hály zarándokól
Nem kenda Mitas volt rajta C18-as hátsó meg C19-es első!Nem használtam Kendát de akinek volt az mind szidta!Ronis is köpködött rá hogy Kenda hajadra gumi
hály bugic
lyaúl látom hogy ez egy kenda 778as gumi?
milyen gumik azak a kendák.. valaki..770es ..
771es
772es
778as
valakinek tapasztalata...
előre is köszi.
Ez azért volt mert a forró blokkra nyomattam a nagynyomásu mosót és ez a kemény NGK gyertyapipa megrepedezett tőle.Vagy ilyesmi lehetett a probléma.Igenis szoktam mosni a motorom amikor már nem látni a színét!De egy supermotós ne dumáljon nekem aki csak képen lát sarat
De az gondolom műanyag annyiért Enyémen gyári alu van valami 35ezer ft volt.Mondjuk nem én vettem rá.Sablont kell csinálni aztán keresni valakit aki foglalkozik alu lemezzel!GasGas-ba írj be mert multkor olvastam hogy valaki gyárt motorhoz kartervédőket hűtővédőket stb....
Valaki segítsen! Alapjáraton poroszkálok a motorommal húzok neki egy kövér gázt először megtorpan mintha sok levegőt vagy benzint kapna és csak utána kezdi el szedni a lábát! Ja KTM 400exc. Segítséget előre is köszi!
Nem nyomom az MSN-t már régóta.Facebookon vagyok néha ott dumálok azokkal akikkel régen MSN ment.Miújság amúgy veled?EXC;Z megvannak még?
Msn-ed nem él már?
Ahogyan Bugic kollega mondta takaríts karbit utánna lehet tovább menni!
Nem kenda Mitas volt rajta C18-as hátsó meg C19-es első!Nem használtam Kendát de akinek volt az mind szidta!Ronis is köpködött rá hogy Kenda hajadra gumi
Nállam melegen volt ez a probléma,gyertyacsere megoldotta!
Más,Hátsó féktárcsát keresek Exc-hez,ha valakinek van felesleges jó állapotú ne tartsa magában
lyaúl látom hogy ez egy kenda 778as gumi?
milyen gumik azak a kendák.. valaki..770es ..
771es
772es
778as
valakinek tapasztalata...
előre is köszi.
Giraffe:keresek 250 2t endurót,exc 2005-től!
Nem hallottál vmit?