Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy új a kezemben, 15.600,- Küldhetem?
köszi a válaszokat az a baj a drz nem tetszik nagyon alacsony nagyon leül xr eket azt már nézegetem de akkor voltam ugy hogy inkán ktm mert egy papiros xr majdnem annyi mint egy papiros ktm ugye és akkor ott vagyunk hogy a ktm több loval rendelkezik és és a futóműve se a utolsó igazából ezért tetszik a ktm , mindegy még informálódok de azok a tesztek is csak összezavarnak az egyik azt írja fos a másik halálra dicséri szóval nehéz nehéz
Használtban elég nehéz találni, és amúgy is kopó dolog. Jobban jársz ha ujjat veszel. Nem olcsó, de utána okáig jó lesz.
Sziasztok!
Keresek 525 exc-hez gáz bowdent. Akinek van szóljon megegyezünk.
nem tudom,hogy tegnap voltak-e kint a többiek,de én ha hó van akkor addig biztos nem megyek el,egyébként attól eltekintve szerintem jót lehet motorozni,mert nincsenek nagy nyomok amik meg lennének fagyva a hó alatt,szal attól még motorozható,de én nem megyek ki ha havas...
amikorra igérkezik egy jó hajtás akkor szólok neked is és hátha aktuális lesz neked is!
Jóreggelt
Nemtudom linkaska milyen motorokat nézel a Mobile.de-n de konkrétan az EXC-k drágábak kint mint itthon!Az én 525EXC-m még mindig 1milla felett van kint!Itthon meg 8kilóért is nehéz lenne elsózni!De annyiért vegyenek lomot
ja és szigorúan az "S "verzió erre amire neked kell...nincs mit gondolkozni ezen
drz a megoldás....
Főleg így lesz sok a fenntartása, ha rendesen betartod az előírásokat!
Ha csak tényleg: hét közben város hétvégén hobbi terep, akkor inkább DR-Z XR400, ha jó erőben vagy és messzebbre is jársz akkor LC4. Szerintem.
sziasztok
érdeklődnek hogy az exc 450-et tudom e használni vegyesen nekem inkább közútra kéne de nagyon szeretek endurozni . Mondanám azt is hogy hétköznap városba hétvégén terepen használnám, tudom ez verseny enduro de azt szeretném megtudni hogy ha így használom akkor is sok a fenntartási költsége ? olaj betétek stb az alap dolgokon kívül mikre kel költeni pl dugó hogy bírja szelepek mert azok a drágábbak , szerintetek megéri meg venni közúti használatra vagy inkább valami más típust mindenféleképp enduro kéne, előre is köszi a válaszokat üdv:Viktor
szia!
múltkor írtad a gas gas fórumban ezt a simai úti lőteret (nyíregyen). hogyha havas a pálya, akkor is ki szoktatok menni? mert ha az időjárás engedi meg a vizsgák, akkor a köv vagy az az utáni hétvégén kinéznék én is oda.
Hát ezeket a hirdetéseket meg az itthoniakat azért össze lehet vetni egymással...
Mondjuk nekem hogy ebben a nagy óravisszaállitgatásban nőttem fel ez a 2003-as 2004-es gép és 2000-3000km-el nagyon gyanakvó vagyok
De nyilván igazad van hogy 2-3 motor meg ugyanennyi kocsi biztos van otthon.Nyáron telelnek, télen nyaralnak úgyhogy még lehet is
Még egy sport quadot meg egy RC8-at vagy 1098-as Ducatit beszerznék e mellé
De szép is volna
igen nagy kamu! most autó hirdetésbe buktunk ugyan ilyenbe...tesóm szólt,hogy van egy mazd6 az expresszben de nincs telszám,csak egy email,írjak neki hogy adjon telószámot...jött a válasz full angol, az a sztori hogy a meghalt a tulaj,és most az angliában élő nővére árulja,de egy győri rokonuknál van az autó... a lényeg,hogy ő csak akkor utazik haza, ha én átutalok neki némi lóvét,mert már egyszer megjárta,így hogy egy nem komoly vevő miatt hazajött,é smost ezt a hibát nem akarja elkövetni...szal alényeg ugyan az hogy küldj neki pénzt,előleg vagy repjegy néven,aztán meg várhatod a reptéren...a semmit!

tényleg am aki ilyennek bedől meg is érdemli...azért ennyire birkák nem lehetünk
A mobile.de -t én is szoktam nézegetni, amik ott vannak akár igaz is lehet! ha annyit keresnék mint a kintiek 3 motorom biztosan lenne... Akkor ugyebár nem csak azt az egyet nyüstölném mindig, még akkor sem ha más stílusúak lennének...
Ezzel elmennék egy "ződ" konferenciára ,
Én a mobile.de oldalt szoktam bogarászni hogyha unatkozok.
Sokszor nem tudom eldönteni hogy ezek most szórakoznak vagy tényleg igaz amit hirdetnek.
Sok motorban alig van km, meg vezetett szervizkönyves és olyan árban mint M.O-on.Az állapotuk meg mint ha vitrinből vették volna ki.
Alig lehet találni olyan motort amiben több van 10-15e km-nél
Az enyémet is úgy volt hogy németből fogjuk hozni, csak a fasza Euro-Ft miatt töröltük a projektet...

A magyar mentalitást annyira nem kedvelem mert itt tényleg sokszor az megy hogy valahogy csináljuk meg ha lehet ingyen, oszt cshőő.
Ha tényleg úgy lenne hogy az ember annyit fizetne amit némelyik motor ér, akkor lennének meglepetések.
Én mondjuk pont nem vagyok az a lelakós összecigánykodós ember.
Most hozom helyre az összes hibát amit az előző gazdáitól szerzett a motor.Nem olcsó némelyik, de erre nem fogják azt mondani hogy össze van baszva, meg majd széthullik.
Majd meg lehet nézni teszek fel képeket a végén.

Viszont azt tudom hogy nem fogják értékelni vételkor a rengeteg törődést...

Amúgy meg szerintem hogyha minden dolgozó ember 5-600ezret keresne szarnátok ti bele hogy most 550-et ér az a motor vagy 650-et.
Szerintem
Csak legkissebb gondunk is nagyobb ennél sajnos
Ez egy kamu hirdetés!Sógorom utánajárt!Se telszám se cím csak egy kamu mailcím!Volt már fent pár hónapja!Ja és ez a kép nem is itthon készült!Volt még fent ugyanez a háttérben egy CBR 1000 Repsol 2008-as 1200000Ft-ért Nemtudom minek szórakozik
na ezt miért küldte el megint
Na ez már csinálja a talajeróziót Király gép csak egy perc alatt annyit zabál mint a motorom egy nap alatt!
Kis petting után közli,hogy utalj neki lét a szállítási költségre
Vagy ilyesmi
ja az ilyet én is úgy szerettem. hogy de hát ugyan ilyet látott ennyivel olcsóbbért?!?! hát kérdeztem tőle akkor miért hívott fel
Hát ez az, és mégis az első vevő erre hivatkozik:"Há de én láttam már ennyiért is, mekkora köcsögség a tiédet ilyen drágán..."
Mondjuk aki ezt beveszi, az meg is érdemli.
tudod a hátsofék az amit a lábadal nyomkodsz az eltört de emglet hegesztve de elcserélném és nem tudom hogy hol lehetne venni ijet. meg hogy menyi pénz
Fú, ez a motorhirdetés akkora kamu . Szép magyar beszéd: "Kapcsolat én mellett e-mail" .