Rendben! Postázni tudod! De a címet inkább e-mail adnám meg ha nem gond! A saját címem:berecz.lacika@freemail.hu küldj ide 1 e-mailt és elküldök minden adatot!
Ezt a motort én láttam tavaly élőben, elmentem megnézni...egy nagy átverés a 2600km!
Bontott a blokk, csavarokon tisztán látni, hogy atomjaira volt kapva. A berúgókar már nem a gyári rajta, hanem a régebbi fajta, amit 2006ig szereltek, első felni tojás, a karbi és levegőszűrő egy merő mocsok volt stb...
Amúgy vannak a motorról nagy felbontású képeim! Eltettem őket elrettentő példának
az a nagyhelyzet hogy nincs külön...együtt kéne venni a veztengellyel...így 150 euros történet sajna....meg kéne nézni pontosan mi baja addig ne vegyél...meg lehet hogy bontottba párezerért kapsz cuccot....
nemtudom, mivel enyém gariban ment tönkre ott cserélték. beszerezni, meg vagy ktm-ből, vagy egyéb bontóból. Próbáld, meg hogy felhívod, megmondod milyen motor és ha jó a bontós, tudni fogja hogy LC4 blokk van benne, és valószínűleg lesz ilyen alkatrésze. de előbb mindenképp kérdezz rá a gyári alkatrészre egy ktm boltban.
igen, nekem ugyanez a hiba volt... próbáld meg úgy, hogy a kézi dekompresszorral játszol, hogy behúzod, elkezded tekeretetni az önindítót, és szépen finoman engeded fél állsáig
aztán valamikor elindul. úgyis ráérzel majd hogy mikor jó. de ha tökéleteset szeretnél, vagy szerezz be egy bontottat, vagy újat!
Hát ezt mondták!Lényeg :behuzott dekoval tekeri de ahogy kiengedem a deko kart csattan és meg áll!Kiengedett deko karral meg csak kinlódik,alig birja meg tekerni!Zsir uj az akksi!Köszi!
Egyetlen megoldás a csere. az én motoromban is ez ment tönkre nem is olyan régen.. fogalmam sincs mennyibe volt a csere és mennyi az alkatrész, mert kereskedésbe vettem, és a kereskedésben adott garanciaidőn belül ment szét. :)
Sziasztok!Keresek duke 2-höz hátsó lámpát vagy burát!Kérdés:ha nem jó az automatadekompresszor hogy lehet orvosolni,mert valoszinüleg azért nem indul öninditóval!Rugásra indul kézi dekoval!Választ elöre is köszönöm!
a kezvedonek mi az ara?
Tegnap említettem a narancs fejidomot! Milyen árban lenne?
Választ előre is köszöntem
Bontott a blokk, csavarokon tisztán látni, hogy atomjaira volt kapva. A berúgókar már nem a gyári rajta, hanem a régebbi fajta, amit 2006ig szereltek, első felni tojás, a karbi és levegőszűrő egy merő mocsok volt stb...
Amúgy vannak a motorról nagy felbontású képeim! Eltettem őket elrettentő példának
aztán valamikor elindul. úgyis ráérzel majd hogy mikor jó. de ha tökéleteset szeretnél, vagy szerezz be egy bontottat, vagy újat!