Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs is KTM Hungária már....
Egyetlen alkalommal volt ilyen és azt sem a klub szervezte, hanem a Stunt (G.Zs.), de aztán nem sokkal később a(z akkor még) KTM Hungária szépen eltűnt mögülünk, kb. azóta se kaptunk semmilyen érdemi támogatást a cégtől, egyedül a Norbiék (Ócsa) akik alkalomadtán szoktak még segíteni bármit is...röviden: szerintem belátható időn belül teljesen esélytelen újabb "klubos" gyárlátogatás lehetősége...
Akárkit nem is engednek be a gyárba. Érdeklődj a KTM Klubnál, ők azt hiszem szoktak gyárlátogatást szervezni néha napján.
Hali tudja valaki h a KTM DUKE motorokban hol lehet megnézni az évjáratot?
szürke blokkos narancssárga 2006 v 2007 es lehet.. kerékben benne van mint a crossoknál?
én nem !
:D valami érdemit tud valaki?
oda mész oszt rájuk rúgod az ajtót !
azért érdeklődöm hogy hogy megy ez...
Sziasztok!

Exc 450-re (2004) keresek irányjelző kapcsolót, ha van valakinek eladó, ne tartogassa, jelezze. Köszi.
ha az 525re gondolsz,az teljesen hibátlan volt,nagyon szép,gyárias,annyi pénzért pláne...de úgy tudm el is adta másnap...
Azért ez nem úgy működik, hogy csak hipp-hopp odamész, és te döntöd el, hogy mit akarsz megnézni. Egy kis történelmi áttekintéssel kezdődött, aztán a motorszerelő részlegben voltunk, majd a motorkerékpár összeszerelő soron, és végül a tanműhelyben.
Én úgy tudom hogy van ilyen múzeum részleg ahol sorba ki vannak állítva a tipusok évjárat szerint!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Mattighofenbe a KTM gyárnak van múzeum részlege? vagy amit érdemes és meg lehet nézni?
A féklámpa kapcsoló nem eladó külön?
Motul ,castrol ,fuchs olajok!
Érdeklődni nálam!
Hali!
Na megnézted ezt a paripát?
Nem írtál róla semmit.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
2T és 4T között is van különbség,sztem ezt sose deríted ki melyik évjárathoz mit adnak,van amibe van kombináltfogó is,vagy több dugókulcs stb...DUKE hoz is más szerszámok vannak...
szal változó...
meg egy táska amiben az iratok vannak
Jó reggelt!
Tudnátok képet a ktm gyári tartozékairól/ szerszámos táska,szerszámmal/ meg a mano tudja mit adnak újonnan.
Valami árat mondj rá.
Akkor kellenek
SX 525 be volt 2005 ös hibátlan ird meg a cimet azt küldöm mert jövö héten megyek el nem leszek 1 darabig25ért a tied ha kell mert külömben elviszik
Nekem van 2006 os sx
Amiről beszélünk az exc vagy sx teló?, mert nekem sx kellene....