Szasz
Nincs kivállasodva egyáltalán.A bolti ár feléért odaadom, és állod a postát.Előtte azért még kérdezd meg itt a többieket a felfogatási pontokról mert ez egy KTM sm szetten volt.
mail: coloniediapi@gmail.com
Ja, nem bántottál meg... Engem csak késsel lehet megsérteni.
Bár a mai suttyó pöcs vevőimnek a KTMemre, majdnem sikerült.. aztán elhajtottam őket a f*szba. Azon voltak kiakadva, h nem szépek az idomok, és h a rezó horpadt kicsit. De az nem érdekelte őket, h a blokkban minden új (250et vertem rá a blokkra, és a futóműre, meg a porfestésre...stb). Az nem számít. Csak az, h lehessen jampizni a tini lányoknak a fagyizó előtt a csilli villi motorjukkal. Szégyen komolyan mondom..
Köszi, akkor inkább gyűjtök még egy kis lét, addig a meglévővel dolgozom
Megkaptam az árlistát, tetszenek és szerintem még visszatérünk rá csak meg kell erősödnöm
Miért nem kivitelezhető? Ha úgyis adapter kell a féknyereghez, akkor csinálhatsz radiális nyereghez valót is. Vagy emeld ki a féktárcsát a küllőkhöz képest.
Aha, pont ezt kérdeztem, hogy a Beringer az vékonyabb vagy sem.Talán igen mert láttam egy xr400-on az imént egyet.Mondjuk ezt inkább nem reszelem majd használom a gyárit ha nem lesz jobb megoldás, mert a radiális nekem nem kivitelezhető.
Köszi a válaszokat.
EXC-hez kell