Szerinted ha banki visszavett,akkor mennyit foglalkozott vele a tulaj a leadás előtt? Nincs turpisság,csak szerintem le van harcolva. Ettől függetlenül,ha közelben van,egy utat megér.
Én is nézegettem,csak nekem messze van.Elég régóta hirdetik.
Akkor szabadonfutó. Vagy az egyik áthajtó fogaskerék...
Egyszerűen meg tudod nézni. Az önindító ahova becsatlakozik, a blokk jobb oldalán van egy kis dekni, 3 csavar fogja. Azt leveszed, az önindítót lefogató 2 csavart kiveszed és kihúzod a helyéről az önindítót. Így szabaddá válik az áthajtó fogaskerék. Ennek egy irányba tökéletesen szabadon kell forognia, a másik irányba viszont egyáltalán. Azt is nézs meg, hogy hiánytalanok-e a fogai ennek a fogaskeréknek, mert az is szokott gond lenni! Ha hiányzik fog, akkor ne indítsd el a motort!
Na szoval..hulye telefon nem akarja azt amit en. szoval oninditozasnal nincs semmi ilyen amit irtal.csak uresen forog az onindito motor! Se deko hang se semmi
Önindítózás közben is kell lennie annak a csattogó hangnak amit az auto dekó ad. De a szíváshangot is lehet hallani, meg a kipufogónál is lehet érezni, hogy forog-e a motor!
Akkor sanszos az aut dekó probléma. Ha nincs meg a hangos-éles csattanás holtpont környékén, akkor az a bibi! Meg az önindító is behal ott, leterheli az egész vill. rendszert, a műszerfal is meghal ilyenkor.
Át lehet erőltetni a berúgókart a holtponton szar dekóval is és akkor be lehet rúgni. Nem egyszerű, de megoldható.
Baszod, most van szabadonfutóm, hát mikor hirdessem?!
Nem szokott sokáig porosodni a polcon...
Amúgy ha az a szar, lehetőleg kompletten cseréld...szerintem.
Én is nézegettem,csak nekem messze van.Elég régóta hirdetik.
egy kis reggeli ki mit tud.
mit tudtok erről a mociról
hogy szuperál amúgy? mennyi óra van már benne?
Egyszerűen meg tudod nézni. Az önindító ahova becsatlakozik, a blokk jobb oldalán van egy kis dekni, 3 csavar fogja. Azt leveszed, az önindítót lefogató 2 csavart kiveszed és kihúzod a helyéről az önindítót. Így szabaddá válik az áthajtó fogaskerék. Ennek egy irányba tökéletesen szabadon kell forognia, a másik irányba viszont egyáltalán. Azt is nézs meg, hogy hiánytalanok-e a fogai ennek a fogaskeréknek, mert az is szokott gond lenni! Ha hiányzik fog, akkor ne indítsd el a motort!
Jó neked ha utalok, te meg postázol?
Ha már szétfaragtat...
neked megvan még a gép? lökj már fel vagy 2-3 képet hagy gyönyörködjek a masinában!
Baszod, most van szabadonfutóm, hát mikor hirdessem?!
Nem szokott sokáig porosodni a polcon...
Amúgy ha az a szar, lehetőleg kompletten cseréld...szerintem.