Még nem régen adta el jrider,gondolom te vetted meg,aztán máris eladó?
ilyen hamar nem lehet megunni,ez még nekem se menne,pedig én is hamar megunom a dolgokat,akkor mi lenne az eladás oka?
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy az SX mennyire szervízigényes motor? egy 520sx vételén gondolkodom. csak hétvégén használnám endurozásra...
köszönöm a segítséget
Hali.
Ez az üléshuzat dolog érdekelne engem is!
Van róla valami kép vagy bármi infó?
Mi lenne ez az anyag?
Ha tudsz küldj légyszi a t.rider@indamail.hu-ra infót.
Köszi
Bugic! ezt megtudnád nekem érdeklődni,hogy van e még lehetőség ilyen huzat vásárlására?
"Szeva zééé!
Csepelen van bent a gyártelepen egy ponyvagyártó cég központi út 21-47!Bemész azt megmondod hogy mocihoz kéne űléshuzat!1m szer 1,4-m-es anyag került 2300Ft-ba!de ez elég vagy 4űlésre is ha jól gazdálkodsz!"
ezt a 2008-ast amit néztem inkább hagyom, a tulaj se volt annyira bizalomgerjesztő, alig akart információkat mondani. Nézelődők a piacon várok még úgyis lesz majd előbb utóbb olyan motort amire gondolok :)
Az. Én is gondolkodtam a 2008-as megvételén még akkor, de inkább ezt hoztam el, nem bántam meg...
Ismerős vett újabb blokkosat, annyit mondott, a futóműve szerinte jobb az újnak. Amúgy az ő blokkját első évben garanciában cserélték, mivel széthullott! Persze ez 1 eset, mivel nem ismerem az új blokkok bajait nem ítélkezem, de nem bánom hogy ez lett...
üdv.
én kiegészíteném, hogy 05-07-ig érdemes EXC-t venni. a 08-tól megítélésem szerint mellényúltak ezzel a külön olajzósdival, mert hát ez volt a trendi...2012-től új blokk van megint, egy olajtérrel, ha jól tudom.
Annak idején én is nézegettem ezt az EXC-t, de nem győzött meg. Ha Dunaföldváron csinálták, akkor, aki most van szervíz vezető Kecskeméten a KTM-nél, Ő tud róla mesélni...de ez csak egy tipp.
Igencsak elgondolkoztató, hogy miért is kellett hengert cserélni rajta... 06-07-es szériából is nagyon nehéz jót találni ami nem ütött kopott motor. Tény, hogy a régebbi technika kiforrottabb volt. A Ktm Exc piac szerintem, most eléggé beszűkült kevés motort hirdetnek amik vannak azok közül kevés olyan van ami említésre méltó engem egy újfajta 2 T Exc is érdekelne 200-250-300 valamelyik de egy hirdetést se találtam a Márka motoros 08-as exc na az se bizalomgerjesztő már 2 évvel ezelőtt láttam amikor máshol árulták :) Na mindegy majd csak találok egy normális állapotút!
Az nem Tisztességes!
Sok más ok vezethet eladáshoz!
1ébként +lehet unni,át lehet gondolni,ha valami vagy valaki el veszi tőle a kedved!
ilyen hamar nem lehet megunni,ez még nekem se menne,pedig én is hamar megunom a dolgokat,akkor mi lenne az eladás oka?
Meg van!
Készülődik!
köszönöm a segítséget
Ez az üléshuzat dolog érdekelne engem is!
Van róla valami kép vagy bármi infó?
Mi lenne ez az anyag?
Ha tudsz küldj légyszi a t.rider@indamail.hu-ra infót.
Köszi
"Szeva zééé!
Csepelen van bent a gyártelepen egy ponyvagyártó cég központi út 21-47!Bemész azt megmondod hogy mocihoz kéne űléshuzat!1m szer 1,4-m-es anyag került 2300Ft-ba!de ez elég vagy 4űlésre is ha jól gazdálkodsz!"
1m-ért vannak 150-200órásak 2009-2010esek
Ismerős vett újabb blokkosat, annyit mondott, a futóműve szerinte jobb az újnak. Amúgy az ő blokkját első évben garanciában cserélték, mivel széthullott! Persze ez 1 eset, mivel nem ismerem az új blokkok bajait nem ítélkezem, de nem bánom hogy ez lett...
én kiegészíteném, hogy 05-07-ig érdemes EXC-t venni. a 08-tól megítélésem szerint mellényúltak ezzel a külön olajzósdival, mert hát ez volt a trendi...2012-től új blokk van megint, egy olajtérrel, ha jól tudom.
Annak idején én is nézegettem ezt az EXC-t, de nem győzött meg. Ha Dunaföldváron csinálták, akkor, aki most van szervíz vezető Kecskeméten a KTM-nél, Ő tud róla mesélni...de ez csak egy tipp.