aigner kollega mende-mondái? mégha igaz is
na ez fasza....
hát ja, csak az időjárás. én úgy vagyok vele, hogy ha -8 fok van/lesz, akkor még az udvarra se szívesen megyek ki, csak ha muszáj . de amint 0 fok körül lesz (+/-2), akkor onnantól nekem oké .
lassan kajak a szobába az ágynak támasztva kell tartani a motort.. :S én biztosan halálra verném őket
én konkrétan pont lesz@rom az időjárást neked csak az a problem? nehogymár az idö miatt ne mennyünk
lehet, hogy nem is kellene menni a héten. most néztem, szerda-csütörtök napközben -8, -9 fokot mond az előrejelzés. a tökünk leesne a helyéről .
nem mondod beakartak törni a köcsögök és élnek még
vagyis te esetedben szerencsére igen...de ez a ritkábbik
az szép....tetü ge...ik ....ha motorrol van szó,nem lehet elég biztonságos helyet találni
daved,joci 525 sajnos nekem lehet műsorváltozás lesz:(elfosta magát a telószimering..de már bent csücsülnek karsainál,csak sajna nem garantálta,h szerdára tutilesz a dolog..... szóval ha szerde délelött nem csörren a telefon akkor a szerdai menetnek löttek részemről

na de remélem,igyekeznek vele és meglesz,ha netalán mégsem,azért remélem a héten lesz olyan időpont ami jó nektek...forumot azért lessétek,mert más elérhetöséget nemtudok....
legjobbakat
Tegnap este jöttek 2 en egy Wp hátsó gátlóért de nem vitték el pénzük nem volt benn meg állt egy 25 meg egy 450 azt azok kellettek volna hajnal 4 kor visszajöttek feszegették a garázsajtót de ki nem tudták volna nyitni meg felvette a külsö kamera öket egyiket majdnem kilyuggattam...de má megvannak
Ezek szerint itt fórumon ismerhető az ember
Bugic! Teljesen mindegy...arra akartam célozni, hogy 2003 óta már lehet más a beszállító, de akár típusoknál is lehet különbség, vagy évjáratoknál. Az SX-F 250-nél (mert hogy erről volt szó) Vertex a gyári dugó, és Elko a henger. A 280-as kit-nél is Vertex a dugó, és Elko a henger...
Részletesebben?Remélem kitaposod a belüket a férgeknek!
Hi!3500 HUF?
Hi!Aktuális a dolog.mirko24@freemail.hu, vagy 704537625.
GPS nyomkövető a motorokon
Vagy még helyben fogtad meg őket?
Nyakoncsípted őket?!
Üzenem azoknak akik miatt hajnalba fel kellett kelnem mert el akartak vinni 2 kibebaszott motort tőlem nagyon rossz flesh volt a részedröl rossz helyre jöttetek és ezt nagyon elbasztad!MEGYVAGY!
Szia!
Érdekelne a kézvédö,ha még aktuális küldj egy elérhetőséget!
Köszi!
Vazze az tökmindegy,gyári volt azt kész!Amúgy 2003-as és 1évesen vettem
Hali engem a hőgomba érdekelne mennyit kérsz érte?