Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Igen lehet, de a szimering nem tuti, mert nem fémházas, mint a gyári, de működni fog.
Üdv Srácok!

Lc4 - hez első kerékcsapágyakat és szimeringeket lehet kapni csapágyboltban, vagy csak gyári van hozzá?
Téli unalmas délutánokon mit is tehet az ember
MATRICÁÁÁÁZ!
havennéd a fáradtságot és ez a szot mint power bomb beütnéd a topik jobb felső sarkában lévő keretbe amire az van irva keresés ebben a topikban máris megkapnád a választ a kérdésedre...

azt már nem is mondom hogy gugli a barátod és csomo helyen olvashatsz rola magyarul is.
Köszi, de a búra megvan, csak a tartó tört el neki. Gyógyulást!
2003'-as SX250 hengerfeje nincs valakinek,felesleges?
nekem van narancs búrám asszem lc4 re ha a postát állja ingyé elküldöm.. ma nem ígérem h megnézem mert offos vagyok 38.5 el de holnap már talán lábon leszek
szia GD!
Szia! Van ilyen kormánykapcsolóm, ha kell még.
"Powerbomb"

Mit is jelent ez? mi haszna van?
Beszéltem a haverral, neki sárga búrás van, de 1500-at ad érte így is.
akár hivj fel azt megbeszéljük
üdv!nekem van csak a végén lévő stekker hiányzik!üdv
mondj valamit és viheted
Mert az a vén koporsó szökevény tönkre tette
Ára?
Ez jó lc4-en volt.
Ilyen e
Ha emlékeim nem csalnak levágtam az eggyik kilógó nyavalyát a másikat meg beleragasztottam a lyukba(a két furat távolság nem eggyezik),de működött rendesen
Ha felmegy a helyére akkor nekem ok
Nekem van kapcsolóm valahol vettem nem gyári,kicsit hekkelni kell de a sxc be működött Mindjárt megkeresem.
Ezért írtam hogy akkor még KTM Hungária
Ma már másképp hívják, de attól néha még "szponzorálhatnának" minket valamivel...ha már miattuk lett a baráti társaságunkból hivatalosan bejegyzett márkaklub (egyesület)...
Szeva nekem van..2002-en volt rajt
Hali! Ismerősömnek kellene jobb hátsó lc4 irányjelző. Valakinek elfekvőben?