Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló, sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Lc4 nek mekkora a hasmagassága? Valaki le tudná nekem mérni? Előre is köszönöm!
Most egy ilyen patak átkelés , nem oly szerencsés !
Sziaszok Menjetek motorozni én is megyek
Valaszoltam is:)
írtam levelet vissza
mocsok,nekem is ilyen dupla falú kellene
engem ? mindjárt hívhacc ....egy perc...lehet le is merült... csak nem tudom hol a telefonom még reggel van ....de már este se tudtam...keresem pill...
Jóreggel! Nem bírlak elérni.
SZEWA GECSA! a LÁNCVEZETŐT megvenném ... KÜLD EL NEKEM LÉCCI ......DANKE SÖR,,,,,,vagy várjál majd mindjárt kitalálom, hogy kerül ide ......oké? köszönöm.....mert jönnek onnan hozzám valamelyik nap és lehet elhoznák..esetleg ...szóval enyém...
Igen Blackbird K Factory
ktm-re alu lánckerék 50-es 4ezer
vastag kormányhoz szivacs,karbon matricával 4ezer
többi lent említett áron
ilyen matrica van a motoron?
Akkor ezért veri szét a hátam a lánc mindig!
A narancs láncvezető mintha fordítva lenne.
Egy makulátlan narancs színű van...
Köszönöm!

Nem feszes szerencsére,csak a kép adja vissza rosszul
Hali! Ha már itt farok idomos téma megy nekem is kellene fekete de 99-től 02-ig való. nem baj ha karcos csak törött ne legyen. Ha valakinek van kérem jelezze!.
Többnyire arra kellene ha lezúzom, akkor ne a gyárit... Azt el kellene rakni szűkösebb időkre :)
Árat kitaláljátok?
Aztán meglássuk...
az előző oldalakon csak a biznisz megy,beszállok én is
ktm-es bukógomba hátsó tengelyre 4ezer
ktm hátsó idom 2007-10ig(az ujabb designos)7ezer
ktm sm első sárvédő újszerű 6ezer
ktm hűtőspoiler 2008-tól (gyári smr-é volt,impregnált) 5ezer/pár
ktm láncvezető(hátsó,használt) 2ezer
ktm mart,alu tanksapka 2008-tól
Ödv Raks!Nekem van egy fekete is meg karcos is meg ilyen karbonymatricával van lekezelve de már az is karcos Nincs cserébe narancs valakinek?Mert azért mégis kéne egy tartalék
Van.
Annyi hogy nem a gyári hátsó lámpa volt rajta, ezért a gyárinak a rögzítő baszacsait levágtam róla és átfúrtam két helyen.
Engem sárga is érdekelne,persze fekete is!
KARCOS előnyben!
Ha valakinél akadna fekete hátsó idom az érdekelne, ha karcos akkor is. Régi blokkos 07'-es EXC-re.
Tyű... Szép lett nagyon.
Semmi közöm hozzá csak csöndben érdeklődöm: nem feszes kicsit a láncod?
Bár lehet ebből az irányból nem jól látszik...

Eladók