A supermotokra készült fékek eleve emiatt voltak keskenyebbek. Vagy tegyél fel más nyerget, vagy köszörüld, mard le a nyereg belső oldalát. Vagy van egy 0 kilométeres radiális Beringer supermoto nyergem, ha érdekel...
Köszi
De a nyeregtartó konzoltól függetlenül sem megy rá a tárcsára, adapter meg mindenképpen kell majd a hondámhoz.Azt esetleg tudod, hogy a Beringer 4dugósa esetleg keskenyebb?
Mert nem a felni típusa határozza meg, hanem a teleszkóp alján található féknyereg konzol. A régi típusú arany Brembo nyergeket le kellett reszelni belül, hogy elférjen a küllőnél.
Helló srácok
Tudja valaki hogy ez a nyereg miért nem passzol a Behr szetthez ha már mind a kettő KTM-en volt.
Tudniillik nem fér oda a küllőktől .
Azt hiszem ez egy duke nyereg.
Az a helyzet hogy én csak Apriliához konyítok, ezt véletlenül rendeltem, és ezért akarom eladni. Azt hallottam valahol hogy MX250-re jó, ezért csak ezt írtam ki, de örülök ha máshoz is, hátha elviszi valaki! :)
Sziasztok narancsok!
Téves rendelésből visszamaradt bontott gyújtásrendszerem
eladó KTM MX250, meg nem tudom mihez jó még (ha valaki tudja kisegíthetne)
De a nyeregtartó konzoltól függetlenül sem megy rá a tárcsára, adapter meg mindenképpen kell majd a hondámhoz.Azt esetleg tudod, hogy a Beringer 4dugósa esetleg keskenyebb?
2005 ös EXC 450 WP hátsó gátló
EXC 450 elsö lánckerék védö müanyag
EXC elsö keréktengely
Tudja valaki hogy ez a nyereg miért nem passzol a Behr szetthez ha már mind a kettő KTM-en volt.
Tudniillik nem fér oda a küllőktől .
Azt hiszem ez egy duke nyereg.
Téves rendelésből visszamaradt bontott gyújtásrendszerem
eladó KTM MX250, meg nem tudom mihez jó még (ha valaki tudja kisegíthetne)
29.000 pénz, posta bárhova, uv is.
telefon, mail az adatlapomon, köszi! :)
joci232@hotmail.com
Köszi :)