A garázs a ház alapján van, szóval ott van a gép.
De nagyon féltem elhiheted.Minden álmom ez volt és jelenleg is ez
Tudod: "itt élek Borsod megye szivében és bűnözésben igenis mi vagyunk a legnagyobb császárok"
sokkal jobban fog kinézni. szerintem nagyon fos volt az a karbon matricázás. mielőtt megvetted már előtte vagy egy évvel én eztet megmondtam hogy nem szép
A kis Kronreif und Trunkenpolz, Mattighofen igy néz ki jelenleg.
-jövőhéten kész a kipufogó összekötő cső amitől kb igy fog állni dob (eddig kb vzszintes volt)
-új rendszámtáblatartót is kap amitől sokkal kissebb szögben lesz a rendszám felfogatva (jelenleg szinte derékszögben áll)
-2 hete cseréltem első kerékben csapágyakat és a kormányban csapágyakat
-idomokról leszedtem a karbon matricát, szerencsére teljesen sértetlen volt alatta a műanyag.Kap egy teljesen egyedi levonó szettet
-a segédvázat befogom vonni karbon matricával még
-Lehet még az ülésben is kicserélem a szivacsot puhábbra
-meg egy első lámpa foncsort kell keritenem és az egyetlen hibája az lesz hogy nem lesz tele a tank állandóan
Ugye milyen gusztustalan? Amúgy eladtam már az SM szettet.Nem volt értelme arra a pár km-re tartogatni amit utcán mentem vele.Nem oda találták ki az 525EXC-t meg engem sem
Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek 2003-as lc4 640 sm-hez magyar nyelvü szerelési útmutatója? Mindenféle HU dokumentum érdekel vagy valami link ahonnan letölthetek. Köszi
Castrolt is fikázzák Bár mit nem fikáznak már ezen az oldalon?Kint van galériában egy új KTM arra már ezt mondják hogy kínai Azzal a kínaival idén is beszedik a bajnoki címeket
A futód homokszórása olyan 3-7e ft körül lenne. De pontos árat nem tudok mondani. Zártszelvény v csőszelvény szerkezetű? De egyébként megoldható persze...
De nagyon féltem elhiheted.Minden álmom ez volt és jelenleg is ez
Tudod: "itt élek Borsod megye szivében és bűnözésben igenis mi vagyunk a legnagyobb császárok"
-jövőhéten kész a kipufogó összekötő cső amitől kb igy fog állni dob (eddig kb vzszintes volt)
-új rendszámtáblatartót is kap amitől sokkal kissebb szögben lesz a rendszám felfogatva (jelenleg szinte derékszögben áll)
-2 hete cseréltem első kerékben csapágyakat és a kormányban csapágyakat
-idomokról leszedtem a karbon matricát, szerencsére teljesen sértetlen volt alatta a műanyag.Kap egy teljesen egyedi levonó szettet
-a segédvázat befogom vonni karbon matricával még
-Lehet még az ülésben is kicserélem a szivacsot puhábbra
-meg egy első lámpa foncsort kell keritenem és az egyetlen hibája az lesz hogy nem lesz tele a tank állandóan
Ebben minden bennevan amire csak szükséged lehet!
-
-
-
-
-
Egyszerűen gyönyörű
Találtam is egy jó helyet ahonnan lehet óccsóba venni raklap számra
Nekem Q8 ATF volt benne.Simán jó volt
Motul volt jó még, de most valami mást akarok...
4t-be ha rakok 20-50et az nagyon szar ötlet? :D