Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem tudtam!
EXC-hez kell
nem egyforma az exc és az sx-é

de csak a kis lámpatartó csöcsök amibe a csavarok mennek azok nincsenek az sx-én...
azt hiszem GD kollégának van.
ilyen is jó lesz a sima árába
ktm exc 07 hez fekete farok idom valakinek?
lehet új is és asszem 04-06ig van az sx-be
évekig kerestem ilyen idomot! de már nem kell
meg amradt ktm gyári matricás idomjaim eladók lc4 ktm sx és exc. érdeklödés a sonic18@citromail.hu vagy a 06302378234
Szasz
Nincs kivállasodva egyáltalán.A bolti ár feléért odaadom, és állod a postát.Előtte azért még kérdezd meg itt a többieket a felfogatási pontokról mert ez egy KTM sm szetten volt.
mail: coloniediapi@gmail.com
Mennyi az annyi?Pereme van már?
Elérhetőséget adhatnál
Ma voltak az enyémet is megnézni. És nekem is az idomokkal volt elfoglalva, hogy fakó meg nem tetszett neki a berugókar.
Ja, nem bántottál meg... Engem csak késsel lehet megsérteni.
Bár a mai suttyó pöcs vevőimnek a KTMemre, majdnem sikerült.. aztán elhajtottam őket a f*szba. Azon voltak kiakadva, h nem szépek az idomok, és h a rezó horpadt kicsit. De az nem érdekelte őket, h a blokkban minden új (250et vertem rá a blokkra, és a futóműre, meg a porfestésre...stb). Az nem számít. Csak az, h lehessen jampizni a tini lányoknak a fagyizó előtt a csilli villi motorjukkal. Szégyen komolyan mondom..
Köszi, akkor inkább gyűjtök még egy kis lét, addig a meglévővel dolgozom
Megkaptam az árlistát, tetszenek és szerintem még visszatérünk rá csak meg kell erősödnöm
Soorry,nem akartalak megbántani,ez az első ktm-m lc4et nem tudom milyen.
Nem tudom, így hirtelen. Ha eléggé hátratolod akkor szerintem igen. Bár a gumi profilja hamarabb beleér a villába, mint a felni szerintem.
Zsír új betét van benne...küldj egy mailt nekem, és küldök képet róla.

giraffe64@freemail.hu
Szerelek rá felső láncvezetőt (és olcsóbb az 5,5-es)
nem akarok beleszólni, de ha már az 5öset is összeverte a lánc akkor minek 5.5 ?
Szia. Meg tudod mondani h. a gyári BEHR 5" felni helyett jó-e az EXCEL 5,5" azSMR560-ba
Ehhez mit szólsz?
És mennyit kérnél érte?Illetve fékbetét van hozzá?
Majd megpróbálom eladni a Brembót és lehet hogy visszatérhetünk rá.
Esetleg ha valakit érdekel!
Gyári KTM első rajtszámtábla,fékcsőtartóval(nincs a képen) eladó!Ki se lett még csomagolva karcmentes.3500Ft
Sziasztok!
Még minndig keresek hátsó féktárcsát Exc-hez,ha valakinek van felesleges jó állapotú ne tartsa magában
Miért nem kivitelezhető? Ha úgyis adapter kell a féknyereghez, akkor csinálhatsz radiális nyereghez valót is. Vagy emeld ki a féktárcsát a küllőkhöz képest.
Aha, pont ezt kérdeztem, hogy a Beringer az vékonyabb vagy sem.Talán igen mert láttam egy xr400-on az imént egyet.Mondjuk ezt inkább nem reszelem majd használom a gyárit ha nem lesz jobb megoldás, mert a radiális nekem nem kivitelezhető.
Köszi a válaszokat.