hát ja, csak az időjárás. én úgy vagyok vele, hogy ha -8 fok van/lesz, akkor még az udvarra se szívesen megyek ki, csak ha muszáj . de amint 0 fok körül lesz (+/-2), akkor onnantól nekem oké .
daved,joci 525 sajnos nekem lehet műsorváltozás lesz:(elfosta magát a telószimering..de már bent csücsülnek karsainál,csak sajna nem garantálta,h szerdára tutilesz a dolog..... szóval ha szerde délelött nem csörren a telefon akkor a szerdai menetnek löttek részemről
na de remélem,igyekeznek vele és meglesz,ha netalán mégsem,azért remélem a héten lesz olyan időpont ami jó nektek...forumot azért lessétek,mert más elérhetöséget nemtudok....
legjobbakat
Tegnap este jöttek 2 en egy Wp hátsó gátlóért de nem vitték el pénzük nem volt benn meg állt egy 25 meg egy 450 azt azok kellettek volna hajnal 4 kor visszajöttek feszegették a garázsajtót de ki nem tudták volna nyitni meg felvette a külsö kamera öket egyiket majdnem kilyuggattam...de má megvannak
Bugic! Teljesen mindegy...arra akartam célozni, hogy 2003 óta már lehet más a beszállító, de akár típusoknál is lehet különbség, vagy évjáratoknál. Az SX-F 250-nél (mert hogy erről volt szó) Vertex a gyári dugó, és Elko a henger. A 280-as kit-nél is Vertex a dugó, és Elko a henger...
Üzenem azoknak akik miatt hajnalba fel kellett kelnem mert el akartak vinni 2 kibebaszott motort tőlem nagyon rossz flesh volt a részedröl rossz helyre jöttetek és ezt nagyon elbasztad!MEGYVAGY!
na de remélem,igyekeznek vele és meglesz,ha netalán mégsem,azért remélem a héten lesz olyan időpont ami jó nektek...forumot azért lessétek,mert más elérhetöséget nemtudok....
legjobbakat
Vagy még helyben fogtad meg őket?
Érdekelne a kézvédö,ha még aktuális küldj egy elérhetőséget!
Köszi!