Ilyen overálokban akarsz motorozni?Jajj neidegelj mire jó ez?Ennyi pénzért komplett motoros cuccot lehet venni Cordura kabát meg gatya meg sisak kesztyű stb...Ha nem motorozol pályán akkor szerintem pénzkidobás!Az első meg gondolom ilyen vékony esőcucc vagy valami hasonló.Festő overál kb
lehet hogy buta kérdés de ezt hogy kell elképzelni? http://ktm-webshop.hu/termek/r... ezt mire veszem fel? mondjuk farmerra? vagy felhúzom a protektorokat és ráhúzom ezt? milyen anyagból lehet? mint mondjuk 1 esőkabát olyan műanyag? amúgy sztem jól néz ki :P és gondolkodtam is a megvételén míg nem lesz pénzem erre http://ktm-webshop.hu/termek/c...
én próbáltam 525-öst, bitang egy gép...tényleg nem avatatlan kezek alá készült, egyszerűen az elejétől kezdve csak tol és tol.... én egy 450-el sokkal jobban érzem magam, ha fáradok ez kisebbett büntet...
ezzel teljesen egyetértek veled. A pilóta és a terep nagyon sokat nyom a latba... Az a baj felénk olyan terep van, ahol személy szerint én, jobbal érzem magam egy rövidebb egyessel, főleg a szopókás részeken. tényleg érdekes dolog ez, van a polcon pár lánckerék, ha egyszer lesz kedvem elkezdek variálni...
nekem is 14:50 van fönt. szerintem pont jó. mondjuk én az sm szetthez is feltettem próbára a 14:50-et na akkor lett csak igazán ökör város játszós motor
Pumpi!
Értelem szerűen nagyon sokat nyom a áttétel választásban hogy hol használod! Illetve milyen a motorozási stílusod!
Nekem 525 van és most 14-52-vel tolom!
Ha még ügyesebb leszek akkor merek csak majd váltani 14-50re!
Az exc 450-en 13-52vel is nehezen boldogultam sokszor
Szerintem inkább úgy érdeklődj és azoktól a társaktól akik hasonló stílusban és helyen motoroznak!
Üdv
ezt hívd fel..talán?
Keresek 2005-ös KTM 525 exc-re kuplungolajtartály fedelet, minden megoldás érdekel
joci232@hotmail.com
Köszönöm!
Értelem szerűen nagyon sokat nyom a áttétel választásban hogy hol használod! Illetve milyen a motorozási stílusod!
Nekem 525 van és most 14-52-vel tolom!
Ha még ügyesebb leszek akkor merek csak majd váltani 14-50re!
Az exc 450-en 13-52vel is nehezen boldogultam sokszor
Szerintem inkább úgy érdeklődj és azoktól a társaktól akik hasonló stílusban és helyen motoroznak!
Üdv