Üdv. Elado , gyári supermoto szett nagy fékkel fékátalakitoval nagy féknyereggel erösitett teleszkopokkal egyben. Ha valakit érdekel.. lc4 bn volt benne de a moci elkelt.
Értem.
A géppel sincs bajom,max,hogy sokat kell még gyakorolni.
Csak a tavaly október az nem kicsit taccsra tett(nem kifejezetten anyagilag) S akkor voltam úgy,hogy belesz.rok az egészbe!
Amúgy ha csak szabadulni akartam volna tőle,akkor már elcserélhettem volna.
Azt sem bánom azóta,hogy nem vitték el,mert ezt legalább tudom,hogy rendben van!-nekem legalább is megfelel
A többit +majd a fagyizóban
Nem basztatásképp írtam Van jópár indok amiért fel lehet adni az endurot!Ezért is írtam hogy anyagi vonzata is van a dolognak.Sajnos megesik az ilyen hogy a gép feladja a harcot.De magát az endurózást nemhiszem hogy meg lehet unni ha megvannak a feltételek hozzá!
Hali.
Nem untam meg!
Csak bezárt a fagyizó!
De úgy hallottam újra kinyit,úgyhogy valószínű megtartom!
Egyébként teljes mértékben igazad van-a tudástól még messze vagyok,egyedül meg kiba..szar gyakorolni!
Szét van cseszve a motor,azért akarom eladni,mindent cserélni kell rajta,valószínű ez a legjobb indok,hogy el akartam adni!
Vagy csak beszartam..........
Vagy nem tetszik a színe?Vagy lehet kenyérre kell a pénz?
Egyébként is azt írok le,amit akarok nem?!Cserélni nem akarom,úgyhogy marad,s gyakorolok tovább egyedül!
Várj Ronis az nem megunásnak minősűl Mert még rá se érzett az ürge hogy élvezze!Azt beszarásnak nevezik amit te írtál!Felénk is van pár ilyen ember aki azért vett crossmotort hogy jampi gyerek legyen.Furcsa hogy mikor hívtam egyszer se jött velünk.Pedig mi kirándulni járunk
tudod hány hasonlo egynyári luzert láttam már az évek alatt akik ugymond "megunták" és semmi perc alatt eladtak szép új motort, thor ruhát, legdrágább sisakot...stb
mert nem az volt amire számitottak, rázott, meg koszosak lettek, meg mindenben csak a kinlodást látták, és nem a nagybetüs feladatot amiért meg kell harcolni...
és nem lehetett a fagyizo elött, meg a városban menőzni , max a madaraknak meg a mokusoknak az erdőben...bár azok meg le se szarják..
Olyan nincs hogy ezt meg lehet unni!Esetleg az van hogy nincsenek biztosítva a kellő feltételek.Gondolok ilyenre hogy nem megfelelő terep vagy a tudás hiányából bekövetkezett nem rendeltetésszerű használat.Esetleg ami még közbejön az az anyagi háttér.Vagy még amit megunásként tudnék felhozni hogy az otthoniak(asszony) letiltanak róla.Sajnos nálunk ilyen is előfordult Viszont ha egy kicsit is élménydús a terep és még marad rá egy kevéske kis forint,sőt ha az otthoniak is hagynak élni akkor ez a hobbi gyakorlatilag megunhatatlan
mivel külön-külön nem lehetnek!
De Janit üdvözlöm!
Ő bővebb infót tud az előéletéről!
De ezt Te is tudod!akkor meg?Ez a Jani már nem változik......uncsi!
Remélem ez az év jobban fog sikerülni!Eddig legalább nem balesettel kezdődik,ne is legyen!
Köszi a jó tanácsokat!