Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nincs
A supermotokra készült fékek eleve emiatt voltak keskenyebbek. Vagy tegyél fel más nyerget, vagy köszörüld, mard le a nyereg belső oldalát. Vagy van egy 0 kilométeres radiális Beringer supermoto nyergem, ha érdekel...
Köszi
De a nyeregtartó konzoltól függetlenül sem megy rá a tárcsára, adapter meg mindenképpen kell majd a hondámhoz.Azt esetleg tudod, hogy a Beringer 4dugósa esetleg keskenyebb?
Mert nem a felni típusa határozza meg, hanem a teleszkóp alján található féknyereg konzol. A régi típusú arany Brembo nyergeket le kellett reszelni belül, hogy elférjen a küllőnél.
Berúgókarod nincsen? 520-ra kellene.
Eladó EXC 525 komplett elsö fék ,kar olajtartály,féköcső,munkahengerrel egyben
2005 ös EXC 450 WP hátsó gátló
EXC 450 elsö lánckerék védö müanyag
EXC elsö keréktengely
Helló srácok
Tudja valaki hogy ez a nyereg miért nem passzol a Behr szetthez ha már mind a kettő KTM-en volt.
Tudniillik nem fér oda a küllőktől .
Azt hiszem ez egy duke nyereg.
Az a helyzet hogy én csak Apriliához konyítok, ezt véletlenül rendeltem, és ezért akarom eladni. Azt hallottam valahol hogy MX250-re jó, ezért csak ezt írtam ki, de örülök ha máshoz is, hátha elviszi valaki! :)
ja és 1994-es 620 LC4 ( egs, sőt szerintem a 600on is ilyen lehet , de ezt megmondják az okosabbak )
szivesen, de csak az álló meg a forgórész ( szerintem ) ugyan ilyen. az elektronika az más, de attól lehet jó!
Köszi, máris sokat segítettél! :)
az én LC4-esemen is ugyan ilyen van ( kép alapján )
Sziasztok narancsok!
Téves rendelésből visszamaradt bontott gyújtásrendszerem
eladó KTM MX250, meg nem tudom mihez jó még (ha valaki tudja kisegíthetne)

29.000 pénz, posta bárhova, uv is.

telefon, mail az adatlapomon, köszi! :)
Tudom azért írtam hogy neked nem lenne így jó.
Akkor hagyd a kar tartó pöcök lett volna a lényeg
Na megkerestem de le van törve a deko kart tartó pöcök.Nekem jó mert az enyémen nincs kivezetve a dekomp kar,azért is raktam el.
küldesz képet, meg árat róla?

joci232@hotmail.com

Köszi :)
Nekem van egy ami össze vissza van karistolva!Tartalékként jó de gondolom neked olyan kell ami tipp topp
ha aktuális megkereslek köszönöm!
A KTM-nél 9.600,- darabja...7 az alja, annál olcsóbban nem megy...
uhh azt hittem valamivel olcsóbb
2 fajta van: van olyan, ami csak fedél, nincs rajta kar tartó fül, az 5.000,- és van ami füles az 7.500,- és új mindkettő.
Ezt néztem én is,megpróbálom.Köszi.
azt hittem a fedélre gondolsz nem néztem az előzményt