Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennnnnnyi...?Fú... Ennél minek az egyes? 0-3 km/óráig, a 6-dik sebesség meg 35-40-től? Nem rövid ez nagyon?
És még panaszkodnak hogy nem segítünk
Ez nem EXC-re való jól látom?Amúgy kb ilyen árban mozognak használtan
Szerintetek sok ezért az a akrapovic dobért a 65 eFT
valamikok ezzel a 13-52-vel mentem, én pedig erre térek vissza,csak nem emlékszem milyen volt :)
14-50-el hosszú az egyes Szerintem akkor ne használj 1-est Én 14-45-el megyek de le akarom cserélni 14-48-ra vagy 13-45-re.
Én is épp ezért kérdeztem mert nekem is 14-50 van.Akkor kiprobálom ezt a 14-48-at remélem jobb lesz
15-45 ill. 13-52
én 14-50-el megyek de nem tetszik...most akarok variálni, nekem túl hosszú az egyes.
megelőztél
15-45-el jött ki a gyárból de a 14-48-as a jó áttétel sokak szerint!
Én 15-45-re emlékszem, de majd a szakik megmondják
Most 14-48 van fönt...
Helló! kérdésem 450 exc-nek mi a gyári áttétele? illetve ti milyenel használjátok.
Rendben,holnap hívni foglak!
Úgylegyen
A család az első és legfontosabb!
Köszi!
Sajnos ritkul a banda nállunk is,de most a családra kell koncentrálni aztán lehet,hogy később visszatérek a terepre én is
köszi, tudom melyik fajta..
Nem ismerem az IRC-t sem.Mitast meg Michelint használok.AC10-essel elégedett vagyok hátulra.Előre meg veszek én is S12-est mint amit Zéék használnak.
Hűha akkor gratulálok nektek
Én járogatok kifelé de megfogyatkoztunk!Janó beköltözött csajához pomázra,bátyám meg teljesen abbahagyta a motorozást(asszonyi nyomás) Úgyhogy meg ritkultunk de én még sokáig szeretném húzni az EXC szarvát Szervezek idén is kisebb túrákat nyugat felé azt majd meglátjuk mi fog teljesűlni belőle
Akkor karbi le,besüllyesztett csavart befelé tekerve megszámolod,hogy mennyire volt betekerve,elviszed egy olyan helyre ahol van ultrahangos tisztító odaadod,hogy szedjék szét és pucolják ki,utánna elhozod,csavart beállítod az általad számoltra(1.7-2 fordulat azthiszem)összerak és próba!
fekete es valami kurva erős műanyag!
Ez nem vitás!Vagyis számomra szinte teljesen biztos
téháeniksz.
pedig tiszta..
ez a kenda..mindenki ezt mondja kenda hajadra?
ez akkor egy nagyon szar gumi?
a metzeller az jó de megbassza kúrva annát.. homokos füves talajon az mc 4es 5 motozás után leszakadoznak a kanyarbütykök..az jó gumi?igaz hogy úgy lehet fektetni a füvesen mint az állat de mit érek vele ha 5 hajtás egy gumi?
irc az milyen?
Megvagyunk köszi!
Megvan még mind a kettő,de az Exc-t nem használom
Most megcsinálom az olajcserét és a tárcsa+fékbetétet utánna eladó lessz(úgy néz ki jön a trónörökös Augusztusban ),de a Z-t még nem szeretném eladni(csak az asszony meg ne tudja )
Veletek mi újság motoroztok még ilyen időben?
én bejelöltelek hogy ki tudjam írni az üzenőfaladra: AZ EXC A LEGJOBB MOTOR
Nem tudom, hogy jó volte a motor mert most vettem nemrég!