Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem, amit szoktak mondani: nem kenyérre kell... hát akkor bazd meg a kurva anyádat azt húz a gecibe. ez a duma nagyon paraszt.
Én tavaly vettem a 450-es EXC-t 2005-öst. 950-ért. Sokak szerint magas áron, de én pont leszartam. Átnéztem, kipróbáltam és rájöttem, hogy megérte az árát. Hosszú távra tervezem nekem megért ennyit...
és kipróbálás nélkül SOHA nem vennék motort! azon meg ne csodálkozz, hogy nincs benne első teló azt a kutya se akarja megvenni. szerezz bele egyet!
Használni is kell inkább!Eladnám amit vennék arra költeni kéne akkor inkább felújítom ezt ha eljön az ideje de az enyémnek még az is messze van.Hülye lennék eladni ilyen állapotban!Főleg ilyen embereknek!Vegyék csak a lepukkantakat ócsón!
az a baj hogy aki ilyet nem vett az csak beszéli a dolgokat ..ami nem is lenne baj de azthiszi másfél gurigák voltak ezek akkoriban mert az unokatestvérük látta valamilyen műholdas tv csatornán hogy ingyen voltak a motorok ...és most mit akarsz 500 at kérni a szarodért...
hát nem ér enyémse egy milkát ..de nem is adnám oda....mert tök jó..és marad ...meg mit vennék helyette ? még használom
Pff Zoozee ti mentek ma motorozni?Ájronmenek vagytok Itt esik az eső plusz fúj a szél 3fok van a dombtetőkön hó figyel De azt mondják szar a hideg szél nélkül úgyhogy most jó
Az enyémet 2560000Ft-ért vette az előző tulaj Aprókavics nélkül!Plusz vett rá jópár cuccost de ez nem volt benne ebben az árban!Én 2008.3hóban vettem 1600000Ft-ért!A DRZ akkoriban 1490000Ft volt forgalomba helyezve!
Eladó exc 125-250-et keresek!
Hali érdeklődnék, hogy megvan még a vékony kilométer óra?Ha megvan küldj egy képet érdekelne!
ja elmondom enyém 2006 os 525 exc....magyarba lett véve magyar hivatalos keresjedőnél vatta újonnan ....pár extra került rá..akrapovics ami említésre méltó meg pár apróbb csingi lingi ...minden áfa tréfa befizetve rendszámos műszakis kurvaanyja és tokkal vonóval 2 630 000 ft volt akkor ...csak info jelleggel....
Drágán adják a KTM-et?Nézd már meg mennyiért hirdetik a DRZ-ket meg a WR-eket CRFx-eket!Nézz meg egy 2006-os EXC-t meg egy 2006-os DRZ-t!1millió különbség volt kb új árba most meg egy árba hirdetik!Szóval nem is értem miről beszéltek Technikailag ugyanúgy a használt EXC is fényévekkel jobb mint egy DRZ!Persze egyforma műszaki állapot mellett!
a feketék 8 tól jók....a fehér meg keskeny .....ilyen kéne csak 4 bordás neki....meg nekem is... amúgy a fehéret fel lehetne tenni a mifajtánkra csak kéne ilyen kis hüvely ami meghosszabítja a csöcsöket...
ki ne jöjjön a dzsin
biztos buta kérdés de miért "kell" bedugni a kipuff végét olyan dugesszal? :P :D :)
Végig olvasva a mai termést...!
Adtam el már egy-két motort volt olyan ember akit a kapuból hazaküldtem a picsába és volt olyan vevőm is aki próbálás nélkül vitte el a mocit! A telefonálókra viszont nem tudok rosszat mondani talán egy kivételével... "Szevasz! Milyen a gép? -sok hülye duma gagyi Ft ajánlatok majd jött a jolly joker- Jó akko mennyi benne az arany?!"- na azt is elküldtem a faszba majd még jött egy pár sms, hogy na add már oda a feléért!
A ktm büttykösökhöz nem értek és nem is vagyok oda érte ettől függetlenül a rendszámos ktm sm-ek horror árban vannak...!
2000-es évjárattól 2006-ig szűrtem rá 650 alatt nincs is pappíros ktm sm inkább 700 e, ft felett, ez szerintem elég nevetséges! Nagyon jó motor a ktm ezt már saját tapasztalatból tudom de a tulajok sokat akarnak! Kb 4-5 éve nézem rendszeresen a használt sm-eket sok olyan ktm van amit több mint 2 éve hirdetnek! Annak nem gyanús hogy még mindig meg van a vasa?! Vagy ha nem is akarja eladni akkor minek hirdeti!
Egyébként a piacon az örök szabály hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte!
Ma Magyarországon az ismert gazdasági és anyagi helyzet miatt mindent nagyon nehéz eladni!
Uff
Nálam kb az hogy úgy felbaszták az agyam hogy abba is hagytam a hirdetést!Na jó ez nem teljesen igaz mert azért vettem le a motort mert rájöttem hogy inkább megtartom.De sokat nyomott a latba hogy ilyen emberek vannak!
E-mail címet kell csak megadni. Aztán akkor nem hívogatnak, csak írogathatod amire kíváncsi. Viszont ha szemtelen mint a piaci légy, akkor nem válaszolsz neki azt csókolom.
oké köszi!
Nem tudom Laci...ebay-en biztos lehetne lőni, Husqvarnákban volt ez a teló. Ez is Ebayról van, haver vette, valami jófajta helyen lett supermotósítva még a németeknél. Aztán azóta a polcon van. Palcsee lehet tud hidat!
vannak, vannak. Szerintem több száz emberrel cseverésztem 2008 óta, mióta hirdetem a KTM-et, de 2 darab ember jött el megnézni . Pedig sosem adtam drágán
ez olcsónak olcsó! de villahíd is kéne. Ha van úgy mennyi? Ha nincs, nem tudod mennyi körül pörögnek használtan az ilyenek?
Tudom basszameg,csak azért írtam hogy micsoda faszparaszt vevők vannak!
Sajnos nem...ha ez nem számít annak: Marzocchi Shiver 45-ös supermoto villa villahíd nélkül 35ért...
én meg rendszám nélkülit ...

anno a husky val megjártam mikor balesetet csináltam és jó lett volna ha van rendszám meg biztosítást. Inkább kifizetem az átírást meg azt az évi 6-7e ft ot a biztosításra, de ha kimegyek a benzinkutra tankolni és elütnek nem én leszek a hibás...
én teleszkópra gondoltam TELÓ -alatt
Árultam egy telefont,oda írtam a hirdetésbe,hogy csak töltő van hozzá.Felhív a srác,hogy doboza megvan?Mondom nincs,de ha kell adok egy cipős dobozt,ha annyira rá vagy izgulva a dobozokra. Letette,nem értem hogy miért?