Sziasztok skacok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kinéztem magamnak ezt a mocit.
Örülnék ha mondanátok 1-2 infót róla. link
A motorról még annyit kell tudni hogy első kerék csapágyakat kellene cserélni + a motor olaszból van.
Véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok!
Előre is köszönök mindent!
Üdvözlettel: AmBrUs7
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem megpedig az h nekem egy 2003as exc 450 van es szeretnem a hatsó reszet (sarvedo,rajtszam,ules,levegoszuro doboz) ugymond atalakitani 2004-re! lehetseges e, h a vazam alkalmas erre?
Mondom azért nem kizárt hogy csak ennyi km van benne de ez nagyon mesébe illő dolog lenne Lehet hogy intenzíven használva szorította a lábával a deklit,fasztudja.Mindenesetre szép motor csak szerintem kamu a 2600Km
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kinéztem magamnak ezt a mocit.
Örülnék ha mondanátok 1-2 infót róla.
link
A motorról még annyit kell tudni hogy első kerék csapágyakat kellene cserélni + a motor olaszból van.
Véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok!
Előre is köszönök mindent!
Üdvözlettel: AmBrUs7
Lenne egy kerdesem megpedig az h nekem egy 2003as exc 450 van es szeretnem a hatsó reszet (sarvedo,rajtszam,ules,levegoszuro doboz) ugymond atalakitani 2004-re! lehetseges e, h a vazam alkalmas erre?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Fejidom kellene csak,mennyi lenne az ára!?
Már írtam neki e-mail ,plusz hívtam is!De nem sikerült elérni sajnos!