Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ár 550körüli!most volt szétdöntve!
Gyári, vastag KTM matrica.
Új!
Eladó 6.000Ft.
vagy 30 literes tank
10 -15 ezernél már akár nem is kell többet bírnia ...főleg ha volt egy versenyző a családban...ezidőalatt..
hozzáteszem egyiknek se bírja ki annyit...
alapvetően nem is többévre készülnek a versenymotorok ...ehhez képest milyen szépen mennek még évekig...
És azt is hogy mire akarod használni!
Mert a hozzászólásból nem tudtam kiolvasni! (de lehet hogy csak én?)
Mert ugye "az erő a lényeg", ahogy írtad! Tehát "kinekvanerősebbmotorjá"-t játszani, földúton 150-nel csapatni és hogy ne nyírd ki 1 hónap alatt arra az lc4 is jó!

Bár ha 350-est nehéz berúgni, akkor hogy fogod meg a böszmét? Vagy akkor egyáltalán kell 55-60 lóerős gép?
Milyen olajat használsz a blokkba?
kép+ár+elérhetőség?
ja igen, azt elfelejtettem, hogy megvételkor már be volt verődve, csak ezt utólag vettük észre, tudom én is hülye voltam, hogy megvettem, de ez februárban volt, akkor meg nem igazán tudtam úgy kipróbálni.
használtam vettem, akkor volt 2 és fél éves, nem tudom mennyi óra vagy km volt benne (mi olyan 10-15ezer km-re saccoltuk így utólag, de ez csak tipp), de sztem egy ilyen idős motornál még korai tartom hogy beverődjön. Ki lett reszelve, azóta mentem vele olyan 40-50 órát, de mintha már megint kezdődne a jelenség, néha-néha érzek olyat(meleg motornál), hogy ha álló helyzetben sebességbe rakom, akkor mintha már kezdene indulni, de ez nincs mindig. Ebből gondolom, hogy megint kezd beverődni.
Képek arról a patika motorról? Ár?
Hali!
Engem a 250-es érdekelne abban az esetben ha az enyémet el tudnám adni, remélem rövid időn belül elmegy. Esetleg hol lehetne megnézni és mikor, elérhetőség?
Sziasztok!
250 exc-f ről szeretnék valami épkézláb tesztet meghallgatni, ha vamlakinek van tapasztalata ezzel a típussal.Az évjárat mindegy, engem legfőképp a teljesítmény és a kezelhetőség érdekelne..
Előre is köszönöm...
Először dönteni kéne mit is akarok :) melyik jönne a legjobban igen a Berg jó és tetszik is ,, csak hogy nem öninditósak és nekem a 350 es berúgásánál is volt problémám ,, sajnos, meg ha megveszem a motort akkor már hosszabb távra gondolkozom és számomra a megfelelőt akarom de hát még elválik megvárom mások véleményét is !
kuplungkosár mennyi idő alatt verődött be neked pl...mikor vetted újonan onnaszámítva ? csak kérdés...
hali van nálam egy husaberg fe 501 patika állapotú ha esetleg érdekel!irj
Pl a kuplungkosár, az egy hoki puha anyagból van és könnyen beverődik , ráadásul elég drága alkatrész, aztán ott van a rezó, a nagy rezonanciától magától megreped vagy az első lánckeréknél ha a tengely kikopik a zégergyűrűnél, elég nehéz utána elállítani az olajszivárgást(legalábbis én sokat szívtam vele). Aztán ami nem "létfontosságú", a sztender felfogatása se valami erős, nem nehéz elhajlítani. Ilyen jellegű apróságra gondolok, de mint írtam, ezeket leszámítva jó motor .
hali nálam van 200exc és 250is 2005ös a 200as most van széthúzva generálozom, a 250es az bontatlan blokkos külföldi motor volt lehet választani! fél órára lakok tőled!
sziasztok Motort szeretnék venni újra, volt már Husqvarna Te 350 és Husaberg Fe 350 jellemzéseket is irtam mind a 2 ről , Akár egy KTM LC4 640 et ? az a lényeg 4 ütem legyen , gondolkoztam DRZ 400 E de orr nehéznek tartom, aztán néztem még Husaberg FE 400,450,501 et vagy Husqvarna TE ből a 410 vagy 610 , de annyi hogy 610 már volt haveromnak de azt 3 szor kellet felujitani egymás után mindég volt valami kis hiba,, peddig nem a szerelő apja volt a hibás mert sok motort rakott össze és soha nemvolt hiba a TE 610 nél meg 3 szor is egymás után :( ezért bizontalanitott el + a beinditás egy 610 keserves ( haveré nagyon nehezen indult ) köszi válaszotok az Erő számit nagyon nállam és persze ne essen szét 1 hónap alatt
Köszi szépen, ha tudsz egy jó eladót akkor szólj légy szíves.
Már most nézegetek de nem sokat találni, igaz először is az XR-t kell eladnom.
Kanyar Túró Mopedek
Ernst Kronreif és Hans Trunkenpolz valamint Mattinghofen , na ez a bajjj..
mik az exc 250 gyenge pontjai ?
Sztem jobban jársz a 250 EXC-vel, mint a 200-al. Nekem 250-es van, ha sikerül kifogni egy jó állapotút(ez nehéz lesz ), akkor a vigyor garantált . Összességében jó motor, de azért van egy-két gyengepontja. Én mióta nagygeneráloztam, azóta csak a benzint öntöm bele + légszűrőt takarítok meg a szokásos, bár kíváncsi vagyok, mi az amit legközelebb cserélni kell rajta a kopócuccokon kívül . De hát ez egy ilyen hobbi.
8500 t ért adja a srác!akkor nyugodtan megrendelhetem te is azt mondod....az agy meg ugye átkerül az "új" ráfba..annyi szépség hibája van hogy házilag van fujogatva de az nem gond... köszi a tanácsot...