komplett első fék az még a levegőben ...hátsót azt hétvégén idehozzák....de a fékpedál rész az nincs hozzá ...meg van a karbi amit beszéltünk........majd írj egy mailt aztán kitaláljuk mi a zsír...
Sziasztok! Vettem egy 2003-as exc 450-est rendszámosan egy árverésen szinte két gumi árából,de szegény egy kicsit hiányos.. A kormányon a gázkaron kívül semmi sincs, se kuplung se fékkar, és a féknyergek is hiányoznak elől és hátul is. Gondolom az előző gazdája elpasszolta. Hogyan tudnám ezeket pótolni? Nem túl drágán,csak hogy menni tudjak vele. Melyik fékrendszert tudom felfogatni? Előre is köszi! A segítséget meghálálom.
Látom kerestek Airoh sisakot!Én a Firefoxot ajánlom.Igaz nem gyártják már de elég jókat lehet még találni használtan.Persze ha nem féltek használtat venni!Karbon a cucc egyébként!
Na én már akár ma megtudom neked mondani de nem fogsz vigyori képet vágni
Szóval a kb árak amit megérdeklődtem!Lámpabúra:26ezer;Fejidom:6ezer;Fejidom rögzitő gumi:3ezer.
Összesen:35ezer FT
Nekem a motorozás még odébb van, lassú vagyok, mint a csiga, még csak a kuplung kosaram reszelgetem, mire ebből motor lesz
kitavaszodik és pont jó lesz
Van 1 győri telefonszámom,aki bontott alkatrészekkel foglalkozik.
Hátha találsz magadnak nála cuccokat?!0670-417-80-30
Remélem tudtam segíteni!
komplett első fék az még a levegőben ...hátsót azt hétvégén idehozzák....de a fékpedál rész az nincs hozzá ...meg van a karbi amit beszéltünk........majd írj egy mailt aztán kitaláljuk mi a zsír...
Szóval a kb árak amit megérdeklődtem!Lámpabúra:26ezer;Fejidom:6ezer;Fejidom rögzitő gumi:3ezer.
Összesen:35ezer FT
de amúgy exc 2007
jó az ha megvan a gyári
Nekem a motorozás még odébb van, lassú vagyok, mint a csiga, még csak a kuplung kosaram reszelgetem, mire ebből motor lesz
kitavaszodik és pont jó lesz