Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert a gasgasba a ktm-esek tanyáznak...
Ezt ide a KTM forumba kell irni?
Sziasztok skacok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kinéztem magamnak ezt a mocit.
Örülnék ha mondanátok 1-2 infót róla.
link
A motorról még annyit kell tudni hogy első kerék csapágyakat kellene cserélni + a motor olaszból van.
Véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok!
Előre is köszönök mindent!
Üdvözlettel: AmBrUs7
A számlaszámod a régi?
Jut eszembe, jössz 5 ropival...
5800-ért már vadi újat lehet kapni. nem neked szól csak aki ilyet keres
Szevasztok 540sxs mi a véleményetek átépítve supermotonak?
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Ma lépte át a motorom a 10ezer Km-et(265 Üzemóra) Hiba és gond nélkül szolgál már 4éve nálam!Imádom a motorom
Lehetséges de úgytudom ezeken felül még segédvázat is cserélned kell!
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem megpedig az h nekem egy 2003as exc 450 van es szeretnem a hatsó reszet (sarvedo,rajtszam,ules,levegoszuro doboz) ugymond atalakitani 2004-re! lehetseges e, h a vazam alkalmas erre?
Mondom azért nem kizárt hogy csak ennyi km van benne de ez nagyon mesébe illő dolog lenne Lehet hogy intenzíven használva szorította a lábával a deklit,fasztudja.Mindenesetre szép motor csak szerintem kamu a 2600Km
Énis egyből azt szúrtam ki. Haveromnak meg 12000 volt a gépbe és nemvolt igy megkopva a dekni
Azt hogy ilyen kopott a kuplungdekli mégis csak 2600Km van benne hát hiszi a piszi Főleg egy 5éves motorba Bár csodákba még lehet hinni
Bugic! ehez mit szólsz?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Rendben azt megköszönöm! Szép estét!
Holnap lefényképezem, aztán megnézed.
Narancs lámpa nélkül?Persze ha nem gond!?
Melyik szín érdekel?
Üdv!

Fejidom kellene csak,mennyi lenne az ára!?
Nekem van, egy fekete. Meg van egy narancs lámpával. Meg hátsó oldalidom, és egy farokidom. Mind narancs.
Azért köszönöm a segítséget
okok csak emlékeztem hogy van egy az apróban aztán belinkeltem
Üdv!

Már írtam neki e-mail ,plusz hívtam is!De nem sikerült elérni sajnos!