Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm,válaszoltam.
nézz már ár a hirdetéses emailedre,mert egy ismerősöm azon írt neked emailt az órával kapcsolatban...vagy már válaszoltál rá?
Ma délutáni kisker ár
Km óra 69968.10 ft
tartókeret üresen. 1092,20 ft
ma néztem meg, a nyiregyi KTm-ben a szerelő a tulaj, elég szép állapotban van,metzeler six days gumik szép megkímélt állapot!
Eladó KTM szivacs 2.000 ft és magura kuplungkar1500 ft krossz motorra.0620 3498275
aha, szervízkönyve be van jegyezve hogy miket javítottak még garanciálisan rajta.. (az átlag betegségek kiküszöbölve)
ennyi :D
Na akkóó teszek rá!
Erre azt mondta a haverom: Ha volt időd ránézni az órára,nem mentél elég gyorsan!
minek..minek... hogy lásd amikor 180-at mész a főduton...azéé..
Csak szürke blokkos lett
Én azt se tudom az enyémen megvan-e még,vagy már levitte valami bükkfa tuskó! Minek rá óra?
70-ért az új az már a vicc kategoria... kb... mondjuk tudjuk hogy milyen árakat képesek kitalálni az új alkatrészekre...

aztán biciglis boltban veszel 4-5 ezerért olyan cateye orát ami simán tud ugyan enyi funkciot, hanem többet..
Ez a motor a Nyíregyházi KTM szervizben dolgozó szerelő srácé.
errről v.ki tud valmit?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_400_exc-5493866
35-ért tényleg nem sok. az új ára 70 felett van...
Nice!
Gratulálok!Jól választottál
Sziasztok!
Szombaton beléptem a KTM-esek klubbjába végre
Itt a "kicsike"
ez nem fikázás.....csak valakinek sok valakinek meg nem ennyi...kinek a pap kinek a papné
35öt elhiheted nekem se ér
Kár fikázni,nem árulom kérdezték hát ennyiért eladom ez fele ár,gyakorlatilag ugyanazt tapasztalom mint amit leírtál ,régebben egy szervízben a főnököm azt mondta "akinek nincs pénze ne motorozzon"már látom igaza lehet.A baj az hogy árakat kérdeznek és nincs is pénzük arra amit szeretnének bármibe is kerül.Ha ajándékba adom még kérnek hozzá valami kedvezményt is.
az könnyen meglehet!

Más: hogyan lehet 21"ról 17"re állítani?
Ha beírnám az árát, akkor meg elsírnátok magatokat...
és hogy lehet lenullázni?