Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Szerencsére győri vagyok. Megpróbálom,majd írok,hogy mire jutottam..
Hali.
Van 1 győri telefonszámom,aki bontott alkatrészekkel foglalkozik.
Hátha találsz magadnak nála cuccokat?!0670-417-80-30

Remélem tudtam segíteni!
Komplett elsőféket asszem Gstyle árul még de talán hátsót is.Szokott ide írogatni hogy mi van neki polcon!
te kerestél féket meg karbit ....

komplett első fék az még a levegőben ...hátsót azt hétvégén idehozzák....de a fékpedál rész az nincs hozzá ...meg van a karbi amit beszéltünk........majd írj egy mailt aztán kitaláljuk mi a zsír...
Most nézem hogy győri vagy. Egy használt kuplung munkahengert tudok adni. Fossa az olajat,de ideiglenes megoldásnak jó.
Ezek a cuccok sehogy sem lesznek olcsók! Próbálj meg bontókba körülnézni.
Sziasztok! Vettem egy 2003-as exc 450-est rendszámosan egy árverésen szinte két gumi árából,de szegény egy kicsit hiányos.. A kormányon a gázkaron kívül semmi sincs, se kuplung se fékkar, és a féknyergek is hiányoznak elől és hátul is. Gondolom az előző gazdája elpasszolta. Hogyan tudnám ezeket pótolni? Nem túl drágán,csak hogy menni tudjak vele. Melyik fékrendszert tudom felfogatni? Előre is köszi! A segítséget meghálálom.
Yeeeeeaaaaaahhhhh! 3at kerek!
Látom kerestek Airoh sisakot!Én a Firefoxot ajánlom.Igaz nem gyártják már de elég jókat lehet még találni használtan.Persze ha nem féltek használtat venni!Karbon a cucc egyébként!
Na én már akár ma megtudom neked mondani de nem fogsz vigyori képet vágni
Szóval a kb árak amit megérdeklődtem!Lámpabúra:26ezer;Fejidom:6ezer;Fejidom rögzitő gumi:3ezer.
Összesen:35ezer FT
nem adom el a lámpám, csak kéne egy másik! :)
de amúgy exc 2007
jó az ha megvan a gyári
Jaja komplett de ha kulon kulon megmondanad megkoszonnem!
Holnap megmondom. Maszk és lámpa is kell?
Neked milyen lampad is van? Ha 2005 utani exc akkor ha nem kell megvennem!
Mennyibe kerulne?
De, újat igen.
TJD-t kérdezd mert ő le akarja cserélni ahogy a szavaiból kiveszem

Nekem a motorozás még odébb van, lassú vagyok, mint a csiga, még csak a kuplung kosaram reszelgetem, mire ebből motor lesz
kitavaszodik és pont jó lesz
Es esetleg te nem tudsz?
Fasza mire elolvastam akkor mar elkuldtem!
Itt nezzed meg mxmania.unas.hu vagy offroaddepo.hu
Vazze, olvasd már el, hogy nem az ő cuccai, csak viccnek rakta beeeeeeeeeee.....
Szia 2005-os exc lampad nincs veletlenul?